7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
La începutul zilei sunteţi destul de retras. Organismul vă dă semne de oboseală, dar o plimbare în aer liber sau o muzică relaxantă v-ar ajuta enorm. Atenţie că domeniul profesional este destul de încercat, fiind nevoie să vă îndreptaţi atenţia şi eforturile în acest sens. Spre seară vă veţi simţi mai bine, vă revin cheful de viaţă şi dorinţa de a fi în mijlocul celorlalţi.

Taur
Astrele vă recomandă discreţie şi activităţi de rutină. Chiar dacă în primele ore ale zilei sunteţi preocupat de prieteni, după-amiază dorinţa de retragere din forfota vieţii va fi la cote înalte. Afecţiunile legate de aparatul osos vă pot necăji, de aceea fiţi prudent. Evitaţi consultațiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil.

Gemeni
În prima parte a zilei este nevoie să vă ocupaţi de sectorul profesional. Sunt posibile discuţii aprinse cu şefii şi colegii de serviciu, dar prudenţa și discernământul vă vor ajuta enorm. În partea a doua zilei se întrezăresc întâlniri şi dialoguri cu prietenii. S-ar putea ca unele informaţii aflate de la aceştia să vă neliniştească sau sfaturile lor să nu vă fie pe plac.

Rac
În prima parte a zilei vă sunt recomandate activităţile legate de studii sau de călătorii în străinătate. Puteţi primi veşti de la cineva aflat dincolo de graniţele ţării, însă nu luaţi de bun chiar tot ce auziţi. După-amiază, bine ar fi să vă îndreptaţi atenţia către sectorul profesional. Un şef vă poate chema la raport.

Leu
Este o zi bună pentru a vă achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Verificaţi-vă documentele bancare sau cele legate de moşteniri sau partaje. Este posibil să primiţi bani din partea unui autor necunoscut, însă fiţi cu băgare de seamă. În a doua parte a zilei se întrezăresc veşti legate de străinătate.

Fecioară
La începutul zilei, relaţiile parteneriale vă pot da bătăi de cap. Este nevoie de o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă, întrucât există nemulţumiri mocnite de ambele părţi. După-amiază se întrezăresc chestiuni financiare legate de banii şi bunurile altora.

Balanţă
Aveţi multe şi mărunte de făcut la serviciu. Relaţiile colegiale sunt destul de precare, aşa încât bazaţi-vă doar pe forţele voastre. Sănătatea este vulnerabilă, însă spre seară vă veţi simţi mai bine. În a doua parte a zilei este bine să vă verificaţi relaţiile parteneriale şi colaborările în care sunteţi implicat sau vreţi să vă implicaţi. Aţi putea descoperi unele nereguli.

Scorpion
Sunteţi bine dispus, aveţi chef de glume, reuşind să-i înveseliţi şi pe cei din jur. V-aţi putea gândi la un hobby sau la organizarea unor petreceri surpriză pentru cei dragi. În a doua parte a zilei se întrezăresc multe treburi la serviciu. Atenţie că atât relaţiile colegiale, cât şi cele cu şefii sunt distorsionate.

Săgetător
Gândurile vă sunt îndreptate către segmentul familial. În prima parte a zilei puteți continua treburile casnice începute în weekend, însă ar fi bine să-i antrenaţi și pe cei dragi în acestea. După-amiază se pare că veţi avea de-a face cu persoana iubită sau cu copiii. Sunt posibile discuţii aprinse, neînţelegeri sau chiar despărţiri. Fiţi prudent, aplanaţi conflictele şi spuneţi ce aveţi pe suflet.

Capricorn
O zi în care se îmbină relațiile cu anturajul apropiat. Cineva dintre prieteni sau simple cunoștințe vă poate oferi sfaturi interesante referitoare la îmbunătățirea mediului domestic și al relațiilor cu membrii familiei. De asemenea, călătoriile și activitățile intelectuale sunt alte preocupări importante. Selectaţi prioritățile și fiţi prudent în toate.

Vărsător
O zi în care banii şi bunurile câştigate din munca proprie vă acaparează atenţia, mai ales în primele ore. Puteţi primi cadouri şi recompense mărunte, dar de folos. Sau poate fi vorba despre noutăţi legate de salarizarea de la un loc de muncă. După prânz vor interveni întâlniri cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi.

Peşti
Ar trebui să vă simţiţi în formă. Cel puţin în prima parte a zilei aveţi energie, sunteţi dornic de a vă implica în tot şi toate. Ar fi bine să vă rezumaţi doar la treburile care vă privesc. În partea a doua a zilei, stările de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea dozați-vă eforturile și ocupaţi-vă doar de priorităţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS