15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Relaţiile parteneriale sunt în prim plan astăzi. Chiar este posibil, în cadrul unor colaborări, să se modifice termenii şi condiţiile de desfăşurare sau altele să se finalizeze fără prea multe explicaţii. Într-un anume fel, membrii familiei vă susţin în toate demersurile voastre.

Taur
Aveţi mult de lucru la serviciu, dar inspiraţia nu vă lipsește. Cineva din anturajul apropiat, posibil de sex feminin, vă va oferi o mână de ajutor când vă aşteptaţi mai puţin. Totul este să vă stabiliţi priorităţile şi să acceptaţi ajutorul altora.

Gemeni
În cadrul relațiilor sentimentale există destul de multă tensiune. Vi se poate reproşa faptul că sunteţi foarte preocupat de propria persoană în ultima vreme, iar de cei dragi vă ocupaţi în salturi sau deloc. Secretul ameliorării disonanţelor cu cei dragi constă în a le oferi mici cadouri sau chiar să le vorbiţi despre planuri de vacanţă.

Rac
Ar fi minunat să vă aranjaţi programul de astăzi, astfel încât să petreceţi mai mult timp cu membrii familiei sau să vă ocupaţi de activităţi casnice. Aveţi idei bune, spor în toate, iar cei dragi vă susţin în orice vreţi să faceţi. Singurele tensiuni pot apărea dinspre locul de muncă.

Leu
Este rost de discuţii importante cu prieteni şi cunoştinţe. Totuşi, ar fi bine să ascultaţi mai mult şi să vorbiţi cât mai puţin. Pe de altă parte, nu toate cele aflate astăzi sunt utile şi adevărate. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi câteva drumuri pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale.

Fecioară
S-ar putea să primiţi ceva bani de pe urma activităţii profesionale pe care o desfăşuraţi. De asemenea, vin veşti importante legate de condiţiile de muncă, despre colegi sau despre modificarea sarcinilor de lucru de la serviciu.

Balanţă
Ziua este favorabilă dialogurilor cu şefii şi cu reprezentanţii instituţiilor oficiale care vă sunt de folos în segmentul socio-profesional. Pentru că stările de spirit sunt fluctuante, fiţi prudent şi evitaţi reacţiile exagerate, discuţiile ample şi asumarea unor responsabilităţi care vă depăşesc.

Scorpion
Este bine să fiţi discret, retras şi să meditaţi în tihnă la evenimentele şi situaţiile în care sunteţi implicat. Totuşi, sunt posibile discuţii secrete cu persoane erudite sau cu cele aflate în străinătate. Evitaţi să vă divulgaţi planurile şi opiniile, mai ales cele care privesc segmentul profesional.

Săgetător
Relaţiile cu prietenii sunt în vizor. Dialogurile cu aceste persoane vă pot oferi idei şi soluţii bune legate de investiţii financiare sau materiale. Cei dragi v-ar putea reproşa faptul că sunteţi prea mult departe de ei, cu gândul şi/sau fizic, dedicându-vă în special relaţiilor sociale.

Capricorn
Multă animaţie este în segmentul profesional. Sunteţi solicitat atât de colegi, cât mai ales de şefi. Există şansele schimbării poziţiei voastre în cadrul unui grup de lucru. De asemenea, puteţi primi responsabilităţi noi. Fiţi atent la tot ce se petrece la serviciu şi selectaţi situaţiile care vă sunt utile.

Vărsător

O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale sau pentru a vă planifica un curs necesar la locul de muncă. Aveţi susţinerea colegilor, însă e posibil să întâmpinaţi rezistenţă din partea celor dragi, în ceea ce privește intenţiile şi alegerile voastre.

Peşti
Îndrep-taţi-vă atenţia şi eforturile spre capitolul financiar. Sunt momente bune pentru a achita facturi, a relaţiona cu instituţiile bancare, a vă ocupa de acte, documente legate de bani şi bunuri. Fiţi prudent şi lăsaţi emotivitatea deoparte, în orice astfel de demers.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS