Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Este o zi bună pentru a vă achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Este posibil să primiţi bani din partea unui autor necunoscut, însă fiţi cu băgare de seamă. Pot interveni cheltuieli legate de persoanele dragi și de copii. Este un moment bun pentru a vedea cine vă iubește sincer și cine doar profită de pe urma generozității voastre.

Taur
Relaţiile parteneriale sunt foarte active astăzi. Este nevoie de o discuţie cu partenerii, de viaţă și de afaceri/colaboratorii, întrucât există nemulţumiri mocnite de ambele părţi. Ceva din segmental domestic vă bulversează relațiile parteneriale sau, din cauza unor probleme ale membrilor familiei, trebuie să vă concentraţi mai mult pe segmental personal.

Gemeni
Aveţi multe și mărunte de făcut la serviciu. Relaţiile colegiale sunt destul de precare, aşa încât bazaţi-vă doar pe forţele proprii. Comunicarea lasă de dorit, însă hiba este la voi. Ori vorbiţi prea mult, ori răstălmăciţi cele spuse de ceilalți, ori nu vă ascultați decât pe voi, uimindu-i pe colegi cu ideile și concluziile voastre. Temperați-vă elanul din câmpul muncii și relaționaţi corect cu toată lumea.

Rac
Astăzi sunteţi bine dispus, aveţi chef de glume, reuşind să îi înveseliţi şi pe cei din jur. V-aţi putea gândi la un hobby sau la organizarea unor petreceri surpriză pentru cei dragi. Dar, în a doua parte a zilei, se întrezăresc multe treburi la serviciu. Atenție că atât relaţiile colegiale, cât şi cele cu şefii sunt distorsionate.

Leu
Gândurile vă sunt îndreptate astăzi către casa şi familie. În prima parte a zilei, puteţi face uşor curăţenie generală, reparaţii curente sau planuri pentru achiziţionarea unui teren sau a unei locuinţe noi. Se prefigurează discuții importante, purtate pe tonuri înalte cu membrii familiei, însă depinde numai de voi să gestionaţi situațiile în favoarea voastră.

Fecioară
Ziua este favorabilă călătoriilor scurte şi dialogurilor cu persoanele din anturajul apropiat. Puteţi afla veşti alarmante despre cineva drag, însă nu vă implicaţi emoţional în problemele altora.

Balanţă
O zi în care banii şi bunurile câştigate din munca proprie vă acaparează atenţia, mai ales în primele ore. Puteţi primi cadouri şi recompense mărunte, dar de folos. Sau poate fi vorba despre noutăţi legate de salarizarea de la un loc de muncă. Cineva din anturajul profesional sau din cel al prietenilor vă poate sfătui de bine referitor la investiții sau la aplicarea legislației muncii.

Scorpion
Ar trebui să vă simțiţi în formă. Cel puţin în prima parte a zilei aveţi energie, sunteţi dornic de a vă implica în tot şi toate, însă bine ar fi să vă rezumaţi doar la treburile care vă privesc pe voi. În partea a doua a zilei, stările de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea dozați-vă eforturile și ocupaţi-vă doar de priorităţi.

Săgetător
La începutul zilei sunteţi destul de retras. Organismul vă dă semne de oboseală, dar o plimbare în aer liber sau o muzică relaxantă v-ar ajuta enorm. Sunt favorizate dialogurile tăinuite cu oameni de încredere. Posibil ca cineva din străinătate, un prieten, o rudă sau un profesor, un mentor, un instructor să vă ofere lămuriri și soluții pentru situațiile în care sunteţi implicat.

Capricorn
Ziua susține activitățile și dialogurile cu prietenii. S-ar putea ca unele informaţii aflate de la aceştia să vă neliniştească sau sfaturile lor să nu vă fie pe plac. Ascultaţi ce vi se spune și aplicaţi doar ce credeţi de cuviinţă. Temele zilei se referă la bani sau la bunuri comune cu persoanele din anturajul socio-profesional.

Vărsător
În prima parte a zilei este nevoie să vă ocupaţi de sectorul profesional. Sunt posibile discuţii aprinse cu şefii şi colegii de serviciu, dar prudenţa și discernământul vă vor ajuta enorm. Gâlceava pornește de la colaborări sau de la sarcinile de lucru ce trebuia îndeplinite de unii colegi.

Peşti
În prima parte a zilei vă sunt recomandate activităţile legate de studii sau de călătorii în străinătate. Puteţi primi veşti de la cineva aflat dincolo de graniţele ţării, însă nu luaţi de bun chiar tot ce auziţi. Este vremea să vă remodelaţi filozofia de viață și să abordaţi cu totul altfel viața și evenimentele ei.

ȘTIRI VIDEO GdS