28.7 C
Craiova
vineri, 3 iulie, 2020

Horoscop

Berbec
Dacă vreți să terminați tot ce aveți de făcut la muncă, ar trebui să învăţați să spuneți nu. Nu vă mai faceți atâtea griji că ați putea să supărați pe cineva. Oamenii trebuie să înţeleagă că nu aveți cum să îi mulţumiți pe toți. Nu trebuie să acceptaţi fiecare invitaţie care vi se face, pentru că veți fi prea ocupat.

Taur
Dacă ați avut probleme de comunicare cu un coleg ori a existat o tensiune între voi, astăzi s-ar putea să aflați cauza acestei situaţii. Această informaţie vă ajută să scăpați de o povară de pe umeri şi să vă mai liniştiți. Începeți să vedeți întreaga imagine şi să înţelegeți mai bine persoana respectivă.

Gemeni
Un prieten apropiat nu a mai dat nici un semn. S-ar putea să aibă ceva probleme. Nu luați personal refuzul de a discuta cu dumneavoastră. Dacă aveți un prieten nou, nu vă simţiți ameninţat, pentru că s-ar putea să vă ajute să treceți peste o perioadă mai grea.

Rac
Într-un plan al vieţii aveți parte de un nou început, însă nu lăsați asta să vă distragă atenţia de la lucrurile cu adevărat importante. Dacă a trebuit să amânați planurile făcute cu prietenii, s-ar putea să apară probleme, pentru că vor simţi că nu mai contează atât de mult pentru dumneavoastră.

Leu
Un compromis pe care l-ați făcut în ultima vreme începe să vă deranjeze şi aveți impresia că sunteți manipulat. Nu este deloc plăcut să fiți controlat de altcineva, dar înainte să vă revoltaţi, cereți sfatul unui prieten. Sunteți mai sensibil în ultima vreme decât de obicei şi s-ar putea să trageți concluzii pripite.

Fecioară
Un prieten apropiat are nevoie de ajutor, dar este prea timid să vi-l ceară. Dacă observați că cineva se poartă ciudat, întrebați-l ce are şi vedeți cum puteți să îi fiți alături.

Balanţă
Evitați oamenii care se laudă sau care exagerează când povestesc ce li s-a întâmplat! Dacă nu sunteți interesat, fiți direct şi spuneți asta. Timpul este foarte preţios şi nu vreți să îl pierdeți cu oameni care vorbesc mai mult decât trebuie. Prietenii apropiaţi sunt dispuşi să vă fie alături.

Scorpion
Ați avut vise interesante în ultima vreme, nu înseamnă că au o semnificaţie pe care trebuie să o desluşiți. Uneori, visele sunt doar vise. Vi se oferă destule indicii care vă vor ajuta să vă dați seama ce este mai bine să faceți. Dacă îi atribuiți subconştientului un rol prea mare, s-ar putea să preia controlul asupra vieţii dumneavoastră.

Săgetător
Conversaţiile pe care le aveți astăzi pot scoate la iveală lucruri foarte importante, aşa că acordați-le atenţie. Puneți mai multe întrebări atunci când vorbiți cu ceilalţi şi să nu vă fie teamă să porniți dezbateri. Uneori oamenii nu spun tot doar pentru că nu cred că ar interesa.

Capricorn
De la primele ore ale zilei trebuie să rezolvați o problemă pe care o aveți în relaţie. Nu va trebui să consumați prea multă energie pentru asta. Comunicați foarte bine şi sunteți un bun ascultător, iar asta este cheia unei conversaţii reuşite. În carieră veți avea soluţii pentru orice problemă care apare.

Vărsător
Astăzi s-ar putea să fiți şocat de un subiect controversat, pe care îl deschide un coleg de muncă. Încercați să nu insistați prea mult pe tema asta şi nu intrați în discuţii în contradictoriu. Ignorați dramele din jur şi concentrați-vă pe lucrurile cu adevărat importante.

Peşti
Ați avut o perioadă agitată, dar începeți să restabiliți echilibrul în viaţa personală şi profesională. Dacă sunteți într-o relaţie, ar trebui să organizați ceva drăguţ pentru voi doi. Plănuiți o seară romantică sau chiar o mică excursie în weekend.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A murit consilierul județean Alexandru Brezniceanu

A murit consilierul județean Alexandru Brezniceanu

ȘTIRI GdS

Elevii aflați în practică la Jandarmeria Mehedinți au terminat...

13 elevi de la Școala Militară de Subofițeri ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani au efectuat primul modul al stagiului de practică pe segmentul...

A murit consilierul județean Alexandru Brezniceanu

A murit consilierul județean Alexandru Brezniceanu

Caniculă şi instabilitate până luni

Administraţia Naţiională de Meteorologie a anunţat că până sâmbătă dimineaţă la ora 6.00 este cod galben de instabilitate atmosferică în regiunile intracarpatice,...

Românii trebuie să stea în izolare când merg în...

Românii trebuie să stea în izolare când merg în Marea Britanie, care a publicat lista ţărilor ai căror cetăţeni nu vor mai...

A decedat secretara Colegului Tehnic Motru

Secretara Colegiului Tehnic Motru a decedat. Femeia avea 55 de ani și nu s-a mai prezentat la unitatea de învățământ. Colegii acesteia...
00:00:53

Myanmar: 162 de morți după prăbușirea unei mine de...

Echipele de salvare au reluat vineri, pe o ploaie torenţială, operaţiunile de căutare şi recuperare a trupurilor neînsufleţite după accidentul survenit la...