11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Indiferent în ce companie vă veţi afla astăzi veţi fi nevoit să participaţi activ la dezbateri şi activităţi comune cu alţii. Pentru că sunteţi destul de reticent la tot ce vine din partea altora este posibil ca persoanele din anturaj să-şi schimbe părerea despre voi.

Taur
Ziua este favorabilă preocupărilor intelectuale şi discuţiilor filozofice. Încet, dar sigur vă schimbaţi sistemul valorilor morale şi spirituale după care v-aţi ghidat până acum. Minunat este că aveţi de-a face cu oameni erudiţi, de la care aveţi ce să învăţaţi şi care vă ajută să vedeţi viața şi evenimentele ei, într-o altă lumină.

Gemeni
În plan profesional apar tot soiul de situaţii inedite, care presupun asumarea unor responsabilităţi majore. Însă, imediat cum apare o astfel de situaţie se vorbeşte şi de plata aferentă. De aceea, astăzi vă gândiţi mai întâi la câştigurile pe care le puteţi obţine din orice efort depus în câmpul muncii.

Rac
Evenimentele zilei vă vor implica în relaţii cu ceilalţi. Sunt posibile divergenţe de opinie, de crez, dar sunt momente pasagere. Pe de altă parte, ar fi bine dacă aţi reuşi să priviţi obiectiv, atât la relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi la relaţiile cu partenerii profesionali.

Leu
Se pare că v-aţi porpus să rezolvaţi astăzi toate treburile restante, atât acasă, cât şi la serviciu. Este adevărat că aveţi multe de făcut, însă sporul şi energia voastră vitală lasă de dorit. Selectaţi-vă priorităţile şi temperaţi-vă elanul de a munci peste măsură.

Fecioară
Este rost de discuţii importante cu persoana iubită şi cu copiii. Pe lângă activităţile distractive plănuite mai demult alături de cei dragi, astăzi puteţi afla lucruri interesante atât despre relaţia cu aceste persoane, cât şi despre așteptările lor vizavi de voi.

Balanţă
Aveţi şanse deosebite de a discuta amiabil cu membrii familiei şi de a petrece momente de vis alături de aceştia. Datorită faptului că în ultima vreme aţi fost foarte preocupat cu îndatoririle profesionale se pare că aţi neglijat, atât treburile gospodăreşti, cât şi nevoile celor dragi.

Scorpion
Este o zi minunată pentru șuete cu prietenii, rudele apropiate, dar şi pentru a călători de plăcere în locuri dragi. Totuşi, dispoziţia sufletească este schimbătoare, astfel încât relaţionarea cu ceilalţi depinde mult de voi. Detașaţi-vă de neliniştile interioare şi bucuraţi-vă de tot ce vă înconjoară.

Săgetător
Aspectele materiale necesare vieţii cotidiene vă vor atrage atenţia. Poate fi vorba de cheltuieli neprevăzute pe cadouri, dar există şi varianta ca cineva drag să vă ceară sprijin bănesc. Fiţi prudent şi chibzuiţi-vă atent fiecare ban. Pe de altă parte, cineva din anturajul profesional vă va oferi informaţii deosebite legate de câștigurile voastre de la locul de muncă.

Capricorn
Ziua vă aduce momente favorabile pentru a vă alcătui noi planuri de viaţă şi pentru a vă îmbunătăţi relaţiile cu ceilalţi. Renunţaţi la idei, concepţii sau persoane care v-au creat până acum neplăceri. Indicat este să vă sfătuiţi cu membrii familiei, dar şi cu prietenii apropiaţi.

Vărsător
Este bine să vă gândiţi pe îndelete la situaţiile şi relaţiile profesionale în care sunteţi implicat sau plănuiţi demult să vă implicaţi. Energia vitală este la cote joase, aşa încât evitaţi activităţile care necesită efort fizic şi mental.

Peşti
Săptămâna începe minunat în compania prietenilor. Sunt posibile întâlniri şi discuţii importante, mai ales pe teme socio-profesionale. Chiar veţi fi sfătuit de bine în privinţa dezvoltării competenţelor profesionale şi a implicării voastre în diverse proiecte de anvergură alături de oameni deosebiţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS