16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Norocul este de parte dumneavoastră astăzi. Este posibil să aveţi parte de vizita unui prieten vechi. Există posibilitatea ca el să vă propună să începeți împreună o afacere de succes. Dacă oportunitatea vă surâde și v-ar tenta să vă asumați câteva riscuri, de ce nu? Este mai bine să încercați, decât să vă gândiți mai apoi „Ce-ar fi fost dacă?“.

Taur
Sunteţi într-o perioadă în care simţiţi nevoia să învăţaţi mai mult. Dacă aveți un examen curând sau doriți pur și simplu să vă îmbogățiți de cunoștințe, astrele vă surâd. Vă puteţi dezvolta foarte bine în plan profesional și personal. Cereți ajutorul celor de încredere atunci când nu știți în ce direcție să porniți la drum, dar aveți încredere și în intuiția dumneavoastră.

Gemeni
Este posibil să fie nevoie să luaţi o decizie serioasă, drastică, referitoare la locul de muncă. Gândiți-vă bine la ce vă doriți pentru viitor și ce șanse aveți să obțineți succesul. Dacă vă doriţi o schimbare, acum este momentul. În dragoste, astrologii întrevăd veşti bune. Există posibilitatea de a vă găsi perechea sau de a vă întemeia o familie.

Rac
Astăzi aveţi o zi foarte agitată. Veţi fi solicitat de prieteni, colegi sau şefi, iar pentru că vreţi să le rezolvaţi pe toate, veţi fi epuizat. Încercaţi să luaţi lucrurile pe rând şi să le rezolvaţi cum ştiţi mai bine. Pentru că sunteţi perfecţionişti, veţi acorda foarte mult timp pentru fiecare sarcină. Spre seară, încercaţi să vă relaxaţi pentru a evita să vă îmbolnăviţi din cauza stresului.

Leu
Primiţi astăzi numeroase sfaturi de la prieteni sau colegi. Vă veţi afla în faţa unei situaţii din care credeţi că nu aveţi scăpare, motiv pentru care cereţi ajutorul tuturor. În timp ce unii vă vor oferi sfaturi gratuite, alţii ar putea avea un interes. Cântăriţi foarte bine fiecare variantă, dar şi consecinţele.

Fecioară
Există posibilitatea să fiţi dezamăgit de un prieten apropiat. Situaţia poate fi mai gravă sau mai puţin gravă, în funcţie de fiecare caz. Nu renunţaţi să fiţi optimist şi priviţi cu încredere spre viitor. Lucrurile se pot rezolva, doar dacă vă doriţi acest lucru.

Balanţă
În această perioadă trebuie să aveţi grijă la relaţiile amoroase. Lucrurile o pot lua imediat razna dacă nu sunteţi atent la detalii. Este posibil ca anumite vorbe sau propuneri să pară de-a dreptul extravagante, cel puțin dacă relația cu partenerul se află în primele etape. Puțină moderație nu strică. Și, oricum, dacă aveţi chef de aventură, testaţi mai întâi terenul.

Scorpion
Sunteţi total acaparat de o idee care nu vă dă pace de ceva vreme. Dacă tot sunteţi atât de pasionat, încercaţi să împărtășiţi ideile cu partenerul de viață și cu familia. S-ar putea să primiţi un ajutor nesperat, chiar un impuls de a trece la acțiune. În cel mai rău caz, dacă nimeni nu e entuziasmat, măcar nu veţi mai părea aerian.

Săgetător
Sunteţi pesimist astăzi şi aveţi o stare de spirit proastă. Aţi putea să încercaţi să evadaţi câteva zile, într-un loc care vă place mult. Însă, în lipsa unei plecări, puteţi încerca să acceptaţi anumite lucruri şi să vă obişnuiţi cu ele. În perioadele grele ies la iveală cele mai bune idei și planuri. Aşa că nu este exclus să vă alegeţi cu ceva bun după aceste zile mai complicate.

Capricorn
Nu tot ceea ce aţi planificat astăzi veţi putea duce la bun sfârşit. Şi nu din cauză că această zi vă este potrivnică, ci pentru că nu veţi putea avea acces la cele mai folositoare idei. Poate vă amintiţi să analizați cu adevărat care dintre obiectivele vieţii e cu adevărat important.

Vărsător
O să simţiţi şi bucurii, dar şi anxietate astăzi. Aţi putea avea ceva probleme de comunicare cu rudele. Aveţi grijă să nu reacţionaţi la capriciile copiilor sau la inconsistenţa relaţională a partenerului. Veţi fi recompensat în această zi în zona financiară. E posibil să primiţi o sumă importantă de bani dintr-o sursă total neaşteptată.

Peşti
Este posibil să suferiţi astăzi din cauza rutinei zilnice. Mai ales dacă aşteptaţi o schimbare din ceruri, fără să faceţi vreun efort extraordinar. E cazul să faceţi din nou o analiză a planurilor de viaţă. Dacă aveţi nemulţumiri legate de relaţia amoroasă, ar fi cazul să discutaţi mai mult cu persoana iubită şi să puneţi la punct anumite aspecte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS