12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Trebuie să renunțaţi la un puternic ataşament emoţional faţă de părinţi. Primiți aluzii fine pe motiv că nu v-ați obţinut un statut autonom, o independenţă financiară. Sentimental, nu aveți o strategie anume de a cuceri, dar mizați foarte mult pe spontaneitate şi ea dă rezultate.

Taur
Dispuneți de mari calităţi oratorice, expresivitate şi forţă de exprimare. Atitudinea relaxată şi deschisă, de totală disponibilitate, s-ar putea dovedi profitabilă în cazul în care vă preocupă consolidarea capitalului, a finanţelor proprii. Veți profita probabil şi de faptul că vă aflați azi printre răsfăţaţii familiei.

Gemeni
Spuneți exact ceea ce gândiți, chiar dacă asta înseamnă să vă compromiteţi buna întovărăşire cu prietenii. Sunteți destul de războinic şi exploziv, dominator şi dornic de experienţe tari, iar amiciţiile pot avea de suferit, căci nu păreți preocupat de interesele altora decât dacă ar coincide întâmplător cu ale dumneavoastră.

Rac
Vă puteți număra printre cei care nutresc o frică de oameni, deşi le căutați tovărăşia. Vă pierdeți repede cu firea şi puteți fi uşor de intimidat în situaţii care cer stăpânire de sine, prezenţă de spirit şi autocontrol. .

Leu
Nu prea se încheagă nimic de amploare în cele din urmă în plan financiar. Pare să fie nevoie de ceva mai mult decât de o logică raţională, rece, ca să vă adjudecați un câştig de viziune, de intuiţie. O bună condiţie fizică vă poate fi de folos să înregistrați un anumit progres.

Fecioară
Astăzi acţionați ineficient, fără a puncta ori a bifa concret din obiective. Profesional-financiar, dacă reușiți să vă lăsați ghidat de intuiţie şi să vă detaşați de cursul evenimentelor, ați putea menţine controlul, evita derapajele şi munca în zadar.

Balanţă
În relaţia cu părinţii apare o înfierbântare de moment, o ieşire din fire pe care s-o regretaţi ulterior. Acuzele şi obiecţiile aduse lor pe nedrept pot tulbura atmosfera în familie, aflată şi aşa într-un echilibru fragil.

Scorpion
S-ar părea că discuţiile referitoare la un câştig financiar muncit sau la un profit sperat nu decurg în cel mai paşnic şi eficient mod posibil. E de aşteptat ca unele stimulente băneşti să nu fie după aşteptări, în avans ori măcar la termen. Poate fi necesar să renunțaţi deocamdată la o serie de dorinţe sau ambiţii materiale.

Săgetător
Azi vă dă de furcă o oarecare nelinişte afectivă. S-ar putea ca deducţiile intuitive să fi dat greş, să realizați că v-ați înşelat într-o anumită privinţă legată de cel în care ați investit sentimente. E posibil să vă fi reîncărcat la maximum stocurile de energie şi vitalitate, motiv pentru care e de dorit să răspundeți prompt tuturor provocărilor.

Capricorn
Dispuneți de mari calităţi oratorice, expresivitate şi forţă de exprimare. E posibil ca un voluptuos simț al umorului ori ironia fină să vă condimenteze discursul, să vă sporească vizibil carisma. Atitudinea relaxată şi deschisă, de totală disponibilitate, s-ar putea dovedi profitabilă în cazul în care vă preocupă consolidarea capitalului, a finanţelor proprii.

Vărsător
Descoperiți că v-ați iluzionat asupra unei sume de bani, că socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă, că aveți lipsuri mari în gestiune şi nu aveți nici cea mai vagă idee despre cum le-ați putea acoperi.

Peşti
Apele se pot învolbura astăzi în relaţia cu persoana iubită din cauza unei senzualităţi supradimensionate, scăpate de sub control. E posibil ca plăcerile trupeşti să contureze triunghiuri amoroase tensionate şi crize gălăgioase de gelozie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS