Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
În prima parte a zilei aveți parte de o întâlnire emoționantă, care vă face să vă desprindeți complet de realitate. Încercați să rămâneți cât de cât cu picioarele pe pământ. Unii dintre dumneavoastră primiți o distincţie onorifică sau sunteți promovaţi pe un post mult mai bun.

Taur
Vă este greu să păstrați un echilibru fizic şi interior. Alimentați-vă corect şi duceți o viaţă mai echilibrată. Un nativ taur joacă un rol important în deciziile dumneavoastră profesionale. Rezolvați cu calm problemele de acasă şi nu mai faceți o dramă din orice.

Gemeni
Este o zi cu realizări personale şi cu unele progrese. Aveți, însă, tendinţa să vreți să faceți prea mult. Acordați-vă un minimum de repaus pentru a vă putea destinde. Vă ocupați de casă şi de gestionarea bugetului. Apar dispute cu partenerul de viaţă. În relaţia cu cei din familie apar neînţelegeri şi complicaţii.

Rac
Vă distrați în societate, cunoașteți multă lume şi trăiți viaţa din plin. Sunteți implicat în nişte afaceri dubioase sau asociatul dumneavoastră este lipsit de scrupule. Această situaţie poate duce la conflicte juridice. În viaţa amoroasă, reuşiți să-l ţineți pe partener pe jar.

Leu
În dragoste, vă înţelegeți cu partenerul de viaţă fără prea multe cuvinte. Vă bazați pe valori tradiţionale, pe încredere şi respect reciproc. În activitatea profesională, sunteți pregătit să vă asumați nişte riscuri, deoarece ştiți că acestea aduc rezultate importante.

Fecioară
În dragoste ar fi bine să vă controlați şi să mizați pe raţiune, altfel lucrurile pot lua o întorsătură urâtă. În privinţa banilor, o singură imprudenţă ajunge pentru a duce la pierderi de sume mari. Dacă la serviciu simţiți că nu mai puteți, cereți ajutorul cuiva.

Balanţă
Astăzi înregistrați o reuşită în relaţiile cu persoanele de sex opus, chiar dacă nu este vorba despre un adevărat romantism. Este bine să fiți mai strict în ceea ce priveşte bugetul, în caz contrar vă veți trezi cu surprize neplăcute. Unii dintre dumneavoastră aveți probleme dermatologice.

Scorpion
Vă dovediți abilitatea în gestionarea situaţiilor de natură financiară și vă folosiți de buna dumneavoastră intuiţie. În dragoste, treceți printr-o perioadă frumoasă. Vă dedicați mai mult timp unor lucruri care vă fac o reală plăcere.

Săgetător
Viaţa dumneavoastră sentimentală pare să vă trezească la viaţă. Vă recăpătați încrederea şi începeți să priviți iar viaţa într-un mod pozitiv. Cei singuri aveți şanse să întâlniți pe cineva. Pe plan financiar, riscați să faceți calcule inexacte sau să apreciați eronat nişte proiecte. Fiți prudent în afaceri.

Capricorn
Relaţiile stabile şi întemeierea unei familii sunt favorizate. Acest lucru vă echilibrează, mai ales că aveți un puternic semn al responsabilităţii. Rezistenţa fizică a organismului este scăzută. Aveți grijă ce mâncați şi îngrijiți-vă de problemele circulatorii, dacă este cazul.

Vărsător
Cei care treceți printr-o criză familială veți vedea că lucrurile încep să evolueze într-un mod pozitiv. În curând, se va ajunge la o soluţie care să clarifice lucrurile. Cei care aveți copii vă vedeți nevoiţi să le acordați o libertate mai mare decât v-ați dori. Reduceți cheltuielile.

Peşti
Ambianţa astrală vă poate destabiliza. Unele schimbări de stare vă perturbă ritmul de lucru. Amânați orice iniţiativă pentru alt moment, mai favorabil. Nu renunţați la jobul care vă oferă siguranţa financiară pentru o activitate mult mai atractivă, dar care însă nu vă oferă niciun fel de garanţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a ucis cinci persoane, fără drept de circulaţie

Judecătorii au repins prelungirea dreptului la circulaţie în cazul unui şofer de tir, implicat în accidentul mortal din aprilie 2017, în urma căruia a pierit o familie întreagă. În acelaşi accident şi-a pierdut viaţa şi craioveanul Mihai Bobocică, antrenor emerit de tenis de masă.