5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ziua vă aduce în atenţie achitarea facturilor, taxelor şi relaţiile cu instituţiile financiare. Sunt posibile neînţelegeri şi nereguli în documente, de aceea fiţi prudent. Se pare că este nevoie să faceţi cumpărături pentru casă sau pentru a ajuta un membru al familiei. Bazaţi-vă doar pe câştigurile voastre.

Taur
Relaţiile parteneriale sunt tensionate şi pline de neprevăzut. Sunt posibile discuţii aprinse pentru că sunteţi preocupat mai mult de casă, familie, neamuri, în dauna activităţilor comune. Vi se pot reconfigura toate tipurile de relaţii. Aţi fi tentat să vă debarasaţi de toate relaţiile, în special profesionale, însă nu se recomandă.

Gemeni
Multă forfotă la serviciu, activităţi de rutină care cer migală şi perseverență. Relaţiile colegiale sunt tensionate, bazaţi-vă doar pe forţele voastre. Organismul vă poate da semne de oboseală şi neplăceri legate de sistemul renal. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Rac
Sunteţi preocupat de relaţiile sentimentale şi de copiii. Sunt posibile nemulţumiri profunde, discuţii aprinse şi chiar declanşarea unor conflicte pe termen lung. Temerile voastre legate de iubire şi implicaţiile ei sunt nefondate. Detaşaţi-vă de ceilalți, lăsaţi-i să-şi trăiască viaţa cum doresc şi ocupaţi-vă mai mult şi mai bine de voi.

Leu
Ziua este favorabilă treburilor gospodăreşti şi discuţiilor cu membrii familiei. Chiar dacă întâmpinaţi neplăceri din partea celorlalţi, fiţi prezent în viaţa lor şi deschis oricărui dialog. Este o perioadă în care simţiţi multă singurătate acasă. Pe de altă parte, sufletul vostru are nevoie de aceasta.

Fecioară
Se întrezăresc mai multe drumuri pe distanţe scurte în scop profesional sau de dragul unei rude sau unui prieten. Fiţi prudent şi evitaţi implicarea emoţională în treburile altora. Dacă vi se cere ajutorul, acordaţi-vă câteva zile de răgaz şi abia apoi vedeţi cu ce puteţi ajuta.


Balanţă
Ziua anunţă cheltuieli. Munciţi mult, cu elan şi dăruire, însă banii sau favorurile vin greu spre voi, în salturi, ba uneori şi condiţiile de muncă vă displac. Dozaţi-vă eforturile în funcţie de plata pe care o obţineţi. Rezumaţi-vă la cumpărăturile strict necesare şi aveţi încredere că vor veni şi vremuri mai bune în acest sens.

Scorpion
Stările de spirit sunt fluctuante şi cu greu vă puteţi înţelege cu ceilalţi. Ocupaţi-vă de treburile voastre şi evitaţi implicarea în ale altora. Momente favorabile pentru un tratament cosmetic, un masaj sau un program de exerciţii fizice uşoare. Gândiţi-vă şi la începerea unei diete.

Săgetător
Sufletul vostru are nevoie de singurătate şi multă odihnă. Pot ieşi la iveală nemulţumiri legate de domeniul profesional şi de relaţiile parteneriale. Este nevoie să vă ajustaţi conduita vizavi de toate acestea şi să vă trasaţi noi planuri de viitor. Prudență la sănătatea aparatului renal.

Capricorn
Cu prietenii se pot reactiva conflicte vechi. Evitaţi provocările lor, însă reţineţi tot ce se petrece şi se discută astăzi. Acordaţi-vă un ragaz suficient pentru a vă gândi pe îndelete la ce vi se spune şi acţionaţi în consecinţă. Prudență la sănătatea aparatului renal şi la relaţiile profesionale!

Vărsător
Relaţiile cu şefii şi cu reprezentanţii instituţiilor oficiale sunt tensionate şi greu se ajunge la un consens. Va trebui să vă justificaţi activitatea profesională, cu accent pe ultimele luni. Pregătiţi-vă un discurs elocvent şi susţineţi-l cu dovezi palpabile despre munca pe care o desfăşuraţi.

Peşti
Relaţiile cu străinătatea sunt tensionate, fie că este vorba de călătorii sau de relaţii cu prieteni. Demersurile legate de acest segment pot fi amânate şi ar fi bine să nu forţaţi nota. Pe de altă parte, vi se poate reaminti că ar fi bine să vă continuaţi studiile. Dacă susţineţi probe şi examene, pregătiţi-vă serios.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS