5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
La locul de muncă sau în afaceri s-ar putea să aveţi un randament scăzut din cauză că nu reuşiţi să vă concentraţi. În schimb, puteţi contribui la dezamorsarea unui potenţial conflict între colegi sau parteneri. În familie, vă recomandăm să fiţi cât mai diplomat şi să ascultaţi cu răbdare opiniile persoanelor mai în vârstă.

Taur
Se întrevede o zi foarte bună în plan profesional şi în afaceri. Vă simţiţi plin de energie şi aveţi posibilitatea să demaraţi un proiect ambiţios. Este posibil să revină în actualitate o problemă personală pe care nu aţi rezolvat-o până la capăt cu ceva timp în urmă. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile aprinse cu membrii familiei.

Gemeni
Nu este momentul să vă asumaţi rolul de mediator într-un conflict. S-ar putea să nu fiţi suficient de imparţial şi riscaţi să agravaţi situaţia. Este posibil să aveţi o discuţie neplăcută în familie, pornind de la controversa legată de modul în care cheltuiţi banii.

Rac
La locul de muncă sau în afaceri ar fi bine să nu vă asumaţi noi responsabilităţi, fiindcă este posibil să nu fiţi în cea mai bună formă. Este recomandat să vă concentraţi asupra lucrărilor deja începute, pe care trebuie să le finalizaţi.

Leu
Având în vedere că este foarte posibil să survină diverse evenimente neprevăzute care vă obligă să vă schimbaţi programul, nu vă faceţi un plan strict pentru azi. În cursul dimineţii s-ar putea să aflaţi că trebuie să faceţi o scurtă călătorie neprevăzută, în interes profesional sau de afaceri.

Fecioară
În prima parte a zilei este posibil să resimţiţi o stare de irascibilitate fără o cauză clară. Temperaţi-vă nervozitatea, ca să nu vă treziţi în situaţii delicate în societate sau în familie. Colegii de muncă sau partenerii de afaceri ar putea să nu vă aprecieze ideile şi iniţiativele așa cum v-aţi aşteptat.

Balanţă
În cursul dimineţii este posibil ca un superior ierarhic sau un partener de afaceri să vă reproşeze că nu aţi finalizat la termenul stabilit o lucrare de care răspundeţi personal. Se pare că nu este numai vina dumneavoastră, dar vă sfătuim să vă susţineţi punctul de vedere cu mult calm şi cu argumente clare.

Scorpion
Se pare că sunteţi foarte preocupat de rezolvarea unor chestiuni profesionale importante şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţia cu persoana iubită. În a doua parte a zilei s-ar putea să fiţi invitat să participaţi la o întâlnire cu persoane apropiate.

Săgetător
În prima parte a zilei este posibil că relaţia cu persoana iubită să se tensioneze pe neaşteptate, probabil din cauza unei probleme de comunicare. Pentru a clarifica neînţelegerea, aveţi o discuţie sinceră, dar cât se poate de calmă, şi să fiţi dispus să vă recunoaşteţi greşelile, chiar dacă sunt doar din neatenţie.

Capricorn
S-ar putea să fiţi indispus din cauza unei veşti mai puţin plăcute pe care o primiţi de la persoana iubită. Chiar dacă aveţi impresia că sunteţi nedreptăţit, faceţi un efort pentru a analiza situaţia cu obiectivitate şi evitaţi să aveţi o atitudine rigidă.

Vărsător
Astăzi este posibil să nu vă simţiţi în cea mai bună formă şi să nu fiţi foarte comunicativ. Prin urmare, este de preferat să amânaţi discutarea chestiunilor importante în plan profesional sau în afaceri, precum şi întâlnirile cu prietenii. Vă sugerăm să evitaţi activităţile complexe.

Peşti
Dacă aveţi de gând să faceţi o călătorie, ar fi bine să vă consultaţi mai întâi cu partenerul de viaţă, care s-ar putea să conteze pe dumneavoatră pentru rezolvarea unor probleme casnice. Pentru a depăşi mai repede sau mai uşor un blocaj într-o chestiune de afaceri, apelaţi la o rudă mai vârstnică sau cu mai multă experienţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS