13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă preocupă problemele materiale din cuplu. Dacă vă mutaţi cu partenerul de viaţă, trebuie să găsiți o soluţie imobiliară potrivită cu posibilităţile financiare. Dacă vă aflați în desfăşurarea unei afaceri, această zi vă poate aduce profituri interesante.

Taur
Este o zi bună pentru reorganizarea finanţelor. Aveți ocazia să primiți sfaturi preţioase de la specialişti în domeniu. Aveți nişte întâlniri profitabile. Sunteți vulnerabili și deveniți iritabil foarte uşor. În dragoste, rezistați tentaţiei de a face gesturi extreme şi protejați o relaţie stabilă.

Gemeni
Simţiți nevoia să vă ştiți iubit în mod absolut şi necondiţionat. Încercați să cereți mai puţin de la cei dragi, ca să evitaţi dezamăgirile. Dacă apare un conflict cu o persoană dragă, fiți flexibil şi tolerant. Aveți grijă să nu pierdeți prea mult timp cu munca pe care ați luat-o cu dumneavoastră acasă în ideea de a face pe plac unui superior.

Rac
Sunteți suficient de tenace şi plin de voinţă încât să schimbați cursul evenimentelor în favoarea dumneavoastră. Vă axați numai pe realizarea obiectivelor, astfel încât familia şi prietenii trec pe planul secund. În dragoste se petrec evenimente tulburătoare, care pot fi atât negative, cât şi pozitive.

Leu
Vă exprimați natura excesivă fără a pune frâu tentaţiilor. Deveniți poruncitor cu cei din jur, iar acest lucru poate să-i nemulţumească pe aceia care suportă comportamentul dumneavoastră. Familia vă aduce mari mulţumiri. O simţiți aproape şi vă bucurați de încurajarea ei. Emoţiile vă afectează viața sentimentală.

Fecioară
Călătoriile sunt defavorizate astăzi. Sunteți plin de curiozitate intelectuală şi dați dovadă de luciditate. Aveți o stare fizică destul de bună, deşi s-ar putea să vă simțiți ceva mai vulnerabil.

Balanţă
Cei singuri faceți adevărate ravagii în rândurile sexului opus. Chiar dacă cuceriți o mulţime de inimi, ştiți ce trebuie să faceți ca să evitaţi complicaţiile. Întâlniți lume nouă şi aveți ocazia să vă faceți noi prieteni. Răbdarea nu e una din calităţile dumneavoastră, însă sunteți nevoit să aşteptaţi un pic mai mult pentru a finaliza un proiect important.

Scorpion
Căutaţi libertatea şi independenţa în dauna unei relaţii serioase care vă poate da peste cap ţelurile şi dorinţa de a explora lumea. Intuiţiile sunt constructive. Judecați corect oportunităţile financiare şi ştiți să faceți alegerile cele mai bune în privinţa banilor. Jupiter vă va scoate în evidență natura seducătoare.

Săgetător
Familia are nevoie de suportul dumneavoastră. Profitați de această ocazie pentru a petrece mai mult timp alături de ei şi a vă bucura de câteva clipe de linişte, departe de responsabilităţile profesionale. Participați la petreceri şi sunteți mai expansiv ca de obicei.

Capricorn
Este un moment bun să găsiți soluţii pentru câteva probleme familiale. Evitați să deveniți intransigent cu cei mici, deoarece aceştia au nevoie de sfaturi obiective şi de complicitate. Vă puteți baza pe prietenii cei mai apropiaţi, care vă ajută şi care se bucură de încredere.

Vărsător
Se confirmă faptul că nu aveți nevoie doar de dragoste, ci vă trebuie şi puţin spaţiu pentru a respira. Nu vă puteți imagina o relație fără o anumită formă de independență. Vă gândiți mai mult la propria persoană, încercând să vă cunoaşteți mai bine.

Peşti
Senzualitatea şi emotivitatea sunt ridicate astăzi. Aveți un comportament exuberant şi demonstrativ. Grijă la bani, căci tindeți să vă implicați în nişte afaceri riscante. Cereți sfatul unui specialist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS