11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este timpul să puneţi punctul pe „I“ şi să vă impuneţi mai mult în faţa celor din jur. Veţi rezolva anumite probleme care nu vă dau pace de ceva vreme. Discutaţi cu persoanele care v-au făcut să suferiţi şi încercaţi să vă găsiţi liniştea. Vă recomandăm să nu mai fiţi negativist şi să vă îndreptaţi atenţia către lucrurile care vă fac bine.

Taur
Este foarte posibil să aveţi parte de câteva momente nepotrivite, supărătoare. Însă, acestea pot fi rezolvate cu multă răbdare şi comunicare. În dragoste aveţi noroc, deci nu este cazul să vă plângeţi. Aveţi ocazia să întâlniţi pe cineva special la un eveniment spontan, într-un cadru familial. Bucuraţi-vă de clipele frumoase şi profitaţi de fiecare moment.

Gemeni
Aveţi multă baftă în afaceri, însă trebuie să fiți precaut. S-ar putea să fiţi recompensat pentru munca depusă şi pentru beneficiile aduse în interiorul companiei, în ultima perioadă. În caz contrar, dacă nu vă simţiţi bine la serviciul actual, aţi putea începe o afacere pe cont propriu. Este o perioadă bună din acest punct de vedere.

Rac
Astăzi aveţi planuri bine puse la punct şi există şansa să faceţi o achiziție costisitoare. Nu este exclus faptul că pot exista altercații minore cu colegii. Nu trebuie să aveţi încredere prea mare în ei sau să le împărtășiţi planuri personale. De asemenea, atunci când comunicaţi cu rudele apropiate, înțelepciunea și tactul sunt, de asemenea, binevenite.

Leu
Este o zi în care încercaţi să vă puneţi gândurile în ordine şi să vă daţi seama exact pe ce drum vreţi să mergeţi. De asemenea, vă gândiţi la carieră și familie. Dacă descoperiți că ceva nu este în regulă, trebuie să vă reorganizaţi şi să găsiţi calea cea mai bună. Dacă simţiţi nevoia, luaţi-vă câteva zile libere şi meditaţi mai mult.

Fecioară
Vă lăudaţi cu realizările de până acum, ceea ce este total de înţeles. Aţi depus multe eforturi şi simţiţi nevoia să fiţi apreciat. Aveţi o minte sclipitoare, iar asta vă va ajuta să reuşiţi în afacerile la care v-aţi gândit.

Balanţă
E posibil să întâlniţi pe cineva după care să vi se aprindă călcâiele. Poate că e vorba doar despre simpatie, care de data asta e exprimată clar de acea persoană. Aţi putea avea probleme legate de o achiziţie costisitoare. Înainte de a plăti, gândiţi-vă dacă este neapărat necesară. Norocul ţine întotdeauna de mici detalii.

Scorpion
Astăzi e esenţial să nu cedați în faţa provocărilor adversarilor. Dacă o faceți, o ceartă începută din cauza dezordinii va sfârşi într-un scandal uriaş. Puteţi să evitaţi asta dacă vă afundați în problemele profesionale şi nu băgați în seamă niciun potenţial factor de iritare. Dacă sunteți decis să dați 100% profesional astăzi, succesul e garantat.

Săgetător
Lăsaţi trecutul acolo unde este şi această zi vă va aduce noi oportunităţi şi momente pe care să le ţineţi minte. Dacă sunteţi deschis spre noi oportunităţi, veţi vedea că faceţi numai lucruri bune pentru prosperitatea dumneavoastră financiară. După-amiază trebuie să acordaţi puţin timp chestiunilor gospodăreşti. În caz contrar, riscaţi o discuţie cu un membru al familiei.

Capricorn
Astăzi nu aveţi multe lucruri pentru care să vă faceţi griji. Este ziua perfectă ca să vă simţiţi relaxat şi să vă faceţi prieteni noi. Dacă aveţi multă treabă la serviciu, faceţi în aşa fel încât să scăpaţi rapid de sarcini şi să fugiţi într-o mică escapadă la munte. Luaţi-vă jumătatea şi distraţi-vă aşa cum n-aţi mai făcut de multă vreme.

Vărsător
Sunteţi extrem de creativ şi asta poate atrage admiraţia celor din jur. Fiţi deschis în a face lucruri noi, însă nu vă suprasolicitaţi. La locul de muncă aţi demonstrat ce aveaţi de demonstrat, aşa că nu mai exageraţi cu munca. Ar putea fi momentul ideal ca să scăpaţi de vicii. Spre seară, mergeţi cu partenerul de viaţă în parc sau citiţi o carte.

Peşti
Aveţi nevoie de sfatul unui prieten într-o chestiune delicată. Sunt probleme atât în viaţa personală, cât şi la serviciu, aşa că un sfat bun ar fi binevenit. În rest, ziua este destul de monotonă, decurge ca orice altă zi a săptămânii. Dacă sunteţi în concediu, aţi putea face un minim efort să vă simţi bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS