17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi plină, care aduce multă agitaţie şi tensiune, fie din cauza presiunilor pe care le simţiţi din toate părţile, fie din cauza unor situaţii stresante prin care treceţi de ceva vreme. E momentul să vedeţi ce schimbări e necesar să faceţi, mai ales în relaţiile importante.

Taur
Contextul astral de astăzi este destul de răscolitor pentru voi, în sensul că percepţia despre tot ce este în viaţa şi în jurul vostru e posibil să fie una pesimistă. Vitalitatea este destul de scăzută, iar dacă adăugăm şi consumul emoţional, e clar că aveţi nevoie de retragere departe de agitaţie.

Gemeni
Zona prietenilor, proiectelor şi publicităţii este activată. Există multă precipitare legat de unele proiecte, care nu se derulează cu viteza cu care aţi vrea sau nu aduc roadele scontate. S-ar putea ca unele relaţii să fie testate pentru a vă da seama pe cine puteţi conta şi pe cine nu, de aici înainte.

Rac
Pentru voi este o zi aglomerată şi solicitantă. Lucrurile se cer lămurite, nu mai aveți răbdare şi nici nu mai aveţi chef să lăsaţi controlul în mâna sau mintea altuia. Astăzi e momentul să cereţi explicaţii, să tranşaţi anumite aspecte, să spuneţi ce aveţi de spus, dar şi să acţionaţi concret pentru finalizarea proiectelor.

Leu
E posibil să vă simţiţi constrâns, să aveţi sentimentul că nu există posibilităţi de a înainta în modul dorit sau că uşile sunt închise pentru voi, acum. Cu toate acestea, e un moment bun să vă opriţi, să nu mai încercaţi nimic, să renunţaţi la orice dorinţă.

Fecioară
Nu prea mai aveţi răbdare cu cei cu care colaboraţi. Prin urmare, ziua de astăzi vine să vă arate unele fisuri în relaţiile voastre sau în strategiile pe care vi le-aţi construit. Demersurile financiare riscante nu sunt indicate acum.

Balanţă
Se pare că nu prea mai puteţi reprima nemulţumirile şi nu mai puteţi păstra masca de om diplomat şi drăguţ. Astăzi, contextul astral vă provoacă să daţi cărţile pe faţă şi să fiţi sincer mai ales faţă de voi în ceea ce priveşte unele relaţii din viaţa voastră, dar şi situaţia de familie, confortul emoţional etc…

Scorpion
S-ar putea ca sarcinile de serviciu să fie solicitante peste măsură, iar voi să fiţi destul de puţin cooperant. Prin urmare, pe de o parte se pot naşte tensiuni care virează în adevărate izbucniri nervoase, dar pe de altă parte, este un teren fertil şi pentru inventarea unei noi strategii.

Săgetător
„Nu mai merge aşa!“. Cam acesta este gândul care pare să persiste în minţile multor Săgetători, în aceste zile. Fie că e vorba de o relaţie tensionată cu copiii sau de relaţia de cuplu, astăzi situaţiile pe care nu le puteţi controla vă irită peste măsură, motiv pentru care veţi căuta să preluaţi controlul.

Capricorn
Sunteţi unul dintre aceia care vor percepe cel mai intens energia puternică a acestei zile. Luna se află în Berbec, aspectele sale sunt tensionate şi indică pe de o parte nerăbdare, teamă, constrângere, iar pe de altă parte, o puternică dorinţă de eliberare şi schimbare.

Vărsător
Mult freamăt mental, multe gânduri, analize, comparaţii… Iar acest zgomot interior se poate transforma foarte uşor în conflict, dacă cineva are neinspiraţia de a vă ataca sau contrazice. Totuşi, tensiunile de astăzi vă pot arăta ce nu funcţionează, ce e nevoie să fie schimbat.

Peşti
Temerile legate de bani şi scenariile despre pierderea siguranţei materiale se pot accentua astăzi, dacă lăsaţi mintea să croşeteze gânduri în jurul lor. Dacă încă vă bazaţi pe alții pentru a vă asigura confortul dorit, e momentul să recunoaşteţi că doar de voi depinde acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS