5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Se conturează multe dialoguri și călătorii pe distanțe scurte. Persoanele apropiate vă vor căuta pentru sfaturi și soluții pentru situațiile în care sunt implicați. Fiţi precaut în vorbe și gesturi, unii vă pot înțelege greșit. Schimbul de informații este benefic pentru toată lumea. Acasă, în familie, este multă forfotă.

Taur
Apar cheltuieli neașteptate. Pe de altă parte, este posibil să primiţi bani, salariul, bonusuri materiale de la locul de muncă sau cadouri de la cei dragi. Fiţi prudent în privința banilor și cadourilor, în spatele acestor gesturi există interese camuflate bine. Undeva, cândva veţi fi nevoit să înapoiaţi cele primite în această perioadă.


Gemeni
Sunteţi în vervă și aveţi senzația că puteţi schimba multe și mărunte în viață. Priviţi atent la oamenii alături de care sunteţi implicat în acțiuni diverse. Revizuiți-vă planurile personale și profesionale, gândiţi-vă la detalii, însă nu forțaţi nota. La momentul potrivit se vor concretiza toate așa cum vă doriţi sau cum aveţi nevoie.

Rac
Aveţi nevoie de introspecție, de singurătate și detașare de tumultul cotidian. Se pot accentua oboseala și afecțiunile vechi ale sistemului respirator și ale ficatului. Îngrijiţi-vă corespunzător, feriţi-vă de excese și de dialoguri contradictorii! Prin metode mai puțin obișnuite veţi afla multe informații utile.


Leu
Socializarea și activitățile comune cu ceilalți sunt accentuate. Este bine să fiţi prudent în vorbe și gesturi, întrucât totul poate fi răstălmăcit. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a vă antrena în discuții constructive cu prietenii și cu persoanele din anturajul apropiat care vă susțin proiectele personale și pe cele profesionale.

Fecioară
Se deschide o nouă etapă profesională. Imaginea voastră se va schimba benefic și mulți vor veni să vă susțină sau să vă roage să-i ajutați. Totuși, evitaţi să vă lăsaţi copleșit de vorbe dulci și de gesturi aparente. Sunt posibile dialoguri furtunoase cu prietenii. Fiţi prudent și controlați-vă reacțiile!


Balanţă
Învăţaţi, studiaţi, bucuraţi-vă de ceea ce se află în jurul vostru și priviţi oamenii cu drag și toleranță. Undeva, cândva veţi avea nevoie de o astfel de atitudine din partea altora. Relațiile profesionale se activează. În ultimele zile ale săptămânii veţi fi înconjurat de prieteni deosebiți și bine intenționați.

Scorpion
Discuții pe teme financiare cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional. Este nevoie de prudență și atenție la detalii, întrucât există șanse să cheltuiţi mai mult decât ceilalți și să fiţi păgubit. Lucrurile se vor echilibra la momentul potrivit, însă acum vă poate necăji foarte mult fiecare ban cheltuit.


Săgetător
Se conturează o nouă etapă partenerială în plan personal și profesional. Fiţi prudent, pentru că fundalul oricărei relații parteneriale este vulnerabil și în orice moment relația se poate destrăma. Selectaţi prioritățile și ocupaţi-vă mai întâi de nevoile voastre. La finalul săptămânii aveți activități culturale.

Capricorn
Nemulțumirile sufletești vă afectează sănătatea și randamentul în plan profesional, fiţi prudent și detașaţi-vă rapid de situațiile neplăcute. La serviciu se deschide o nouă etapă, fie prin apariția unor sarcini de lucru noi, fie vă schimbaţi locul de muncă. Sănătatea este vulnerabilă. Selectaţi-vă prioritățile!
Vărsător
Relațiile sentimentale sunt răscolite. Este nevoie de prudență, răbdare, toleranță. De mare folos v-ar fi o excursie în natură sau niște activități specifice unui hobby. Detașaţi-vă de neplăcerile cotidiene și priviţi partea plină a paharului vieții. La serviciu veţi avea multe de făcut și în regim urgent.

Peşti
Treburile gospodă-rești le puteți desfășura mai ușor alături de membrii familiei. Sunt posibile schimbări locative sau vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Dialoguri aprinse cu persoana iubită sau cu copiii. Fiţi prudent, deoarece conflictele sunt deja conturate și oricând pot izbucni în mod neplăcut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS