17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ziua debutează cu discuţii ample în anturajul apropiat. S-ar putea să primiţi invitaţii de a călători, în scop turistic sau profesional. Întâi analizaţi oportunităţile care derivă din aceste călătorii şi abia apoi decideţi. Mentalul este răscolit, existând şanse să ripostaţi la orice vorbă banală.

Taur
Sunt momente bune de a achita facturi, alte tipuri de datorii sau de a verifica bugetul de venituri şi cheltuieli. Tendinţa perioadei pe care o traversăm este de a cheltui mult. Feriţi-vă de investiţii şi rezumaţi-vă la strictul necesar.

Gemeni
Ziua abundă în provocări venite de la partenerul de viaţă şi colaboratori. Credeți că ceilalţi au ceva cu dumneavoastră, dar, de fapt, sunteţi cel care generaţi tot soiul de conflicte gratuite. Crezând că se petrec lucruri ascunse la locul de muncă, aveţi tendința de a vă apăra ripostând la orice şi oricine.

Rac
Treburile de rutină alcătuiesc tema principală a zilei. Ocupaţi-vă personal de toate îndatoririle voastre, pentru că ajutoare din partea celorlalţi nu prea vin. Ba chiar unii ar putea încerca să vă taie elanul, dacă vă lăsaţi pe mâna lor. Feriţi-vă de discuţii contradictorii!

Leu
Aveţi șanse deosebite de a vă pune în valoare în mijlocul celor dragi. Organizaţi activităţi de recreere pentru persoana iubită, copii sau prieteni apropiaţi. Gustul aventurii, veselia, cheful de distracţii sunt la cote înalte pentru dumneavoastră, iar ceilalţi se pot molipsi ușor.

Fecioară
Sufletul vostru îşi doreşte astăzi liniştea, confortul casei şi compania membrilor familiei. Sunt posibile discuţii importante cu neamurile şi cu persoanele dragi, fie pe teme patrimoniale, fie pentru organizarea unor reuniuni de familie în viitorul apropiat.

Balanţă
Ziua începe cu drumuri scurte, fie pentru a vă rezolva chestiuni personale, fie profesionale. Organizaţi-vă programul şi pentru următoarele zile, astfel încât să acoperiţi atât sarcinile de lucru de la serviciu, cât şi treburile gospodăreşti. Ar fi bine să ascultaţi mai mult şi să vorbiţi strictul necesar.

Scorpion
Fie primiţi bani sau cadouri, fie partenerul de viaţă vă provoacă la discuţii ample pe tema bugetului pentru cheltuielile cotidiene. Din cauza unor plăţi pe care trebuie să le faceţi pentru facturi, datorii sau mofturile celor apropiaţi, este posibil să rămâneţi cu bani puţini.

Săgetător
Ziua este favorabilă pentru a vă ocupa de voi. Sănătatea este vulnerabilă în continuare, aşa încât ar fi bine să vă programaţi şedințe de terapie corporală. Posibil ca partenerul de viaţă sau colaboratorii să vă provoace la discuţii aprinse pe teme profesionale.

Capricorn
O zi bună pentru meditaţie, contemplarea naturii, detaşare de cotidian. Ocupaţi-vă de treburi uşoare şi evitaţi discuţiile ample. Mentalul are nevoie de odihnă, gânduri bune şi compania celor dragi. Se pot accentua afecţiunile sistemului digestiv. Remediile naturiste, alimentaţia potrivită şi o plimbare în aer liber vă pot ajuta.

Vărsător
Din anturajul apropiat vă vin în preajmă oameni de nădejde, protectori şi sfătuitori deosebiţi. Bine este să ascultaţi vorbele celor dragi, chiar dacă pe alocuri vă pot necăji remarcile sau concluziile lor. Nu plecaţi urechea la toate informaţiile. Persoana iubită sau copiii v-ar putea reproşa că aveţi prea multă încredere în prieteni.

Peşti
Se conturează forfotă mare la serviciu, în relaţiile cu şefii şi autorităţile. Eforturile voastre sunt îndreptate mai mult spre casă şi familie, aspect care vă vulnerabilizează în plan socio-profesional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS