5.6 C
Craiova
sâmbătă, 14 decembrie, 2019
Acasă Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

-

Berbec
Urmează o săptămână în care pot fi mai multe tensiuni sau ocazii de dispute sau opoziţii, deci e bine să ştiţi cum să le evitaţi. Conflictele principale vor fi în jurul casei, familiei sau vecinilor. Aşteptaţi-vă și la câteva bucurii, mai ales personale, care vor avea un impact semnificativ asupra viitorului vostru sau este vorba de un final de succes pentru un eveniment important.

Taur
În faţă aveţi o săptămână în care experienţele romantice pot avea o altă turnură decât ce vă aşteptaţi, cu provocări spre binele vostru, deşi sufletul sensibil poate suporta dificil o dezvoltare diferită a relaţiei. Unele planuri pot avea legătură cu rude ce trăiesc în alt oraş sau ţară. Veţi fi interesat să rezolvaţi probleme de familie pentru care nu aţi avut până acum suficient timp sau resurse.

Gemeni
Veți avea o săptămână cu multă acţiune financiară: primire de bani sau costuri mai ridicate. Multe dintre ele au legătură cu copiii sau cu membrii mai tineri de familie. Fiţi atent pentru că nu este o săptămână bună pentru un nou început sau mari schimbări. Pe durata saptămânii, veţi avea mai multe ocazii de întâlniri de familie sau momente speciale cu cei dragi.

Rac
În față aveţi o săptămână în care vreți să reconciliaţi oameni care au relaţii problematice. Poate fi vorba chiar despre copiii voştri, părinţi, fraţi sau surori. De asemenea, acum vă veţi bucura de câştiguri bune din muncă sau din vânzări mai bune sau mai mulţi clienţi ai afacerii. Un client sau şef ori colaborator vă va ajuta să reuşiţi sau veţi avea beneficii comune din acţiunile voastre.

Leu
Aveți parte de beneficii interesante şi folositoare pentru voi. Veţi putea rezolva uşor probleme ce ţin de casă şi proprietate. Poate fi o problemă financiară sau o cheltuială ce va avea legătură cu o acţiune sau un eveniment din viaţa unui barbat. Săptămâna vă poate surprinde neplăcut din pricina unei intrigi sau bârfe, poate legate de voi, care poate crea confuzie până decideţi cum să reacţionaţi.

Fecioară
Urmează o săptămână în care veţi experimenta sau revizita vechi amintiri sau situaţii pe care le credeaţi trecute și care au lăsat în urmă anumite distrugeri. Veţi realiza că aceste evenimente au făcut loc pentru lucruri mai bune şi oameni mai buni în viaţa voastră. Nu răspundeți la conflicte ce au legătură cu experienţe din trecut.

Balanţă
Vă veţi focusa să finalizaţi afaceri financiare amânate sau abandonate. Este posibil să vă implicaţi în alte angajamente legate de bani. În casă vor fi situaţii ce pot crea disconfort emoţional. Cauza poate avea legătură cu anumite veşti care vă vor dezamăgi. Va trebui să faceţi schimbări la întâlniri deja planificate. Poate că veţi avea o dezamăgire, dar daţi dovadă de flexibilitate.

Scorpion
Trebuie să vă concentraţi mai mult pe buna organizare a planurilor ce au legătură cu cariera sau munca. Este bine să vă implicaţi în semnarea oricărui contract sau înţelegere. Săptămâna poate aduce un decalaj sau obstacol în a primi bani de la job sau bancă sau instituţie de stat. Acţiunile sau omisiunile unei rude pot fi motiv de preocupare sau tensiune în familie.

Săgetător
Urmează evenimente ce vă vor umple de optimism. Veţi primi diferite oferte şi veţi avea oportunitatea să realizaţi schimbări noi şi favorabile. O informaţie importantă poate veni de la cineva apropiat. Unele din aşteptările acestei săptămâni au legătură cu o întâlnire importantă, conversaţie sau reuniune. Pe durata săptămânii, este posibil să primiţi bani sau să stabiliţi un document financiar important.

Capricorn
Reevaluați acţiunile şi realizările de până acum şi trageţi concluzii la rece. Vorbiţi cu oamenii care sunt importanţi pentru planurile voastre şi nu le neglijaţi opinia sau sfatul. Pe durata săptămânii, veţi experimenta şi evenimente plăcute legate de un copil. În unele cazuri, vă veţi implica cu cadouri sau cu bani. La muncă, presiunea este în creştere.

Vărsător
Urmează o săptămână de succes din multe puncte de vedere. Desigur, totul depinde şi de munca investită de voi până acum sau de rezultatele obţinute. Va fi o săptămână bună pentru dezvoltarea contactelor personale şi profesionale. Pentru mulţi, săptămâna aduce bani neaşteptaţi sau noi oportunităţi pentru noi câştiguri. Este important să aveţi întâlniri romantice, corespondenţă sau contacte virtuale cu persoane din alte oraşe sau chiar ţări.

Peşti
Puteţi avea mai multe cheltuieli decât aţi planificat. Puteţi trăi o perioadă de instabilitate financiară şi de tensiuni, dar le puteţi evita dacă nu lăsaţi tensiunea să se instaleze în relaţia cu alţi oameni. Cei de sex opus pot încerca să vă manipuleze, să vă ascundă un anumit adevăr sau intrigă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Aco Todorov, antrenor și selecționer

Antrenorul echipei masculine de baschet SCM „U” Craiova, Aleksandar Todorov, este noul selecționer al Macedoniei de Nord. Contractul...