20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi culegeţi informaţii preţioase. Aveţi o stare de spirit excelentă, care vă dă voie să faceţi faţă tuturor provocărilor. Mintea vă este sclipitoare, de aceea e bine să o puneţi cât se poate de des la contribuţie. Puteţi impresiona prin ideile creative şi foarte practice. Ar trebui să comunicaţi şi să vă implicaţi în activităţi de schimb.

Taur
Sunteţi un foarte fin observator a tot ceea ce vă înconjoară. Dacă nu reuşiţi să vă mobilizaţi singur, măcar acceptaţi ce vine dinspre ceilalţi către voi, fără să faceţi nimic. Luaţi în calcul propunerile, ofertele, sprijinul celorlalţi şi selectaţi informaţia în funcţie de gradul de profitabilitate.

Gemeni
Mintea nu vă stă pe loc, dar și la capitolul mobilitate fizică staţi bine. Atrageţi oameni care vă pun în valoare, care ştiu să scoată tot ce aveţi mai bun. Aşteptaţi-vă la propuneri, oferte şi sprijin, mai ales din partea femeilor! Fiţi atent la orice semnal din cadrul discuţiilor, pentru că nu se știe de unde poate lua naştere un proiect grandios!

Rac
Vă este pus la încercare curajul de a vă afirma, de a nu ascunde nimic, de a vă arăta aşa cum sunteţi. E o zi foarte bună să vă exprimaţi emoţiile şi latura vulnerabilă. Dacă treceţi peste frica de a lăsa garda jos, o să vedeţi că atrageţi oameni care vă înţeleg şi vă protejează.

Leu
Ritmul alert al minţii voastre poate duce la pierderea unor intuiţii cu care nu vă mai întâlniţi curând. Este o zi minunată să vă împărtăşiţi cunoştinţele şi să căpătaţi o viziune foarte clară despre misiunea voastră în viaţă. Vă convingeţi că nimic nu este întâmplător şi că lucrurile se leagă între ele în mod aparent misterios.

Fecioară
Dacă aţi stat în ultimul timp cu inima strânsă de teamă că o dorinţă nu are sorţi de izbândă, astăzi puteţi răsufla uşurat. Dorinţa poate să triumfe asupra fricii dacă a fost mai puternică şi aţi ştiut ce vreţi cu adevărat.

Balanţă
Vă aflaţi într-o fază de finalizare, de concretizare a unor eforturi pe termen lung. Deznodământul binemeritat soseşte ca un fel de uşurare. Satisfacţiile pot fi pe măsură din toate punctele de vedere. Există o singură capcană: prins în vârtejul muncii sau al relaţiilor, să uitaţi să vă bucuraţi.

Scorpion
Vă comportaţi ca un luptător, care trebuie să smulgă ceva de la cineva. La locul de muncă, sunteţi nevoit să vă concentraţi şi să rezolvaţi probleme pe care numai voi le puteţi descurca. E o zi a rutinei şi a efortului, însoţită însă de recompense pe măsură.

Săgetător
Ar trebui să fiţi foarte atent cu persoanele dragi din viaţa voastră. Din peisaj e recomandat să nu lipsească declaraţiile de dragoste şi nici gesturile demonstrative care să confirme afecţiunea voastră. E o zi bună să vă afirmaţi principiile şi să definitivaţi planuri legate de studii sau de călătorii în străinătate.

Capricorn
Simţiţi nevoia să puneţi la punct anumite aspecte legate de curăţenie, vreţi ca locuinţa să arate într-un anume fel, simţiţi nevoia să faceţi ordine. De asemenea, chestiunile ce ţin de patrimoniu devin tot mai stringente. Vă interesează fie o achiziţie, fie o investiţie, fie un transfer de proprietate.

Vărsător
Alergaţi de colo colo, dar cu folos, deci să nu vă pară rău de drumurile făcute, de discuţiile interminabile sau de energia consumată. Timpul este bine investit în activităţile de comunicare, pentru că de aici vă vin avantaje ulterioare. Înţelegerile pe care le perfectaţi sunt bine primite de persoana iubită şi de copii.

Peşti
Aţi face bine să inventariaţi abilităţile pe care le aveţi, mai ales dacă sunteţi pe punctul de a schimba ceva în zona profesională sau în afaceri. Fiţi gata să vă negociaţi poziţia, să investiţi într-un proiect sau să faceţi în aşa fel încât munca voastră să fie mai eficientă şi mai uşor valorizată de către cei din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS