16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţa promite să fie liniştită. Interacţionați cu cei care vă plac şi nu încercați să luați iniţiative. Ofertele minore se pot dovedi de succes. O serie de sarcini materiale actuale pot fi realizate cu succes la fel de bine.

Taur
Zi favorabilă pentru finalizarea proiectelor actuale. Tot ce aveți nevoie pentru a face o schimbare de direcţie sunt fie informaţii, fie asistenţă sau energie. Sarcinile care necesită o abordare diplomatică şi paşnică ar trebui să fie programate pentru dimineaţă. Popularitatea dumneavoastră este în creştere şi nimeni nu se va supăra.

Gemeni
Nu este ziua ideală pentru noi angajamente. Concentrați-vă pe analiza realizărilor actuale şi performanţelor. Startul zilei este mai mult decât favorabil pentru armonizarea contactelor cu cei apropiaţi, partenerul, mentorul, consultantul sau aliatul dumneavoastră.

Rac
Toate problemele pot părea că au rezolvare, deci diavolul nu este atât atât de negru pe cât se spune. La începutul zilei, o astfel de mentalitate va fi justificată şi adecvată. La sfârşitul zilei ar trebui să vă schimbați modul de abordare şi să cântăriți cu atenţie toate argumentele pro şi contra înainte de a face orice pas.

Leu
Prima jumătate a zilei este cea mai favorabilă. Nu veți regreta dacă dedicați această parte a zilei pentru odihnă, o întâlnire romantică, activităţi creative, socializarea cu prietenii, extinderea orizonturilor sau promovarea talentelor. Seara ar trebui să vă gândiți la schimbările care au loc la locul de muncă.

Fecioară
Este timpul să treceți de la petreceri şi creativitate liberă la muncă şi îndeplinirea atribuţiilor care vă revin. Este posibil ca necesitatea de tranziţie să nu vă treacă prin minte sau să nu iasă în evidenţă.

Balanţă
Orele de azi sunt favorabile pentru odihnă, iubire şi artă. Puteți rearanja spaţiul din jur sau contactele pentru a se potrivi cu pretenţiile dumneavoastră. Aceasta este o zi bună pentru achiziţii minore, conversaţii ocazionale, călătorii şi plimbări.

Scorpion
Comunicarea cu cei din jur vă face mare plăcere, căci vă ajută să vă relaxaţi după zilele agitate pe care le-aţi avut. În prima jumătate a zilei ar trebui să vă concentrați pe odihna totală şi o nutriţie adecvată. Aceasta este o zi bună pentru participarea la treburile casnice.

Săgetător
Plin de farmec, veţi avea ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni. Unii dintre aceştia vă vor ajuta să vă puneţi proiectele în practică. Dacă v-ați născut în mijlocul lunii decembrie, dimineaţa va fi perioada cea mai confortabilă şi favorabilă a zilei. Ar trebui să vă realizați toate sarcinile şi planurile şi să nu trageți prea mult de timp.

Capricorn
Ați putea cumpăra în secret ceva sau să găsiți o modalitate auxiliară neortodoxă de a vă creşte veniturile. Stelele vă sugerează să vă ţineți gura închisă toată ziua, este mai bine să gândiți mai degrabă decât să vorbiți. Veţi discuta despre proiecte de interes comun şi veți fi tentat să vă impuneţi punctele de vedere.

Vărsător
La începutul zilei, lucrurile vor fi pur şi simplu perfecte. Nu veți fi într-o stare de spirit de afaceri, simţiți nevoia de odihnă, de plăceri amoroase, comunicare ocazională sau creativitate liberă. Cu toate acestea, aceste ore ale zilei se dovedesc a fi importante pentru dumneavoastră, dacă v-ați născut în mijlocul lunii februarie.

Peşti
Este momentul de succes pentru eforturile creative. Dacă succesul nu ia formă materială, cel puţin vă va oferi satisfacţie emoţională şi morală. Unul dintre obiectivele dumneavoastră pare uşor de atins, dar nu vă lăsați păcălit de această impresie aparentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS