26 C
Craiova
duminică, 5 iulie, 2020

Horoscop

Berbec
Sunteţi plin de energie şi cu chef de muncă, așa că vă puteţi dedica afacerilor, investiţiilor de tot felul sau vă puteţi lărgi cercul de prieteni. Nu este exclus nici să primiţi o sumă de bani, nu foarte importantă, dar suficientă să vă binedispună.

Taur
Demaraţi diverse lucrări în gospodărie şi nu, nu e vorba doar de curăţenia de primăvară, ci de redecorat casa, amenajat un colţ de grădină în balcon sau schimbat culoarea pereţilor. Va trebui să vă înarmaţi cu răbdare şi să vă pregătiţi de un efort financiar de durată.

Gemeni
Popularitatea dumneavoastră este la cote maxime, aveţi chef de ieşit în oraş şi de stat la taclale şi reuşiţi să-i vrăjiţi cu farmecul dumneavoastră pe toţi cei din jur. O glumă aici, un zâmbet dincolo, totul vă iese cât ai zice pește, toate uşile vi se deschid şi găsiţi susţinere pentru toate proiectele pe care le începeţi.

Rac
Vă puneţi gaşca în mişcare şi organizaţi fie o petrecere, fie o ieşire la iarbă verde, fie pur şi simplu o seară în oraş. Aveţi o grămadă de treabă, dar nici un chef să vă apucaţi de ea, aşa încât vă pierdeţi în tot felul de activităţi mondene mai mult sau mai puţin plictisitoare.

Leu
Apar la orizont cheltuieli noi, multe şi mărunte, cărora le veţi face faţă cu brio. Aveţi grijă, însă, nu aveţi la dispoziţie un sac fără fund şi în curând veţi simţi efectele nechibzuinţei de acum. Încercaţi să vă limitaţi la strictul necesar. Nu vă încăpăţânaţi în discuţiile cu partenerul de viaţă, riscaţi certuri stupide.

Fecioară
V-aţi propus să faceţi o mie și unu de lucruri, dar nu aveţi cu adevărat răbdare pentru niciunul. Ar fi de preferat să o luaţi mai încet, dar mai temeinic, altfel în zilele următoare vă veţi trezi înecat în promisiuni nerespectate.

Balanţă
Zile de odihnă şi relaxare, mult somn binemeritat şi o atitudine mai optimistă faţă de viaţă, acestea sunt coordonatele săptămânii dumneavoastră. Orele de muncă peste program v-au adus la o anume exasperare şi aveţi prilejul să vă „răzbunaţi“ acum, să uitaţi de toate şi să aveţi grijă doar de dumneavoastră.

Scorpion
Este o perioadă de efort susţinut și constant la serviciu, ceea ce vă oboseşte şi vă enervează. Riscaţi să daţi răspunsuri tăioase şi replici acide unor persoane care nu le merită. Gândiţi-vă că şefii vă vor aprecia şi că dacă acum rezistaţi stresului, pe viitor veţi putea negocia de pe o poziţie mult mai avantajoasă.

Săgetător
Micile, dar sâcâitoarele probleme de sănătate cu care v-aţi confruntat până acum par să vă părăsească săptămâna aceasta şi vă veţi putea bucura din plin de primăvară. Ieşiţi la aer curat, relaxaţi-vă, încărcaţi-vă „bateriile“ pentru zilele ce vor urma.

Capricorn
Timpul liber îl veţi rezerva săptămâna aceasta persoanei iubite – gata cu lenevitul la televizor, gata cu frecatul aragazului, alegeţi un mod mult mai plăcut de a vă petrece serile, o meritaţi pe deplin. Nervii din ultima perioadă dispar miraculos.

Vărsător
Săptămâna vă poate aduce importante câştiguri financiare dacă nu vă lăsaţi pradă impulsivităţii dumneavoastră tipice şi cântăriţi atent situaţiile înainte de a miza pe o investiţie sau alta. Încercaţi să priviţi lucrurile în perspectivă şi să alegeţi varianta câştigătoare pe termen lung.

Peşti
Sunteţi mai împrăştiat în această perioadă şi finalizaţi foarte greu (sau deloc) proiectele începute în zilele anterioare. Nimic nu vă iese din prima, vă încurcaţi în propriile picioare, uitaţi de la mână până la gură ce aveaţi de făcut, nimeni nu reuşeşte să vă înţeleagă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Gorj: Încă 3 medii de 10 la Bacalaureat

Încă trei medii de 10 au fost obținute în județul Gorj, în urma soluționării contestațiilor depuse de candidați.

Serie A | Lazio s-a depărtat de titlul de...

Lazio Roma a fost învinsă categoric de AC Milan, scor 3-0, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 30-a din Serie A....

S-a redeschis Sagrada Familia

Catedrala Sagrada Famili a fost redeschisă, într-o primă fază pentru cadrele medicale care au fost în prima linie a luptei cu coronavirusul,...

Bayern Munchen este de neoprit! A câştigat a 20-a...

Bayern Munchen a bifat eventul în acest an. Gruparea bavareză şi-a trecut în palmares a 20-a sa Cupă a Germaniei, după ce...

Ploi torenţiale şi vijelii în cea mai mare parte...

Meteorologii au emis o avertizare de ploi torenţiale şi vijelii valabilă în cea mai mare parte a ţării până marţi dimineaţa, dar...

A murit cardiologul gorjean Vasile Brânzan

A murit medicul gorjean cardiolog Vasile Brânzan. Acesta avea 85 de ani și a lucrat zeci de ani...