Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
În plan social este o perioadă în care aţi putea face unele schimbări, în cazul în care doriţi acest lucru. Oricum, capacitatea de decizie este bună şi puteţi miza pe ea în orice situaţie. Totuşi, este nevoie de mai multă răbdare, de o analiză mai profundă atunci când doriţi să luaţi decizii în chestiuni importante.

Taur
În plan financiar veţi avea parte de multă agitaţie; câştigurile şi cheltuielile se vor succeda şi vă vor determina să vă schimbaţi planurile. Dacă aveţi de semnat contracte, şansa vă va surâde în acest interval de timp. Interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită va creşte considerabil.

Gemeni
Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile sentimentale. Implicarea în relaţia cu partenerul este profundă şi tocmai de aceea aţi putea greşi. Cheltuielile vor fi destul de mari în această perioadă şi acest lucru poate genera controverse în familie. Dacă doriţi să vindeţi sau să închiriaţi un apartament, propunerile nu vor lipsi.

Rac
Starea de agitaţie care vă caracterizează în ultimele zile v-a adus la limita răbdării. Va trebui să luaţi unele decizii şi chiar dacă nu vor fi dintre cele importante, nu vă va fi uşor. Nu trebuie să vă aşteptaţi la sprijinul superiorilor ierarhici, ci încercaţi să faceţi totul de unul singur şi, până la urmă, veţi reuşi să vă remarcaţi.

Leu
Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor, dar acest lucru ar putea determina gelozia partenerului. În cazul în care doriţi să plecaţi la drum, mare atenţie, căci aţi putea avea parte de o situaţie mai puţin plăcută spre sfârşitul zilei.

Fecioară
Pe cât posibil nu iniţiaţi activităţi noi, ci încercaţi să le finalizaţi pe cele pe care deja le-aţi început. N-ar fi exclus să aveţi tot felul de discuţii cu partenerul de viaţă, legate de modul în care înţelegeţi să manevraţi banii. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt.

Balanţă
Veţi fi deosebit de irascibil şi acest lucru ar putea determina apariţia unor neînţelegeri cu cei din jur, mai ales cu rudele apropiate sau cu partenerul de afaceri. Dacă veţi reuşi să vă păstraţi calmul, veţi putea evita multe dispute. Energia de care dispuneţi nu este nici pe departe la nivelul obişnuit.

Scorpion
În ansamblu se poate spune că beneficiaţi de o conjunctură care vă avantajează, atât pe plan sentimental, cât şi financiar. Pe cât posibil, evitaţi să vă exprimaţi nemulţumirile legate de rudele apropiate deoarece oricând ar putea izbucni discuţii neplăcute. În plan profesional sunt posibile realizări.

Săgetător
Este posibil ca cineva aflat pe alte meleaguri să vă transmită veşti care nu vă vor încânta într-o prea mare măsură. Nu trebuie însă să vă alarmaţi, deoarece se va demonstra că lucrurile nu sunt chiar atât de grave precum s-ar putea crede. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi riscante.

Capricorn
Aveţi tendinţa de a vă enerva din orice şi acest lucru poate accentua starea de nelinişte, de iritare. Nu este cazul să daţi curs pornirilor impulsive, deoarece aţi putea avea surprize neplăcute mai ales în ceea ce priveşte relaţia cu familia. Ceva bani veţi câştiga, dar, fie veţi avea cheltuieli mari, fie veţi avea parte de o pierdere.

Vărsător
În această perioadă, cheltuielile vor fi mari, iar investiţiile pe care le aveţi în plan vă vor goli buzunarele. Gândiţi-vă bine înainte de a scoate banii din buzunar, deoarece aţi putea avea neplăceri. N-ar fi exclus nici să se deterioreze câte ceva prin apartament.

Peşti
Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar sunt şanse mari că în scurt timp să reuşiţi să vă echilibraţi balanţa de venituri şi cheltuieli. O rudă apropiată vă va anunţa că a finalizat o activitate începută de mai mult timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...