10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Curajul şi iniţiativa nu vă lipsesc astăzi, având încredere că veţi găsi soluţii pentru orice problemă. Dacă este nevoie să vă folosiţi creativitatea, cu atât mai bine. Totuşi, acest exces de energie vă va face prea puţin dispus să acceptaţi puncte de vedere diferite, de aceea, pentru evitarea conflictelor cu cei din familie sau cu partenerul de viaţă, se cere un plus de înţelegere din partea voastră.

Taur
Este posibil ca astăzi să nu aveţi dispoziţia de a sta la discuţii cu oricine, preferând compania persoanelor intime pentru a povesti despre ceea ce vă preocupă în ultimul timp. Odihna, meditaţia şi mesajele intuitive ar trebui luate în considerare, acestea contribuind la redarea încrederii în forţele proprii.

Gemeni
Deciziile care implică finanţele şi care sunt influenţate de emoţii nu sunt astăzi cele mai inspirate, putând rata şansa de a vă mobiliza forţele spre obiectivele dorite tocmai din teama de a pierde senzaţia de siguranţă. În plus, tema banilor riscă să trezească conflicte inclusiv cu persoana iubită.

Rac
Implicarea de care daţi dovadă astăzi în cercul vostru social este destul de vizibilă. Găsiţi uşor căi de a accesa resursele dorite, doar că nu vă simţiţi cu adevărat înţeles şi susţinut în proiecte. Poate sunteţi axat prea mult pe ambiţiile personale în dauna nevoilor celorlalţi, acest lucru afectând şi relaţia cu cei din familie.

Leu
Aveţi planuri mari să vă extindeţi interesele explorând teritorii noi, în afara zonei voastre de confort şi aţi pornit curajos în aceste direcţii dacă aţi trece mai uşor peste tot felul de insecurităţi şi griji nefondate. Dacă nu vă simţiţi încă pregătit din punct de vedere fizic, profitaţi măcar de acest surplus de energie şi vorbiţi altora de planurile voastre.

Fecioară
Nu vă grăbiţi să luaţi decizii impulsive care privesc afacerile în care sunteţi implicat alături de prieteni, chiar dacă aveţi senzaţia că orice s-ar întâmpla, se va găsi o soluție salvatoare. Banii sunt astăzi un subiect sensibil, de aceea renunţaţi la ambiţiile personale.

Balanţă
Astăzi nu prea aveţi stare şi aţi face tot posibilul să ieşiţi în lume alături de partener şi de cei mai buni prieteni, pe care-i veţi molipsi cu entuziamul vostru debordant. Totuşi, gândul vă va zbura din când în când la proiectele aflate în derulare şi nici negocierile cu şefii nu vă vor lăsa să vă bucuraţi pe deplin de această zi.

Scorpion
Locul de muncă pare să vă acapareze cu totul astăzi, lucrând cu mult spor la îndeplinirea ambiţiilor personale legate de carieră. Este posibil să nu fiți dispus să acceptaţi lecțiile oferite de o persoană pe care o ştiţi nu tocmai bine intenţionată şi să faceţi tot cum credeţi. Atenţie însă la riscul de a vă trezi la sfârşitul zilei surmenat.

Săgetător
Dacă nu sunteţi în vacanţă şi nu vă puteţi delecta cu activităţi care mai de care mai provocatoare, puteţi măcar să vă canalizaţi excesul de energie alegând să faceţi mai mult sport. Dacă sunteţi curios să aflaţi ceva despre un prieten şi investigaţi mai atent, aţi putea ajunge la nişte concluzii pe care nu vă va fi prea uşor să le treceţi cu vederea, fără să vă manifestaţi iritarea.

Capricorn
Sunteţi preocupat astăzi de activităţi legate de spaţiul locativ şi sunteţi optimist în privinţa obţinerii unui împrumut sau intrării în posesia unei moşteniri. Aveţi multe planuri pe care le vreţi materializate cât mai rapid şi tindeţi să săriţi peste acordul partenerului de viaţă. Relaţia cu partenerii de afaceri nu dă randamentul dorit din cauza slabei voastre toleranţe pentru alte puncte de vedere.

Vărsător
Locul de muncă pare să fie astăzi locul unor schimburi rapide de replici, ori de câte ori există neconcordanţe între modul fiecăruia de a vedea lucrurile. N-aveţi timp să ascultaţi pe fiecare, agenda voastră având prea multe lucruri de rezolvat, însă unele chiar nu merită atenţia voastră.

Peşti
Investiţi astăzi toată energia pentru a găsi surse de profit financiar din activităţile pe care le desfăşuraţi zilnic. Păstraţi-vă discernământul atunci când vă simţiţi presat de pretenţiile venite din partea copiilor sau a persoanei iubite. De altfel, nu sunt excluse conflicte privind bunurile aflate în comun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS