14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Temperaţi-vă spiritul critic, pentru că riscaţi să fiţi considerat arogant. Nu este exclus să întâmpinaţi dificultăţi în relaţiile sentimentale. După-amiază s-ar putea să aflaţi că o rudă din altă localitate urmează să vă facă o vizită.

Taur
În prima parte a zilei s-ar putea să vă simţiţi lipsit de energie şi să nu puteţi termina o lucrare începută mai demult. Nu este exclus să primiţi reproşuri din partea colegilor şi chiar să apară tensiuni la locul de muncă. Vă recomandăm să nu provocaţi discuţii în contradictoriu, pentru că riscaţi să vă complicaţi situaţia.

Gemeni
Este posibil să fiţi indispus din cauza unor dificultăţi întâmpinate în plan sentimental. Relaţiile cu prietenii pot avea de suferit dacă îi evitaţi. În schimb, dedicaţi-vă activităţilor casnice precum reparaţiile, mutarea mobilei, zugrăvit etc., fiindcă aveţi şanse mari de reuşită. În tot ceea ce faceţi azi, puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Rac
Se pare că resimţiţi o stare generală de nemulţumire şi aveţi tendinţa să vă enervaţi din orice. Vă irită glumele celor din jur şi vă aprindeţi uşor, fie pentru că partenerul de viaţă a cheltuit prea mult, fie pentru că nu găsiţi un obiect etc. Încercaţi să vă stăpâniţi tendinţa de a exagera şi să vă păstraţi calmul! Descoperiţi resurse de energie care vă vor ajuta să reparaţi situaţia foarte repede şi să mergeţi mai departe.

Leu
La locul de muncă sau în afaceri, un coleg sau un asociat v-ar putea da o veste în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul stabilit pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimţiţi este trecătoare, aşa că nu este cazul să vă îngrijoraţi. Vă recomandăm să evitaţi călătoriile lungi. Dacă nu aveţi încotro, fiţi atent la bagaje şi la acte, pentru că există riscul să le uitaţi pe undeva!

Fecioară
S-ar putea să aveţi divergenţe cu partenerul de viaţă din cauză că nu sunteţi de acord cu schimbările pe care doreşte să le facă în casă. Pentru a evita o ceartă, vă recomandăm să ţineţi seama şi de dorinţele familiei. Ar fi bine să evitaţi eforturile fizice şi intelectuale intense şi să vă odihniţi mai mult.

Balanţă
Este posibil să întâmpinaţi dificultăţi în plan financiar şi în relaţia cu persoana iubită. Păstraţi-vă calmul şi înarmaţi-vă cu răbdare. Pentru a depăşi mai uşor acest moment dificil vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile prietenilor apropiaţi şi ale rudelor. Ar fi bine să vă găsiţi timp pentru o activitate relaxantă. Daţi dovadă de tenacitate şi de curaj exact acolo unde alţii ar fi clacat cel mai repede.

Scorpion
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi indispus din cauza amânării unei întâlniri de afaceri în care v-aţi pus mari speranţe. Vă sfătuim să vă temperaţi nervozitatea, fiindcă altfel puteţi ajunge în situaţii neplăcute. Ca să evitaţi tensionarea relaţiei cu persoana iubită, ar fi bine să vă stăpâniţi starea de nervozitate şi să evitaţi subiectele delicate, care ar putea conduce la ceartă.

Săgetător
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi dezamăgit din cauză că un coleg de muncă sau un partener de afaceri încearcă să vă discrediteze. Concentraţi-vă asupra problemelor importante pe care le aveţi de rezolvat astăzi. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune, ceea ce vă menţine moralul ridicat.

Capricorn
S-ar putea să vă afecteze lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri şi vă pierdeţi încrederea în el. Fiţi prudent în tot ce faceţi. Ar fi bine să amânaţi eventualele decizii privind investiţiile. În a doua parte a zilei, o persoană apropiată v-ar putea ruga să îi daţi o mână de ajutor într-o problemă de sănătate.

Vărsător
Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus după ce aflaţi că o persoană apropiată are probleme de sănătate. Se pare că astăzi nu vă puteţi concentra prea bine, aşa că amânaţi luarea deciziilor importante. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă. Impasul care apare azi pe neaşteptate în planurile dumneavoastră vă dezarmează pe moment, dar nu pentru mult timp.

Peşti
Ar fi bine să amânaţi eventualele negocieri şi luarea deciziilor importante în plan profesional sau în afaceri. În prima parte a zilei este posibil ca o rudă mai tânără să vă ceară un împrumut. Se pare că este vorba despre cheltuieli necesare în legătură cu o activitate educativă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS