10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Debutul săptămânii vă aduce în atenţie relaţiile parteneriale. Sunt posibile discuţii aprinse, pentru că toate eforturile sunt îndreptate către activităţi recreative, către distracții, aventuri și hobbyuri personale. Este adevărat că în ultimul timp sunteţi foarte îngrijorat de ceea ce se petrece în segmentul relațiilor cu cei dragi.

Taur
O zi cu multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate şi cu greu se poate cădea la pace cu ceilalţi. Nici şefii nu sunt de partea voastră, aşa încât rezumaţi-vă doar la îndatoriri şi evitaţi provocările celorlalţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal şi pe segmentele capului.

Gemeni
Iubirea sub toate formele ei este tema principală a zilei. Fie că aveţi de-a face cu persoana iubită, fie cu copiii, inima vă va vibra la unison cu a celor dragi. Se pot isca niscai neplăceri, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă le veţi depăşi cu succes. Pe de altă parte, valorificaţi-vă potenţialul creativ abordând un hobby.

Rac
Membrii familiei vă solicită din plin. Poate fi vorba despre treburile de rutină ale casei, însă pe de altă parte vi se solicită şi ajutor material pentru o rudă aflată în suferinţă. Sunteţi preocupat mai mult de propria persoană şi asta îi poate necăji pe cei din jur. Ar fi bine să vă dozaţi eforturile şi să împăcaţi pe toată lumea.

Leu
Se anunţă o zi cu multe drumuri pe distanţe scurte. Fie sunteţi nevoit să rezolvaţi treburi profesionale, fie cineva apropiat are nevoie de suportul vostru moral şi material. Faptul că există multă agitaţie în jur şi nu prea vă puteţi ocupa de voi vă dă o stare de nemulțumire. Detaşaţi-vă de problemele altora.

Fecioară
Veniturile din munca desfăşurată la serviciu sunt tema majoră a zilei. Puteţi primi o sumă da bani restantă şi favoruri de la colegi sau şefi. Pe de altă parte, regimul muncii este restricţionat, incert şi foarte uşor se pot petrece răsturnări de situaţie. Bine ar fi să cheltuiţi strictul necesar şi să evitaţi investiţiile.


Balanţă
O zi cu stări controversate. Aveţi tendinţa de a vă implica în mai multe treburi deodată. Sunt momente favorabile pentru a vă îngriji mai mult de trupul şi sufletul vostru. Programaţi-vă la o şedinţă de masaj sau saună şi gândiţi-vă şi la înnoirea garderobei. Să aveţi în vedere sănătatea și liniștea sufletească.

Scorpion
Vă recomandăm discreţie şi retragere din forfota cotidiană. Sunteţi obosit şi fizic, şi psihic, aşa încât ar fi minunat dacă v-aţi lua liber. Dozaţi-vă eforturile, ocupaţi-vă doar de treburile de rutină şi evitaţi provocările celorlalţi. Sistemul renal şi segmentele capului sunt vulnerabile. Remediile naturiste şi odihna sunt suficiente.

Săgetător
Relaţiile cu prietenii sunt tensionate. Aveţi grijă cu cine şi ce vorbiţi, pentru că există riscul ca mai târziu, totul să se întoarcă împotriva voastră. Cineva din anturaj vă poate cere bani cu împrumut sau alte favoruri. Recomandabil este să evitaţi provocările celorlalţi şi să vă oferiţi ajutorul numai după o analiză atentă a detaliilor.

Capricorn
Ziua vă aduce în atenţie relaţiile cu şefii. Sunt posibile altercaţii vizavi de modul în care vă îndepliniţi sarcinile de serviciu. Oferiţi explicaţii pertinente şi susţineţi-le cu dovezi viabile. Dozaţi-vă eforturile, pentru că organismul este vulnerabil și se poate evidenția oboseala cronică. Ar fi bine să vă reevaluați planurile profesionale.

Vărsător
O veste din străinătate vă poate da de gândit. Fiţi selectiv cu informaţiile primite astăzi, întrucât nu toate vă folosesc. Demersurile pentru călătorii atât de agrement, cât şi profesionale se pot amâna pentru un termen nedefinit deocamdată. Dacă aveţi de susţinut examene, fiţi prudent şi mizaţi doar pe forţele voastre.

Peşti
O zi favorabilă achitării taxelor, facturilor şi datoriilor de orice fel. S-ar putea să aveţi de plătit daune de pe urma copiilor, a persoanei iubite sau de pe urma hobbyurilor voastre. Bine ar fi să evitaţi cheltuielile extravagante şi investiţiile. După-amiază, detaşaţi-vă de cotidian şi adunaţi-i pe cei dragi la o șuetă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS