19.4 C
Craiova
marți, 2 iunie, 2020

Horoscop

Berbec
Cineva din anturajul de la serviciu vă va face o propunere de petrecere a timpului liber. N-ar fi exclus, însă, nici ca o lucrare de la serviciu să vă oblige să rămâneţi peste program, dar cum atmosfera va fi plăcută, acest lucru nu vă va deranja.

Taur
Nu dispuneţi de suficientă energie pentru tot ce v-aţi pus în plan. Nu este exclus nici ca o suferinţă mai veche să fie răscolită, dar nu va fi nimic deosebit. Cheltuielile pe care le veţi face în această perioadă vă vor îmbunătăţi starea de spirit. Veţi avea un dialog cu partenerul de viaţă, legat de o investiţie pe care o aveaţi oricum în vedere de mai mult timp.

Gemeni
La serviciu lucrurile vor evolua cel puţin mulţumitor. Este posibil să demaraţi o lucrare care v-a fost repartizată de mai mult timp, dar de care nu v-aţi putut ocupa până acum. De alergătură nu veţi scăpa nici în această zi. Veţi avea de rezolvat o mulţime de situaţii, iar sprijinul partenerului vă va face să vă simţiţi mai ocrotit şi mai încrezător.

Rac
Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care vă favorizează. N-ar fi exclus ca partenerul de suflet să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea de care daţi dovadă vă va da posibilitatea de a vă consolida relaţia cu fiinţa iubită.

Leu
Veţi munci mult pe tot parcursul zilei. Nu veţi avea nici măcar un minut de odihnă, dar eforturile vă vor fi răsplătite. Şefii nu se vor arăta prea indulgenţi în ceea ce vă priveşte, dar sprijinul colegilor vă va fi de un real folos.

Fecioară
Vi se pare că nu vă sunt recunoscute meritele, ceea ce vă nelinişteşte profund. Dialogul cu superiorii ierarhici mai mult vă va irita. Aţi putea avea un mic succes, ceea ce vă va face să vedeţi lucrurile altfel.

Balanţă
Aţi dori să faceţi ceva mai deosebit, iar oportunităţile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată, dar dacă vă veţi feri din calea lor, nimic neplăcut nu se va întâmpla. Mare atenţie în cazul în care doriţi să vă asumaţi unele riscuri, deoarece nu ar fi exclus să aveţi parte de un mic accident.

Scorpion
De energie nu duceţi lipsă, dar ar trebui să v-o canalizaţi spre un singur scop, altfel nu veţi reuşi decât să vă disipaţi în chestiuni minore. Cineva din anturajul dumneavoastră apropiat ar putea da semne că vă simpatizează.

Săgetător
Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan. Energia fizică va fi mare şi dacă veţi reuşi să vă organizaţi timpul, veţi fi cât se poate de eficient şi veţi face o mulţime de activităţi. Impulsivitatea v-ar putea conduce pe căi greşite, aşa încât gândiţi-vă înainte de a face ceva.

Capricorn
Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine. Din punct de vedere mental funcţionaţi la limita superioară. Nici starea fizică nu vă va dezamăgi cel puţin în această perioadă. Totuşi, suprasolicitarea poate genera probleme de sănătate, pe fond nervos.

Vărsător
Sunteţi cam nemulţumit de tot ce se întâmplă la serviciu. Aţi dori o schimbare şi n-ar fi exclus să vi se facă o propunere în acest sens. Nu trebuie să aveţi emoţii, deoarece sunteţi într-o perioadă în care conjunctura astrală vă avantajează. Dacă veţi fi mai conciliant, veţi avea multe de câştigat.

Peşti
Este posibil să vi se dea noi însărcinări la serviciu, semn că vă sunt apreciate meritele. O activitate ar putea fi finalizată înainte de termen. Profitaţi de timpul liber pentru a-l petrece în compania partenerului. Evitaţi pe cât posibil călătoriile pe trasee dificile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Auto / Marea Britanie şi Austria vor organiza câte...

Austria şi Marea Britanie vor găzdui câte două Marii Premii, fără spectatori, conform calendarului revizuit al Campionatului Mondial de Formula 1. Acesta...

S-a inaugurat noul sediu al DEF a Primăriei Râmnicu...

Noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor ”Traian” a fost inaugurat...