11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Eşti motorul zodiacului şi îţi cam vine să dai cu biciul. Membrii familiei sunt primii luaţi în vizor şi riscă să devină ţinte ale atacurilor voastre verbale. E bine să vă păstraţi calmul, dacă nu vreţi să vă lansaţi într-un joc de contre şi riposte. Mult mai bine staţi la capitolul comunicării publice.

Taur
Astăzi ar trebui să vă faceţi mai mult timp pentru voi. Un bun exerciţiu ar fi să faceţi o listă cu două coloane, pe una să treceţi punctele voastre forte, iar pe cealaltă – aspectele despre voi. E momentul să vă consolidaţi încrederea în voi, mai ales dacă aveţi nişte planuri ascunse despre cum să faceţi bani.

Gemeni
Dispoziţia voastră ar trebui să fie la cote înalte şi nimic nu ar trebui să vă afecteze. Viaţa socială este înfloritoare, oamenii roiesc în jur cu vorbe bune, încurajări şi sprijin necondiţionat, iar planurile de viitor prind un contur din ce în ce mai pronunţat. De lucrat aveţi, se pare, numai la capitolul financiar.

Rac
Destul de indispus aţi putea fi astăzi. E foarte important să vă măsuraţi cuvintele, să nu vă aruncaţi în informaţii gratuite care ar putea stârni controverse. Ar trebui să fiţi atent în special la relaţia cu autorităţile statului, pentru că s-ar putea să vi se ceară explicaţii, documente.

Leu
Păreţi frământat de gânduri. Anumite decizii pe care le-aţi luat vi se par dintr-o dată greşite, de aceea s-ar putea să faceţi loc remuşcărilor şi proceselor de conştiinţă. În loc să dezgropaţi trecutul, mai bine reveniţi în prezent şi vedeţi ce puteţi face pe mai departe.

Fecioară
Socoteala de acasă nu se potriveşte astăzi pentru voi cu cea din târg. Într-un fel aţi gândit un anumit eveniment personal, însă dintr-o dată s-ar putea să vă treziţi că lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

Balanţă
Astăzi sunteţi predispus la afirmaţii imprudente, aşa că mai bine gândiţi-vă de două ori înainte să deschideţi gura sau să trimiteţi un mesaj. Este o zi în care simţiţi nevoia să vă afirmaţi superioritatea intelectuală, mai pe şleau spus, „să vă daţi cocoş“.

Scorpion
Mintea voastră se pare că vrea să scornească astăzi noi soluţii pentru problemele profesionale. Vă preocupă anumite chestiuni de rutină şi vă stoarceţi gândurile pentru a veni cu o nouă perspectivă. De asemenea, un coleg sau un subaltern vă mai dă şi el bătăi de cap.

Săgetător
Înainte să transformaţi această zi într-una a reproşurilor, este nevoie în primul rând să vă priviţi în oglindă. Vi se aplică foarte bine proverbul cu paiul din ochii altuia şi cu bârna din ochii voştri. Care e mai mare? Este foarte important să vă asumaţi răspunderea pentru modul în care evoluează lucrurile.

Capricorn
E posibil să vă simţiţi astăzi prins între ciocan şi nicovală. Pe de o parte, familia şi trecutul vă trag într-o direcţie, pe de altă parte, partenerul de viaţă vine cu promisiunea unui alt drum. Practic, s-ar putea să aveţi de ales şi să vă hotărâţi exact din cine este formată cu adevărat familia.

Vărsător
E clar că staţi ca pe ace şi că nu aveţi timp să vă plictisiţi. Singura preocupare este de ce anume să vă apucaţi mai întâi. De aceea, dacă vreţi să vă transformaţi ziua dintr-una foarte aglomerată într-una de succes, e bine să vă stabiliţi din start priorităţi, pe care să le respectaţi pas cu pas.

Peşti
Să nu întindeţi coarda! Acesta ar fi sfatul zilei pentru voi. Cam sunteţi tentat să depăşiţi limitele. În primul rând, gândiţi-vă că banii stau mai bine în buzunar şi pe card decât în vistieria magazinelor, unde aţi putea fi tentat să daţi prea mult pe mâncăruri extravagante sau pe haine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS