24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Săptămâna Berbecilor începe cu câteva veşti proaste în legătură cu o călătorie. Poate că nu vor avea destul timp sau vremea nu este de partea lor, cert e că acest inconvenient le va strica total buna dispoziţie. Nişte reproşuri făcute de partenerul de cuplu vin parcă să pună gaz pe foc, iar firea vulcanică a Berbecilor nu reacţionează prea bine la astfel de situaţii.

Taur
Norocul este de partea Taurilor în perioada care urmează, pentru că veştile bune vor veni una după alta. Sunt favorizaţi cei care aşteaptă răspunsuri legate de călătorii, interviuri, promovări. La începutul săptămânii vor primi un semn de la un prieten care părea că i-a uitat.

Gemeni
Dragoste, dragoste şi iar dragoste. Cam cu asta se vor ocupa nativii din Gemeni în săptămâna care urmează. Dacă sunt singuri, vor ieşi la vânătoare şi îşi vor pune tot farmecul personal la bătaie. Dacă sunt deja într-o relaţie, vor face tot posibilul să-i arate partenerului cât de serioase sunt sentimentele lor.

Rac
Pentru Raci, săptămâna începe cu o alarmă falsă legată de o problemă de sănătate. În scurt timp vor putea răsufla uşuraţi, dar nu pentru multă vreme: începe stresul la job. Vor fi copleşiţi de sarcini profesionale cărora le vor face faţă cu greu. Trebuie totuşi să facă un efort şi să ducă lucrurile la bun sfârşit.

Leu
Săptămâna Leilor începe frumos, cu o dovadă de iubire din partea partenerului. Dacă aveau îndoieli în privinţa relaţiei lor, acum au confirmarea că au ales bine. Leii singuri vor avea mult succes la flirturi şi chiar pot pune ochii pe cineva în vederea unei relaţii serioase. Sub aspect profesional, lucrurile se mişcă încet şi sigur. Nu vor avea parte în această perioadă de schimbarea la care visau.

Fecioară
Severele Fecioare vor realiza că nu costă nimic să fii amabil şi vor fi deosebit de comunicative şi săritoare în această perioadă. Această atitudine le va aduce multe avantaje, mai ales la serviciu, unde li se vor deschide nişte uşi către promovare.

Balanţă
Pentru Balanţe urmează o săptămână cu multă muncă şi mult stres, aparent fără rost. Nu trebuie să se eschiveze de la responsabilităţile lor pentru că cineva stă cu ochii pe ele şi jobul lor poate fi în pericol. Mare atenţie cu banii, pentru că există riscul pierderii lor. În dragoste, partenerul le va cere tot mai multe dovezi de iubire şi această insistenţă va deveni obositoare.

Scorpion
Se spune că toţi Scorpionii sunt geloşi, chiar dacă nu o arată. Ei bine, de această dată ei vor fi obiectul geloziei partenerului de viaţă. Orice poate fi un motiv: o privire, un zâmbet, o haină mai elegantă. Certurile în cuplu vor fi la ordinea zilei. Sub aspect profesional, pot sta liniştiţi.

Săgetător
Pentru Săgetători, începutul săptămânii aduce o călătorie destul de lungă şi plină de peripeţii. Trebuie să fie foarte atenţi la felul în care îşi organizează activităţile şi să evite întârzierile de orice fel. Profesional, nu vor avea cine ştie ce randament, pentru că le va sta gândul la distracţie. Ocaziile de evadare nu vor lipsi, mai ales că partenerul de cuplu plănuieşte o minivacanţă romantică.

Capricorn
Puţină grijă pentru ei şi foarte multă grijă pentru cei din jur. Cam aşa va arăta săptămâna Capricornilor. Din păcate, această grijă nu se va traduce prin acte caritabile, ci prin indiscreţii, insistenţe şi o nevoie acută de a bârfi. La serviciu, se pot alege cu nişte observaţii.

Vărsător
Vărsătorii vor avea parte de multe provocări care le vor satisface gustul pentru schimbare şi aventură. În dragoste, partenerul îi va surprinde cu imaginaţia sa şi cu tot felul de cadouri. La job, o situaţie dificilă le va da ocazia să iasă în evidenţă şi să-şi demonstreze profesionalismul. În ceea ce priveşte banii îi vor scoate şi din piatră seacă.

Peşti
Peştii vor avea o săptămână destul de norocoasă, pentru că vor vedea cum, încet-încet, planurile lor încep să prindă contur. Din punct de vedere profesional, e o perioadă bună pentru cei nehotărâţi, sau la început de carieră. Aceştia vor primi răspunsurile de care aveau nevoie pentru a lua deciziile corecte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS