16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Relaţiile cu străinătatea sunt foarte active. S-ar putea ca o relaţie mai veche cu cineva aflat departe de graniţele ţării să ia sfârşit sau să vă raportaţi altfel la acea persoană. Sunt favorizate demersurile legate de călătorii îndepărtate.

Taur
Zi potrivită pentru chestiunile financiare ce vizează banii şi bunurile altora. Sunt momente bune pentru a vă achita
taxele, impozitele şi datoriile de orice fel. Funcţie de caz, moştenirile şi partajele pot intra în discuţie. Atenţie la documente şi acte juridice, deoarece există riscul erorilor de procedură şi interpretare.

Gemeni
Se pare că astăzi aveţi multe de făcut în zona relaţiilor parteneriale. Sunt posibile dialoguri aprinse cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri. De reţinut revelaţiile din această perioadă, întrucât veţi afla informaţii importante legate de bunul mers al unui proiect.

Rac
Ziua vă este dedicată activităţilor profesionale. Aveţi multe de făcut, însă bine ar fi să vă bazaţi doar pe forţele voastre. Relaţiile colegiale sunt umbrite, dar şefii sunt de partea voastră. Atenţie la sănătatea întregului organism. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale.

Leu
Relaţiile sentimentale ți cele cu copiii sunt foarte active. Sunteţi vesel, aveţi chef de glume, dar cei din jurul vostru nu prea sunt părtaşi la starea voastră. Sunt posibile neplăceri într-o relaţie sentimentală. Fiţi prudent, deoarece totul stă pe un bulgăre de dinamită.

Fecioară
Casa şi familia alcătuiesc subiectele principale de astăzi. Se pot face mai uşor curăţeniile generale, reparaţiile curente sau chiar vă puteţi planifica schimbarea locuinţei sau achiziţionarea unui teren. Atenţie la ce se petrece în acest sector de viaţă şi activitate.

Balanţă
La mare căutare sunt astăzi relaţiile cu neamurile şi cu prietenii apropiați. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi mai multe drumuri în interes de serviciu sau pentru a-i ajuta pe cei dragi. Pe de altă parte, avalanşa de informaţii ce vine către voi v-ar putea pune pe gânduri.

Scorpion
Astrele vă îndeamnă să vă ocupaţi de chestiuni financiare. Este un moment bun de a vă verifica bugetul de venituri şi cheltuieli şi de a merge la cumpărăturile necesare traiului zilnic. Se recomandă multă prudenţă, deoarece se pare că există multe restricţii la bani şi bunuri.

Săgetător
Conform razelor astrale, ar trebui să vă simţiţi minunat. Sunteţi plin de energie, aţi dori să vă implicaţi în tot şi toate, dar bine ar fi să vă ocupaţi doar de voi. Sunt momente bune pentru vizitele la saloanele de întreţinere corporală sau pentru începerea unor cursuri de dezvoltare personală.

Capricorn
Nu prea sunteţi observabil astăzi. Dorinţa de interiorizare este la cote înalte și bine ar fi să-i dați curs. Sunt momente bune pentru a vă detaşa de forfota vieţii şi a vă gândi pe îndelete la evenimentele şi oamenii din viaţa voastră. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Evitaţi consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil.

Vărsător
O zi interesantă alaturi de prieteni. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia v-ar putea pune pe gânduri. Puteţi afla veşti importante legate de chestiunile financiare de la locul de muncă. Divergenţa de opinii între voi şi ceilalţi este la cote înalte.

Peşti
Domeniul profesional şi problemele sale vă vor solicita destul de mult. Se întrezăresc evenimente importante în acest sens, aşa încât fiţi pe fază. S-ar putea ca un şef să vă provoace la un dialog important legat de poziţia voastră în cadrul serviciului în care activaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS