Berbec
Eforturile pe care va trebui să le faceţi la serviciu vor fi mari, ceea ce vă va ţine încordat o bună bucată de vreme. Aveţi de purtat discuţii referitoare la programul pentru timpul liber. Cei din anturaj vă vor susţine într-o controversă pe care o veţi avea cu o persoană mai puţin cunoscută.

Taur
Dimineaţa s-ar putea ca relaţiile cu prietenii să fie puţin tensionate din cauză că nu reuşiţi să îi înţelegeţi corect. Dări de seamă, decizii şi, nu în ultimul rând, călătoriile de studii, toate vă vor da de furcă. Mintea vă este plină de idei, dar, contrar obiceiului, sunteţi cam împrăştiat.

Gemeni
La serviciu, veţi avea o mică realizare; este posibil să faceţi o bună impresie şefului, care vă va oferi sprijinul de care aveţi nevoie. De asemenea, este posibil să demaraţi o activitate care vă va entuziasma şi vă va da posibilitatea să vă puneţi în valoare calităţile. Mintea vă este plină de idei, care par să vă scape de sub control.

Rac
Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte vertiginos. Aţi putea să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită, dar şi să faceţi o cucerire. La slujbă, va trebui să faceţi faţă unei activităţi dificile. Din punct de vedere financiar, există unele nemulţumiri care nu se pot rezolva atât de repede pe cât v-aţi dori.

Leu
Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Chestiunile cu care vă veţi confrunta pe acasă nu vă vor permite să daţi tot randamentul la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atâta cât veţi avea nevoie.

Fecioară
Este foarte posibil să cunoaşteţi pe cineva, care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. În discuţiile pe care le veţi avea, fiţi atent la tot ce spuneţi, căci există riscul de a face o gafă.

Balanţă
Aţi muncit suficient, dar tot nu se poate spune că aţi rezolvat ceea ce v-aţi propus. Dialogul în contradictoriu cu rudele vă va obosi şi ar fi bine să faceţi un efort şi să mai lăsaţi câte ceva de la dumneavoastră. Aţi putea să vă preocupaţi mai mult de propria persoană.

Scorpion
Dacă doriţi să plecaţi la drum, este bine să ştiţi că şansa este de partea dumneavoastră, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. Timpul liber vă va permite să vă întâlniţi cu prietenii şi să petreceţi clipe relaxante în compania acestora.

Săgetător
Este foarte posibil să primiţi veşti de la cunoştinţele aflate pe alte meleaguri. În cazul în care sunteţi implicat în afaceri cu persoane străine, mare atenţie, căci ceva vă va bloca iniţiativele. Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte pe zi ce trece, aşa că puteţi spera la sprijinul acestora pentru a finaliza mai repede activităţile în care v-aţi implicat.

Capricorn
În cazul în care vă doriţi de mai mult timp să faceţi o schimbare în plan profesional, oportunităţile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Totul este să nu vă grăbiţi. Cineva mai puţin cunoscut încearcă să vă obstrucţioneze iniţiativele, dar îi veţi veni de hac în cel mai scurt timp.

Vărsător
Aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât câştigaţi, ceea ce vă poate accentua problemele cu care vă confruntaţi în plan financiar. Din punct de vedere sentimental, există toate condiţiile pentru a avea o reuşită. Din punct de vedere profesional, conjunctura nu vă permite să vă implicaţi în activităţi care să vizeze o reuşită imediată.

Peşti
Începeţi o activitate care vă poate aduce avantaje materiale, cu condiţia să vă temperaţi spiritul critic. Sunteți comunicativ, iar acest lucru vă ajută foarte mult să vă faceți prieteni noi.