16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Cheltuielile de la începutul săptămânii vă pot destabiliza bugetul pentru multă vreme, de aceea fiţi prudent și urmaţi o listă clară și strictă. Există riscul să achiziționaţi bunuri sau servicii nemulțumitoare. Contextul astral al săptămânii vă influențează relațiile cu anturajul apropiat. Sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri privitoare la studii și călătorii, dar și la banalitățile cotidiene.

Taur
În primele zile ale săptămânii ocupaţi-vă de treburile personale, stabiliți-vă planuri de îngrijire coporală, dar și întâlniri cu prietenii sau vizite în locuri dragi. Stările de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lăsaţi grijile deoparte. Este posibil să primiţi salariul, o primă, cadouri sau favoruri, care cumva încheie o etapă de câștig din activitatea profesională desfășurată.

Gemeni
Sunteţi tulburat în prima parte a săptămânii, însă este greu de deslușit ce anume vă nemulțumește. Probabil că este un cumul de stări, trăiri și emoții adunate de multă vreme, iar acum ies la iveală. Fiţi prudent în privința sănătății, pentru că se pot evidenția afecțiunile cronice. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există un risc mare de erori.

Rac
În urma evenimentelor în care aţi fost și mai sunteţi încă implicat alături de prieteni sau colegi de serviciu, vă veţi hotărî să renunţați, atât la unii, cât și la unele acțiuni sau proiecte comune. Sunt zile tensionate, din cauza contextului astral, mai ales la mijlocul săptămânii. Chiar este un moment prielnic de a vă reorganiza viața.

Leu
Primele zile ale săptămânii aduc multe controverse în plan profesional. Imaginea publică și relațiile cu șefii sau cu autoritățile, în general, vor suferi modificări subtile, însă suficient de puternice încât să realizaţi că se petrece ceva dincolo de aparențe. Se conturează un final de etapă în relațiile de prietenie și protectorat în câmpul muncii. Prudență și detașare! Aveţi nevoie de oameni noi și de cu totul alte planuri de viață.

Fecioară
Debutul săptămânii vă găsește pe drumuri, în călătorii sau făcând planuri în acest sens. Intențiile vă pot fi zădărnicite de situația financiară sau de mofturile celor dragi. Totuși, veţi găsi soluții bune pentru a vă descurca onorabil cu toate. Revin în atenție chestiuni socio-profesionale care trebuie finalizate rapid și fără resentimente.

Balanţă
Cheltuielile și discuțiile pe teme financiare vă deschid săptămâna. Se pare că există restanțe la anumite servicii de care aţi beneficiat sau beneficiaţi încă. Cei dragi apelează la sprijinul dumneavoastră material pentru a vă rezolva mofturile personale. La mijlocul intervalului analizat apar oameni în preajmă, care vă vor ajuta să rezolvaţi demersuri legate de călătorii sau de studii. Fiţi prudent dacă trebuie să luaţi decizii sau să vorbiţi în public.

Scorpion
În relațiile parteneriale se prefigurează schimbări importante, dar este vorba despre secvențe vechi, care acum doar se pun la punct definitiv. Stabiliţi-vă obiective clare în orice tip de colaborare și urmaţi-le îndeaproape. Apar noutăți financiare, în mod special la secțiunea bani și bunuri comune cu alții.

Săgetător
Începeţi săptămâna cu multă treabă la serviciu. Treburile cotidiene alcătuiesc tema principală, astfel că sunteţi nevoit să vă concentraţi pe mai multe subiecte deodată. Alegeţi prioritățile și aveţi încredere că veţi rezolva totul corect și la timp. Pe de altă parte, veţi fi nevoit să puneţi la punct fie relația cu partenerul de viață, fie colaborările în care sunteţi implicat sau doriţi să vă implicaţi.

Capricorn
Cei dragi au nevoie de sprijinul dumneavoastră material și moral chestiunile lor personale, dar și în activitățile voastre comune. Este bine să le fiţi alături și să vă bucuraţi de tot ce aveţi de realizat împreună. Pe de altă parte, se conturează un final de etapă în plan profesional. Sunt posibile modificări ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, dar și schimbarea atitudinii dumneavoastră față de muncă și implicațiile ei.

Vărsător
Săptămâna începe cu treburi gospodărești. Aveţi spor în rezolvarea demersurilor patrimoniale, dar și în discuțiile cu membrii familiei. Se recomandă prudență deoarece sunt posibile răsturnări de situație deosebite în relațiile cu ceilalți. Relațiile sentimentale se reconfigurează cumva, însă în sens benefic. Relația cu persoana iubită sau cu copiii își va modifica termenii și condițiile de desfășurare.

Peşti
Săptămâna aduce noutăți în relațiile cu anturajul apropiat, dar și în segmentul domestic. Este nevoie de o reorientare a scopurilor personale și de o curățenie drastică printre persoanele cărora le acordaţi încredere. Contextul astral al săptămânii vă va ajuta să priviţi obiectiv la situația familală și la nevoile reale ale membrilor familiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS