Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Aveţi nemulţumiri legate de o decizie pe care o ia unul dintre şefi astăzi, pentru că vă va afecta în mod direct. Ceea ce pare a fi o problemă gravă pentru dumneavoastră se va dovedi însă, în cele din urmă, o simplă eroare de comunicare. Legătura cu partenerul de viață devine mai puternică.

Taur
Imaginaţia este punctul forte în domeniul profesional. Nu vă lipsesc ideile, însă deocamdată nu sunt structurate foarte bine în minte şi vă este greu să le puneți în practică. Fiți optimist! În perioada aceasta s-ar putea să vă îndrăgostiți atât de tare încât veți uita să mâncați şi să dormiți.

Gemeni
Aveți nevoie de toate forţele pentru a vă mobiliza la serviciu. Sentimentele ies din discuţie în momentul de faţă. Vă gândiți să realizați ceva cu adevărat important, pe alte planuri decât cel sentimental. Aveți în plan să reîncepeți un program intens de sport deoarece nu vă simţiți foarte bine în propria piele.

Rac
Astăzi, o persoană de sex opus de la serviciu vă tot trimite semnale de dragoste şi nu sunt tocmai subtile. Dacă nu ați descoperit-o deja, s-ar putea să aflați acest lucru de la un coleg care vă va ruga să fiți discret în schimbul informaţiei primite.

Leu
Este o zi potrivită pentru serviciu deoarece vă simţiți foarte energic şi plin de entuziasm. Cel mai bine ar fi să ţineți secrete planurile pe care le aveți până când va veni timpul să le puneți în aplicare. S-ar putea să se înfiripeze o legătură romantică în timpul unei călătorii.

Fecioară
Veți avea de făcut câteva drumuri obositoare, dar rezultatul va fi cel aşteptat. S-ar putea să descoperiți anumite informaţii secrete care vă vor ajuta să vă atingeți scopul mult mai repede, astfel că veți rămâne cu timp liber din belşug.

Balanţă
În plan sentimental, semnalele nu sunt tocmai cele mai bune. Ele vin din partea unei persoane care, chiar dacă nu vă place, ați putea cel puţin să fiți binevoitor cu aceasta. Poate că relaţia se va schimba în prietenie. Nu refuzați nici o încercare de apropiere indiferent cine este cel care încearcă.

Scorpion
Dacă mergeți pe principiul că ceea ce nu ştiți nu vă poate răni, s-ar putea să intrați într-un cerc vicios al minciunii. Încercați să vă temperați şi totul va fi în regulă. Întâlniți persoane noi care vă propun diverse colaborări, dar având în vedere că sunteți o fire care nu are încredere în oameni, vă este frică să nu fiți dezamăgit.

Săgetător
Partea financiară, banii şi sexul sunt subiecte care vă interesează direct şi de aceea nu ezitaţi să vă implicați în discuţii pe aceste teme. Vă apărați cu înverşunare deciziile şi creați unele conflicte. Abilitatea de a comunica cu cei din jur vă ajută să legați prietenii frumoase şi să colaborați foarte bine chiar şi cu clienţii care au un caracter dificil.

Capricorn
Vă nemulţumeşte o schimbare de program care v-ar putea da peste cap toate planurile. Este posibil să vă aştepte o avansare pe plan profesional sau o surpriză plăcută din partea prietenilor, care v-au cam dus dorul în ultimul timp.

Vărsător
Fiți agresiv dacă vreți să avansați profesional. Energia de care dați dovadă va fi un atu. Veți fi în stare să ajutaţi un prieten apropiat, dacă vă veți face timp să aflați ce fel de probleme are. Vă gândiți să vă apucați de o dietă de detoxifiere deoarece aveți din nou probleme de digestie.

Peşti
La serviciu vi s-a dat în grijă supravegherea unui coleg de muncă mai tânăr. Acest lucru vă va lua o parte din timpul alocat problemelor profesionale urgente. Aveți grijă cum vă împărţiți timpul.

ȘTIRI VIDEO GdS