8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi alături oameni care au deplină încredere în voi şi care vă susţin în ceea ce faceţi, iar sprijinul acestora este foarte stimulativ pentru a da tot ce aveţi mai bun în dumneavoastră. E cu totul altceva să faceţi echipă cu persoane mature, serioase, care, când promit ceva, chiar duc la îndeplinire, şi ca să nu-i dezamăgiţi încercaţi să vă comportaţi ireproşabil.

Taur
Aţi ajuns într-un punct mort al unei acţiuni de unde nu se mai poate face nimic şi vă simţiţi ca pierdut în spaţiu. Cel mai mult vă deranjează faptul că depindeau şi alţii de acest pas şi, cum nu aveţi nicio soluţie, bateţi cu toţii pasul pe loc şi aşteptaţi o minune. Ea nu va apărea, ca atare detaşaţi-vă de acest eşec şi căutaţi imediat o altă direcţie. Nu vă cramponaţi de ceva ce n-a mers bine.

Gemeni
Adunaţi-i alături de voi pe cei care vă iubesc, prietenii cei mai apropiaţi şi pe membrii familiei, pentru că primiţi de la ei toată susţinerea de care aveţi nevoie pentru ce v-aţi propus. Vedeţi că nu sunteţi singur, că aveţi la cine apela, şi la bine şi la greu, că ţin cu voi orice aţi face, ceea ce vă încurajează să faceţi tot ce vă stă în putere ca să nu-i dezamăgiţi.

Rac
Un noroc de milioane apare din senin şi vă dă putere, altă atitudine în faţa rivalilor. Vă simţiţi mai tare decât toţi, pentru că aveţi acest as în mânecă de care veţi şti să vă folosiţi în momentul culminant al unei acţiuni foarte importante. Aveţi toate şansele să vă remarcaţi, să fiţi primul într-o competiţie, să atingeţi un mare ţel, dar succesul depinde de un cumul de factori printre care îndrăzneală, baftă şi forţă de a gestiona situaţia.

Leu
Deşi eraţi foarte concentrat la un proiect ce părea să meargă bine, azi apare altă variantă la fel de tentantă care vă dă peste cap toată organizarea iniţială. Sunteţi foarte derutat, pentru că acum nu mai ştiţi pe ce cale să mergeți, de vreme ce ambele opţiuni merită atenţie. Ar fi perfect dacă aţi duce totul la capăt în varianta de pornire, lăsând al doilea plan în aşteptare.

Fecioară
Proiectele de care vă ocupaţi la serviciu înaintează foarte bine spre nişte rezultate demne de laudă. Atâta timp cât felicitările nu vin în mod oficial, de la clienţi sau de la superiori, parcă nu vă puteţi bucura suficient de mult, de aceea aşteptaţi cu sufletul la gură acea vorbă bună menită să vă redea încrederea în voi. Uneori, sunteţi atât de nesigur pe valoarea voastră încât aveţi nevoie de ceva care să v-o confirme.

Balanţă
Modul unora ceva mai jucăuş şi mai superficial de a trata lucrurile vă cam debusolează, pentru că nu ştiţi foarte bine cum să trataţi impasul de faţă. Ei iau în glumă astfel de momente, le fac să pară mai simple decât sunt în realitate. Ignoră riscurile şi piedicile şi vor să vă influenţeze să le priviţi ca şi cum ar fi floare la ureche.

Scorpion
Aveţi mare grijă la deciziile categorice pe care sunteţi gata să le luaţi. S-ar putea să fie nişte alegeri făcute în pripă, care, mai devreme sau mai târziu, vă vor pune într-o situaţie dificilă. Dacă vă scoate dintr-un impas, nu la fel se poate spune despre cei din jur, care vor primi decizia voastră ca pe o veste bombă. Fiţi deci prudent când spuneţi azi un da sau un nu, pentru că s-ar putea să sune a verdict pentru altcineva care chiar are nevoie de răspunsul vostru.

Săgetător
E o plăcere să-l vedeţi pe partenerul de suflet atât de implicat în proiectele comune, compania lui vă încurajează, vă motivează, vă face să depuneţi eforturi şi mai mari pentru a ajunge la scopurile care vă avantajează pe amândoi. Ceea ce clădiţi acum împreună, umăr la umăr, va fi de bun augur, deci aveţi toate motivele să trageţi tare pentru a vedea acest vis împlinit.

Capricorn
Unii nu reuşesc să se apropie de voi, pentru că sunteţi într-o pasă mult prea sensibilă din punct de vedere emoţional şi orice cuvânt îndreptat spre voi sună tăios şi cinic. Nu exageraţi gravitatea replicilor, pentru că unii vă transmit chiar lucruri adevărate şi sincere, nicidecum replici severe pe care nu le-aţi merita, dar aveţi tendinţa de a pune la suflet tot ce auziţi.

Vărsător
Un amic v-a rănit profund cu ceva timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici voi nu o înţelegeţi prea bine, vă arătaţi dispus să-l iertaţi şi să-i acordaţi o şansă de împăcare. Dacă şi pe asta o strică, ar fi bine să închideţi complet acest capitol, dar nu picaţi în plasa lui, pentru că s-ar putea să dorească de la voi o reacţie agresivă, pe care să v-o arunce mai apoi în cârcă, drept principalul motiv pentru care v-a jignit altădată.

Peşti
Cariera ajunge într-un punct de apogeu de care sunteţi foarte mândru, ca şi cum aţi obţine un loc fruntaş într-o competiţie sau aţi obţine, după eforturi susţinute, un document ce va sta la baza succesului profesional de acum înainte. Poate sunteţi la finalul unor studii aprofundate, al unui curs de specializare, şi sunteţi foarte mulţumit de rezultate, şi pentru că aveţi o patalama la mână, aveţi curaj să ţintiţi mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS