17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vechile reușite sunt motorul principal al actualelor proiecte, pentru că vă aduceţi aminte de momente similare de odinioară în care aţi acționat la fel și totul a mers foarte bine. Merită să repetaţi rețeta de atunci, pentru că dacă a mers prima oară, la fel trebuie să se întâmple și acum.

Taur
Fiţi atent la ideile pe care vi le împărtășește un prieten mai matur pentru că într-o zi vă veţi putea folosi de ele. Poate e o propunere de afaceri, poate e șansa de a cumpăra la un preț bun un obiect de care aveţi nevoie sau o prietenie de care veţi ști să profitaţi. De fapt, beneficiile apar și de o parte, și de cealaltă.

Gemeni
Nu vă grăbiţi să trageţi o concluzie negativă doar din cauza unui răspuns care vă dezamăgește. E posibil ca după o vreme să apară informații care să repare situația de acum. Unele lucruri au nevoie de mai mult timp pentru a se așeza pe teren sigur, ca atare acum nu se poate spune că aţi ajuns încă la nivelul cel mai bun.

Rac
Apare o problemă din cauza intervenției nefaste a unei persoane în treburile dumneavoastră și trebuie să reparați ce a stricat ea. Nu vă enervaţi, pentru că riscaţi să stricaţi și mai mult dacă vă pierdeţi cumpătul. Ca atare, lăsaţi un pic lucrurile să se așeze înainte de a interveni să redresaţi situația.

Leu
Aţi ajuns la finalul unei activități care v-a solicitat foarte mult, dar, deși sunteţi un pic debusolat că aţi ajuns la capăt, roadele vă sunt pe plac. Îl puteți numi un succes, pentru că toate eforturile vă sunt răsplătite cu vorbe bune, cu aprecieri, dar mai ales cu sentimentul muncii împlinite. De acum vă puteţi detașa de toate, nu vă mai gândiţi la pașii parcurși.

Fecioară
Felul în care vă priviţi depinde de atitudinea celor din jur față de dv. Dacă lumea vă înconjoară cu bucurie, vă simțiţi bine, dacă observaţi negativism, suspiciune sau critică, începeți să vă puneți tot felul de întrebări și să vă faceți procese de conștiință. Iubiți-vă așa cum sunteți!


Balanţă
Nimeriți într-un mediu ostil, în care nu sunteți deloc sprijinit în ceea ce intenționați să faceți. Încercați să ieșiți din acest mediu apăsător, pentru că aici s-au adunat ori numai oameni pesimiști, care nu au curaj să facă nimic de teama eșecului, ori numai critici răutăcioși care pun bețe în roate doar pentru că ei nu sunt în stare de nimic.

Scorpion
Ca să poți trece la etapa următoare a unei acțiuni ți se cere un compromis care merită făcut. Chiar dacă ți se pare un preț cam scump, după ce totul va reintra în normal îți vei da seama că a meritat. Nu te crampona de piedici, ci concentrează-te atenția asupra perspectivelor viitoare ale acestui plan.

Săgetător
Ai acum toate mijloacele pentru a pune în practică o idee excelentă. Ziua este benefică unor inițiative concrete, palpabile, constructive. Pui umărul la treabă pentru a construi ceea ce ți-ai propus și deții toate resursele pentru a reuși: ambiție, răbdare, inventivitate și curaj. Îți place ceea ce iese din mâinile tale.

Capricorn
E vremea să pui mâna pe unelte și să faci ceva concret, pentru că depășirea unui impas ține de acțiune, nu doar de gând sau intenție. Ceea ce începi azi va avea efecte benefice mâine, pentru că un impas nu e altceva decât o oportunitate de a trece la fapte. Nimic nu te ține pe loc, nimic nu e un capăt de drum.

Vărsător

Te preocupă banii mai mult ca oricând pentru că ar fi mare nevoie de o sursă suplimentară. Gândește-te serios la asta, meditează asupra acestui aspect, sfătuiește-te cu alții, pentru că sigur deții o soluție de rezervă! Nu te mulțumi cu ce ai, insistă asupra găsirii unei noi direcții financiare.

Peşti
Apare un intrus în mediul în care îți desfășori activitatea, care nu face nici un efort să se integreze în anturaj. Dai un exemplu excelent de socializare și relaționare, pentru că arăți ce bine ar fi să se adapteze mediului în care a intrat și să nu încerce să dezbine grupul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS