12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nimerești în mijlocul unor conflicte greu de stins și fără să spui nimic ești luat în colimator de certăreți. Vei fi nevoit să te aperi și este suficient să ai orgoliul lezat pentru a spune lucruri nepotrivite. Relaţia de cuplu poate fi îmbunătăţită dacă petreceţi mai mult timp împreună, departe de restul lumii.

Taur
Ziua aduce mai multă conștiență în ceea ce privește un parteneriat sau poate resursele puse în comun cu familia. Este un bun moment să pui punct unor capitole stresante ori păguboase, deși renunțarea nu este, cu siguranță, un proces simplu, ci mai degrabă unul în care trebuie să renunți la orgoliu.

Gemeni
Astăzi va trebui să iei niște decizii importante. Vezi dezavantajele ambelor situații și nu te mulțumesc, în ciuda faptului că cineva face presiuni asupra ta să îi comunici hotărârea. Nu lăsa starea de moment să îți influențeze decizia, ci gândește înainte să te situezi de o parte sau de alta. Nu face nebunii regretabile.

Rac
Ziua începe cum nu se poate mai bine, cu mici câștiguri financiare. Deja faci planuri ce ai putea să faci cu veniturile, dar nu te bucura prea tare pentru că ai taxe de plătit sau datorii restante. În loc să te superi pe situația nefavorabilă, mai bine te-ai bucura că ai avut cu ce să faci față momentelor tensionate.

Leu
Viziunea clară de viitor a dispărut și îi ia locul confuzia. Partenerii au impresia că vrei să îi lași baltă. Izbucnește o ceartă serioasă, așa că trebuie să ai argumente solide și chiar dovezi care să arate că reticența ta este justificată. Realizezi că nimic nu e sigur în viaţă şi se pot întâmpla lucruri atunci când te aşteptaţi mai puţin.

Fecioară
O problemă legată de job părea că nu putea fi rezolvată, însă astăzi totul se rezolvă ca prin minune. Ajutorul pe care îl primești de la o persoană plină de intenții bune te ajută să ieși complet din zona stresului și să te bucuri măcar astăzi de un strop de liniște. Interacţiuni destul de plăcute în viaţa sentimentală.


Balanţă
Astrele aduc un moment favorabil schimbărilor, un moment în care creativitatea este la cote ridicate. Faci față cu brio oricărei situații de la muncă doar pentru că îți pui intuiția la contribuție. Mulți colegi te pot considera visător când îți ascultă planurile de viitor, însă tu nu trebuie să dai explicații nimănui.

Scorpion
În rezolvarea unei situații te împiedici de lipsa unor documente, așa că pleci în căutarea lor de la prima oră a dimineții. Faci drumuri lungi și obositoare, dai peste oameni nepoliticoși, lucru care te face să renunți pe moment la întregul proces de obținere a documentului. Vei relua procesul când vei fi mai calm.

Săgetător
Cei din jur s-au învățat cu latura ta amabilă și pacifistă, dar ești extrem de dur astăzi și faci reproșuri serioase familiei. Le vezi defectele tuturor și dincolo de asta, le plasezi responsabilitatea pentru un eșec de-al tău. Nu te aștepta să ai parte de liniște, ba din contră, alimentezi un mare scandal cu atitudinea ta.

Capricorn
Te pricepi de minune să pui lucrurile în ordine în viața altora deși îți scapă din vedere multe lucruri când vine vorba despre a ta. Desigur că vor fi mulți cei care te vor pune la punct și cu orgoliul rănit te vei retrage în carapacea ta. Nimic din ceea ce ți se spune nu contează pentru tine, de aceea ignori sfaturile.

Vărsător
Cei de la muncă trag de tine în toate direcțiile și din acest motiv devii iritat mai ales după-amiază. Îți cam verși nervii pe cei din jur și stai mereu pe un butoi cu pulbere, gata să lezezi sentimentele cuiva. Un telefon primit spre seară îți descrețește fruntea, semn că aveai nevoie de o porție bună de râs.

Peşti
Vrei să te apropii de cei din familie pentru că i-ai neglijat în ultima vreme. Vrei să discuți despre ceea ce îi preocupă, dar te lovești de ceva bariere impuse de cei pe care îi iubești, fapt care te pune serios pe gânduri. Începi un lung șir al povestirilor despre momentele tale triste pentru a le da de înțeles că se pot deschide în fața ta fără să îi judeci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS