Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Sunt momente potrivite pentru a vă achita taxele, impozitele și orice alte datorii. Relaţiile cu instituţiile financiare sunt bune şi puteţi primi răspunsuri benefice şi ajutoare deosebite în afaceri sau credite. Se pot rezolva sau măcar se pot lămuri cheltuieli referitoare la casă și familie.

Taur
Tema zilei este reprezentată de relațiile parteneriale. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre colaboratori sau despre partenerii din cadrul unor proiecte profesionale se vor discuta aspecte legate de acte, promisiuni, înțelegeri făcute undeva, cândva.

Gemeni
Sunt momente potrivite pentru treburile de rutină personale sau profesionale. Este posibil să întâmpinaţi ceva neplăceri din partea colegilor, însă cu puțin efort și bunăvoință veţi depăși totul cu bine. Gâlceava poate porni de la banii câștigați la serviciu sau de la elanul cu care vă îndepliniţi sarcinile de lucru.

Rac
Sunteţi vesel, pus pe glume şi cu chef de aventuri. Cei din jur nu vă susţin starea, de aceea temperați-vă cheful de distracţii. Sunt momente bune pentru a discuta cu persoanele dragi și pentru a desfășura activități specifice unui hobby drag sufletului vostru.

Leu
Treburile casei şi problemele membrilor familiei sunt temele principale ale zilei. S-ar putea să fiţi nevoit să aveţi grijă de cineva bolnav sau să faceţi mici drumuri pentru a-i rezolva unele probleme. Tensiunea domneşte în fundalul domestic, bine fiind să acordaţi atenție tuturor detaliilor din acest segment.

Fecioară
Sunt posibile întâlniri şi dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Este nevoie să vă implicați în treburile unor prieteni, chiar dacă gândurile vă zboară în altă parte.

Balanţă
Încă de la primele ore ale dimineţii sunt momente favorabile cumpărăturilor și altor aspecte financiare, de tipul primirea salariului, a unui bonus sau a unor cadouri substanțiale. Se va evidenția tendința de a cheltui mult pentru nevoile profesionale sau pentru a vă îmbunătăți imaginea publică.

Scorpion
O zi bună pentru vizite la un salon de întreţinere corporală sau pentru a începe o dietă estivală. Ocupaţi-vă de voi, creionaţi planuri de viitor, selectaţi prioritățile personale și pe cele profesionale. De asemenea, ar fi bine să priviţi atent la relațiile și situațiile în care sunteţi implicat.

Săgetător
Ziua vă aduce dorinţa de interiorizare. Sunt momente bune pentru o analiză atentă a ceea ce se petrece în jurul vostru şi pentru a vă trasa noi direcţii de viaţă. S-ar putea să descoperiţi unele conflicte mocnite la serviciu, din motive financiare sau materiale.

Capricorn
O zi destul de controversată. Sunt posibile informații deosebite venite din partea unui prieten sau a unui protector, referitoare la bani și bunuri comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau colaboratorii dintr-o afacere. Evitaţi dialogurile ample și vorbiţi cât mai puțin.

Vărsător

Activităţile din domeniul profesional se evidențiază astăzi. Aveţi multe de rezolvat la serviciu, iar acum veţi fi nevoit să relaționaţi cu șefii și cu autoritățile. Sau, la rândul vostru, deveniţi, cel puțin pentru o zi, o autoritate în domeniul în care activaţi. Fiţi prudent!

Peşti
Ziua vă predispune la răscoliri mentale. Se conturează dialoguri multiple cu oameni importanți în mediul socio-profesional în care activaţi, dialoguri în urma cărora vă veţi schimba unele opinii și decizii. Pe de altă parte, vor interveni aspecte referitoare la străinătate, probabil ceva legat de copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...