16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Azi trebuie să fiţi prudent şi să nu vă asumaţi niciun risc, fiindcă nervozitatea vă poate pune în situaţii dificile. Dacă este posibil, ar fi bine să evitaţi să conduceţi maşina. Sunteţi predispus la mici accidente, care pot avea loc şi din vina altora.

Taur
Se întrevede o zi destul de încărcată, cu multe probleme de rezolvat. În prima parte a zilei aveţi tendinţa să fiţi agitat şi grăbit şi să vă ocupaţi de mai multe treburi în acelaşi timp. Faceţi-vă o listă de priorităţi şi să nu refuzaţi ajutorul celor din jur.

Gemeni
Din cauza configuraţiei astrale tensionate a zilei de azi, sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar mici accidente. Vă recomandăm să nu faceţi eforturi fizice sau intelectuale deosebite. Ar fi bine să evitaţi călătoriile lungi, fiindcă se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă fizică.

Rac
În prima parte a zilei s-ar putea ca un coleg de muncă sau un partener de afaceri să vă dea o veste care vă indispune. Ar fi bine să nu vă exteriorizaţi, ca să nu le transmiteţi şi celor din jur starea de nervozitate. Menajaţi-vă sănătatea şi evitaţi eforturile intense.

Leu
Se întrevede o zi destul de agitată. În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi nevoit să refuzaţi vizita neanunţată a unei persoane apropiate. Vă sugerăm să amânaţi deciziile importante, având în vedere că hotărârile luate la nervi nu sunt cele mai bune.

Fecioară
În prima parte a zilei este posibil să fiţi destul de agitat şi să nu vă simţiţi în formă. Vă sfătuim să vă stăpâniţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că există riscul să se ajungă la ceartă. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile cu prietenii, chiar dacă sunt planificate de mai mult timp.

Balanţă
La locul de muncă şi în afaceri aveţi tendinţa de a vă grăbi să începeţi proiecte sau activităţi noi, cu riscul să neglijaţi anumite etape importante. Vă recomandăm să nu vă ambiţionaţi să rezolvaţi singur toate problemele. Ar fi bine să apelaţi la ajutorul colegilor sau al partenerilor de afaceri.

Scorpion
Este posibil să resimţiţi o stare de oboseală şi să aveţi dificultăţi de concentrare. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult. Fiţi foarte atent cum circulaţi, atât ca şofer, cât şi ca pieton, fiindcă există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie.

Săgetător
În prima parte a zilei sunt şanse să obţineţi beneficii materiale importante cu prilejul unei călătorii în scop profesional sau de afaceri. După-amiază s-ar putea să vi se propună o colaborare. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie, fiindcă nu este un moment bun pentru negocieri.

Capricorn
În prima parte a zilei este posibil să fiţi nervos din cauza unei probleme profesionale sau de afaceri. Aveţi răbdare. După-amiază sunt şanse ca un coleg sau un partener de afaceri să vă sugereze o idee ingenioasă, cu ajutorul căreia puteţi economisi timp şi efort.

Vărsător
Se pare că vă simţiţi în formă şi plin de energie, iar agitaţia din jur nu reuşeşte să vă afecteze. Nu este exclus să aveţi ocazia să dezamorsaţi un potenţial conflict între două persoane apropiate. Este posibil ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu vă ocupaţi destul de problemele familiei şi ale căminului.

Peşti
Este posibil să fiţi indispus din cauza unei probleme financiare care vă obligă să amânaţi o călătorie în interes personal. Dacă trebuie să conduceţi maşina, fiţi foarte atent, fiindcă azi riscul de accidente de circulaţie este mai mare. Atenţie la tendinţa de a-i face reproşuri exagerate partenerului de viaţă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS