10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi cam agitată în mediul familial, de parcă s-ar perinda foarte multă lume cu diverse probleme de rezolvat. Vă implicaţi trup şi suflet în tot ce fac cei dragi, de parcă ar fi chiar problemele voastre, dorind să le preluaţi cumva pe umerii voştri.

Taur
Aveţi o stare ciudată în faţa unui nou început, de parcă nu vă place ceea ce se prefigurează la orizont, şi vă ţineţi cu dinţii de lucrurile pe care le cunoaşteţi deja. Nu prea vă place noutatea, de aceea preferaţi să rămâneţi într-o zonă cu care sunteţi deja familiarizat.

Gemeni
Vă îndoiţi de bunele intenţii ale celui care se oferă azi să vă ajute într-o problemă pe care nu o puteţi gestiona de unul singur, dar nu are rost să-l priviţi cu suspiciune. E posibil ca sprijinul său să fie sincer şi real şi doar voi sunteţi cel care nu are încredere în oameni, poate pentru că v-aţi păcălit altădată cu privire la prietenia altora.

Rac
Staţi pe gânduri, dar o faceţi cu imparţialitate şi realism, pentru a descoperi ce anume vă ţine pe loc. Din când în când, e bună o astfel de analiză la rece pentru a înţelege ce se petrece, pentru că numai aşa vă veţi recăpăta încrederea şi siguranţa pe care îndoiala v-a cam făcut să le pierdeţi în ultima vreme.

Leu
Finalul la care aţi ajuns nu vă bucură deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-aţi visat. În loc să staţi şi să căutaţi unde aţi greşit şi ce se mai poate salva, vă lăsaţi influenţat de anturajul nefast şi alunecaţi încet spre depresie.

Fecioară
Nu nimeriţi în cea mai veselă companie, iar tristeţea celor din jur vă influenţează şi pe voi. Vă pierdeţi curajul, energia, cheful, buna dispoziţie când vă uitaţi la ei cum îşi plâng permanent de milă şi nu găsiţi în voi forţa de a-i ridica voi pe ei înapoi la lumină.

Balanţă
Discuţiile cu cei de vârsta voastră au un efect mobilizator, pentru că descoperiţi în jur oameni care gândesc la fel ca voi. Dacă v-aţi uni cu toţii forţele într-o aventură comună, lucrurile ar merge de minune, tocmai pentru că aveţi interese similare şi merită să vâsliţi laolaltă.

Scorpion
Intervenţia bruscă a altor persoane în treburile voastre cade ca un trăsnet, pentru că vă strică toate planurile. Dacă nu aţi depinde de nimeni, lucrurile ar merge mai bine, dar mai sunt şi alte persoane implicate care mai mult vă încurcă.

Săgetător
Ar fi nevoie de un negociator care să intervină în discuţia în contradictoriu în care sunteţi implicat. Fiecare tabără îşi susţine punctul de vedere cu vehemenţă, cu argumente forte, şi tocmai datorită acestei încrâncenări, e greu de ajuns la un consens.

Capricorn
Aveţi grijă cum vă comportaţi în preajma unor persoane foarte sensibile, pentru că atitudinea voastră mai directă, mai categorică, poate şi mai severă, s-ar putea să lase urme adânci asupra unui suflet fragil. Fiţi atent cum vorbiţi copilului, partenerului de suflet, părinţilor.

Vărsător
Se vede că sunteţi obosit, pentru că practic nu aveţi chef de nicio activitate care v-ar putea solicita câtuşi de puţin. Aveţi nevoie de somn, de linişte, de odihnă, vreţi să staţi pe acasă fără să vă bată nimeni la cap, dar credeţi că aveţi parte de aşa ceva?

Peşti
Sunteţi foarte incisiv în comunicare, ca atare aveţi grijă la tot ce spuneţi, mai ales la ce scrieţi, pentru că efectul cuvintelor voastre va fi maxim. Dacă meseria voastră implică texte în care e nevoie să fiţi dur, sever, critic, atunci atmosfera acestei zile vă va ajuta să vă exprimaţi punctul de vedere mult mai clar şi să ajungeţi mai repede la scopurile propuse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS