21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop- 17 martie

Berbec

Ritmul foarte dinamic în care înaintezi spre un anumit scop devine punct de plecare spre o etapă și mai palpitantă.De altfel, succesul de acum te motivează, te stimulează să te dedici și mai serios acelui proiect ce evolueaza atât de bine.Te bazezi pe principul bate fierul cât e cald, și bine faci, pentru că atât timp cât îți menții acest tonus ridicat și interesul viu pentru ceea ce vei obține la final, vei face pași foarte mari înainte. Ai numai motive de satisfacție când vezi cât de bine și repede ai mai încheiat o etapă și deja ai trecut la urmatoarea. Pas cu pas, totul merge ca pe roate!

Taur 

Tu esti capul tuturor deciziilor importante în mediul în care te afli, pentru că toată lumea așteaptă părerea ta. Ți se recunoaște astfel valoarea, superioritatea, experiența în diverse domenii. Simți greutatea deciziei tale, îți dai seama cât de mult așteaptă ceilalți de la ceea ce ai de spus și nu ai vrea să faci vreo alegere greșită și să dezamagești pe cei care stau cu ochii pe tine ca la salvatorul lor.  Esti convins că orice decizie ai lua, toți vor fi de acord cu tine și vor îmbrățișa alegerea făcută, dar nu poți spune ultimul cuvânt înainte de a analiza situația cu atenție.

Gemeni 

Încearcă să nu-i judeci pe cei care ți se opun azi cu agresivitate, pentru că, pe undeva, s-ar putea ca ei să aibă dreptate.Rănit în orgoliu propriu, ai fi tentat să-i privești ca pe niste dușmani care îți vor răul, dar nu e deloc așa.Criticile care îți sunt azi adresate, deși tu spui că nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la bază.Chiar dacă azi le respingi cu vehemență, supărat pe tonul agresiv, va veni o zi când îți vei aminti ce ți se reprosează acum și s-ar putea să regreți că nu ai ținut cont de sfaturi.Dacă unii au ceva de comentat, s-ar putea să-ți transmită chiar o informație utilă.

Rac 

Pune mâna pe unelte și apuca-te de proiectul la care te tot gandești de ceva vreme, dar tot amânai momentul să-i dai startul. Acum e acea zi de succes în care vei ști să-ți valorifici perfect toate cunoștintele acumulate și toate planurile făcute. Depășește faza teoretică a marilor tale planuri, pentru că acum ar fi momentul optim să pui deja în practică tot ce ai scris pe hârtie sau ai creat în detaliu în minte. Mai mult, ai putea avea alături o persoana de încredere pe care te poti bizui, completându-vă perfect unul pe altul pe toate planurile.

Leu 

Uneori nu căile bătătorite sunt cele care duc acolo unde trebuie, ci cele complet noi, ca cele pe care le propui tu acum. Ideile tale sunt originale si merită ascultate și puse în practică imediat pentru că știi bine ce spui. Nu sunt păreri sau vorbe aruncate în vaânt, ci sunt oglinda experientței acumulate, rezultatul studiilor aprofundate, sunt tot ce ai adunat în ani de efort.Spune ce ai de spus, cu încredere deplină în inteligența ta, lasă modestia la o parte șsi, dacă cineva are nevoie de ajutorul tau, ofera-i-l cu dragă inimă, pentru că tu privești lucrurile dintr-un alt unghi decât cel direct implicat.

Fecioară 

Cineva se baga în treburile tale și dă tot peste cap, ca atare stai cu ochii pe cei care intervin neinvitați în afacerile tale. Nu ai nevoie de ajutorul lor care se va dovedi a fi mai degrabă generator de haos și de eșec decât să te bucuri cu adevarat de intervenția lor salvatoare. Probabil sunt nervoși, grăbiți, invidioși, critici, deci rolul lor are o încărcătură mai mult negativă decât pozitivă și dau peste cap și ceea ce ai cladit tu. Mult mai bine te descurci singur în asemenea situație, pentru că a apela la oameni nepotriviți, nepregatiți sau nepricepuți, nu înseamna că rezolvi ceva. Fii prudent când ceri și accepti sprijin din afară.

Balanță 

E frustrant pentru tine să stai pe loc acum, când ești prins într-un proiect important care îți acaparase toată atenția. Dacă ar fi după tine, ai munci și azi, ca atare, chiar dacă azi e zi liberă, nu poți sta degeaba și mai arunci măcar o privire peste etapele parcurse până acum. Ai putea descoperi câteva puncte slabe care ar putea fi reparate în cel mai scurt timp. Vezi ce important e să faci uneori o pauză și să privești lucrurile detașat, fără sa fii stresat de termene limita? De pe margine, vezi exact ce ar mai trebui făcut și ce nu a mers ca la carte.

Scorpion 

Esti preocupat de un eveniment important pentru reputația sau cariera ta, de aceea nu poți sta nici azi fără să mai studiezi un pic, fără să mai aduni ceva informatție pentru ceea ce se apropie.Studiul este foarte important pentru tine și merge de minune, dând dovadă de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal dacă ți-ai dedica ziua unor activitati intelectuale de care depinde viitoarea ta reusită, pentru ca mintea îți merge brici și orice produs al gândirii, al memoriei, al studiului sunt demne de lauda! Citeste, învață, vorbește.

Săgetător 

Excursiile ar fi cel mai potrivit plan pentru astazi, pentru că ai chef de mișcare, ai energie din belșug, ba ai și un mijloc de locomoție la îndemana, încât ar fi o zi perfectă pentru drumeții, pentru ieșiri în natură cu bicicleta, pentru raiduri prin împrejurimi cu motocicleta, o plimbare călare la țară sau prin paduri, orice care ți-ar putea consuma energia de care dispui dar care să îți și facă placere deopotrivă. Atragi și pe alții în aventurile tale dinamice, descoperind cât de mult ți-a lipsit sportul în ultima perioadă sau, dacă totuși ai avut o viață sportivă, cât de mult ți-a lipsit aerul curat și natura.

Capricorn 

Nu ești chiar în apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiatți care simt ce se petrece cu tine și te susțin din umbră cu încurajări și vorbe bune. Descoperi cât de important e să ai pe cineva cu adevarat alaturi de tine, pentru că starea de slabiciune cu care începi ziua dispare după câteva ore petrecute alaturi de oameni cu tonus mai bun decât al tău.Aceștia reușesc să te atragă în activități interesante, dinamice, pozitive în afara casei, și te scot astfel din starea neplacută care te copleșise. De animație ai nevoie, nu de repaus.

Vărsător 

Se știe că tu ai o relație mai specială cu tot ce ține de comunicare, dar azi te atrage și mai mult scrisul.Fie că ești gata să scrii romanul vieții tale sau doar un biletel lăsat pe masă, talentul tău se simte în fiecare cuvințel.Nu te-ai gândit să duci mai departe acest talent? Poate un expert în domeniu, un scriitor de renume, te sfatuiește să aprofundezi această preocupare, să publici , orice care te-ar putea ajuta să-ți dezvolți mai bine calitățile de scriitor. Cuvintele curg din mâna ta, dând dovadă de ușurință în a redacta orice gen de text. Dacă scrii azi cuiva o scrisoare sau un mail, impactul emoțional va fi maxim și vei primi un feed-back de-a dreptul incredibil față de mesajul tau.Nu renunța la o activitate doar pentru că vezi că nu iese perfect așa cum ai fi dorit. Totul are nevoie de antrenament îndelungat și concentrat până ce ajungi la un nivel care să te satisfaca.Și dacă ai învăța să patinezi sau să cântți la un instrument, tot ar fi nevoie să exersezi și să exersezi luni de zile. Așa și cu acel proiect în care te-ai împotmolit. Pentru că nu evoluează atât de repede și de bine pe cât sperai, ești tentat să lași totul baltă și să uiți că ai încercat vreodata, dar dacă faci asta, greșești. Ai să vezi că după câteva zile, săptămâni sau luni de practică, altfel se vor lega lucrurile și vei fi mândru de tine, ca atare nu abandona. Într-o zi ai să primești numai laude că ți-ai continuat pasiunea.

 Pești 

Nu renunța la o activitate doar pentru că vezi că nu iese perfect așa cum ai fi dorit. Totul are nevoie de antrenament îndelungat și concentrat până ce ajungi la un nivel care să te satisfaca.Și dacă ai învăța să patinezi sau să cântți la un instrument, tot ar fi nevoie să exersezi și să exersezi luni de zile. Așa și cu acel proiect în care te-ai împotmolit. Pentru că nu evoluează atât de repede și de bine pe cât sperai, ești tentat să lași totul baltă și să uiți că ai încercat vreodata, dar dacă faci asta, greșești. Ai să vezi că după câteva zile, săptămâni sau luni de practică, altfel se vor lega lucrurile și vei fi mândru de tine, ca atare nu abandona. Într-o zi ai să primești numai laude că ți-ai continuat pasiunea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS