14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Relațiile cu membrii familiei sunt accentuate. Sunt posibile discuții aprinse, aflarea unor secrete ale acestora, dar și acțiuni controversate. Răbdare, prudență, detașare! Alocaţi timp pentru a vă gândi pe îndelete la situația din familie. Sunt favorizate treburile gospodărești și reamenajarea casei.

Taur
Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat în primele zile ale săptămânii. Selectaţi informațiile și concentraţi-vă pe partea pozitivă a lucrurilor. Ar fi bine să renunțaţi la persoanele care vă solicită prea mult. Membrii familiei au nevoie de sprijinul vostru emoțional, moral sau material.

Gemeni
Primiţi bani sau bonusuri dinspre locul de muncă. Efortul depus este mult mai mare față de recompensele primite. Se conturează și cheltuieli majore pe cele necesare traiului cotidian. Alcătuiţi o listă de priorități și respectaţi-o cu strictețe. Persoanele apropiate vă solicită mult pe la mijlocul săptămânii.

Rac
Vă implicați în tot felul de discuții și acțiuni. Dozați-vă energia vitală, pentru că există riscul devitalizării prin implicarea în acțiuni care vă consumă prea mult și fără rost. Sunt momente favorabile trasării unor planuri noi pe toate segmentele vieții cotidiene.

Leu
Fiţi cât mai retras și ocupaţi-vă pe îndelete de planurile personale. Veţi fi solicitat mult de colegii de serviciu sau de cei dragi, dar veţi reuși să le evitați compania și implicarea în treburi obositoare ori care nu vă privesc. Multe discuții tăinuite, în urma cărora veţi obține concluzii foarte importante pentru voi.

Fecioară
Vă schimbați multe din ideile și concepțiile privitoare la situațiile în care sunteţi implicat și la oamenii din preajmă. Dialogul cu un prieten sau cu o persoană importantă din segmentul profesional vă ajută să priviţi obiectiv realitatea și să găsiți soluțiile viabile pentru a vă îndeplini proiectele.

Balanţă
Discuții cu șefi, cu oficialități, controverse sau situații dificil de gestionat la prima vedere. Este bine să vă pregătiţi temeinic aparițiile și dialogurile cu ceilalți, întrucât unii vă pun bețe în roate. Neplăcerile apar de la banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii.

Scorpion
Dorința de a călători, de a vă pregăti de vacanță, de a acumula informații din varii domenii de viață și activitate este foarte accentuată. Este posibil ca partenerul de viață sau prietenii cu care doriţi să vă distraţi să aibă cu totul alte planuri și să vă anunțe destul de tranșant. Bine ar fi să vă faceţi propriile planuri.

Săgetător
Vă ocupați de achitarea facturilor, datoriilor, verificarea documentelor financiare. Evitați investițiile și cheltuielile nefondate! Este posibil să primiţi bani sau favoruri datorită eforturilor depuse în ultima vreme. Nemulțumiri tot există, pentru că este o mare diferență între propriile aprecieri și cele ale altora vizavi de voi.

Capricorn
Discuții parteneriale și acțiuni comune cu partenerul de viață și cu cei de afaceri. Creativitatea este accentuată, dar cumva ceilalți vă blochează în a vă expune în totalitate ideile. Vorbiţi puțin, ascultaţi cu atenție ce vi se spune și nu vă divulgaţi toate intențiile.

Vărsător
Multă muncă la serviciu. Sarcini de lucru repetitive, controverse colegiale, urgențe de rezolvat în timp record. Detașaţi-vă, îndepliniţi-vă corect și la timp sarcinile de lucru și evitaţi escaladarea conflictelor. Sănătatea este vulnerabilă pe sistemul digestiv, mai ales pe stomac, deci fiţi prudent și îngrijiţi-vă corespunzător.

Peşti
Sunt posibile discuții aprinse și aflarea unor informații deosebite vizavi de cei dragi. Nu luaţi de bun chiar tot ce auziţi. De mare folos vă sunt activitățile recreative alături de persoane dragi și de încredere. La serviciu se conturează sarcini de lucru noi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS