22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Sunteți şi obosit, dar şi ceva mai comod, așa că nu aveți chef de nimic. Vreți să fiți lăsat în pace să dormiți mai mult, să citiți, să leneviți acasă. Probabil sunteți extenuat după o perioadă foarte încărcată, ca atare veți spune absent la orice provocare, la orice acţiune la care vă invită ceilalţi, la plimbări. Somn de voie sau activitate sedentară în confortul casnic, rasfățân-du-vă simţurile cu lucruri.

Taur
Bucurați-vă din plin de nivelul la care ați ajuns, priviți numai jumătatea plină a paharului pentru că sigur ați realizat multe din ce v-ați propus şi aveți cu ce vă lăuda. Lăsați modestia la o parte, nu are rost să îmbrăcați o haină smerită care nu vi se potriveşte, când aveți atâtea lucruri minunate cu care vă puteți prezenta lumii cu cea mai strălucitoare atitudine de învingător.

Gemeni
Chiar dacă simţiți că nu ați obţinut chiar ceea ce doreați, nu renunţați! Învăţați să cereți ca să primiți, pentru că nu stă întotdeauna doar în puterile dumneavoastră să ajungeți acolo unde doriți. O rugăciune trimisă spre cer, în felul cel mai confortabil, face enorm, de parcă ați fi acum în conexiune directă cu cei care vă pot îndeplini dorinţa, deci nu vă sfiiți să chemați în ajutor toate forţele universului.

Rac
Nu vă simţiți prea bine într-un mediu cu care nu reuşiți să găsiți nici un punct comun, vă simţiți exclus, dat la o parte, nu vă puteți integra, deşi nu aveți astfel de probleme. Aşteptați să-i cunoaşteți mai bine sau să vă cunoască ei mai bine, pentru că prima impresie, de acum, nu e dintre cele mai bune.

Leu
Sunteți un îndrăgostit fără margini şi, când iubiți, e normal să vedeți în jur doar lucruri frumoase, optimiste, vesele. Vă jucați de-a iubirea, vă lăsați copleşit de gesturi de afecţiune pentru că ştiți că cineva are atâtea să vă ofere necondiţionat. Dedicați timpul acelor lucruri care vă fac fericit, care vă încarcă inima de fericire deplină. Copiii sunt şi ei în centrul atenţiei şi vă aplecați asupra lor ca şi cum ați fi unul de-al lor.

Fecioară
Dacă vă simţiți blocat într-un punct sensibil din care nu mai vedeți nici o ieşire, bazați-vă pe cei care vă sunt alături. Posibil să aveți în preajmă pe cineva care a trecut cândva prin ceva similar situaţiei de faţă şi v-ar putea sfătui foarte bine, ba chiar v-ar putea acompania spre rezolvarea problemei, tocmai pentru că vă înţelege foarte bine prin ce treceți.

Balanţă
Ați făcut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat în jurul unui scop comun, dar nimic nu e veşnic. Nici prieteniile nu durează o viaţă, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea să vă retrageți din acest mediu şi să căutaţi alt sens. Priviți înapoi, la perioada în care ați fost parte din acest grup, cu deplină recunoştinţă, pentru că ați învăţat multe de la acei oameni care v-au ţinut companie o vreme.

Scorpion
Indiferent de vârsta pe care o aveți, sunteți totuşi un copil în adâncul sufletului şi trebuie să lăsați acest copil să se manifeste liber, din când în când. Aveți nevoie de ocrotire, nu numai să ocrotiți, aveți nevoie de grija altuia, nu doar să aveți grijă de alţii, deci acceptaţi-vă poziţia de răsfăţat şi de protejat, pentru că o meritaţi pe deplin.

Săgetător
Comunicarea merge de minune în aceste zile încât e o plăcere să petreceți în compania unor oameni care au un mesaj interesant de transmis. Când vă aflați în asemenea spaţiu, în care dialogul merge uşor, când toată lumea îşi exprimă deschis punctul de vedere şi înţelege şi opinia celuilalt, orice activitate de grup ar fi recomandabilă, deoarece fiecare are un rol de jucat.

Capricorn
Priviți spre viitor cu un dram de nesiguranţă, pentru că în planuri mai sunt implicate şi alte persoane, dar care nu participă aşa cum ar trebui. Depindeți cumva de contribuţia lor, care nu se ridică la nivelul aşteptărilor, de aceea sunteți un pic demoralizat când îi vedeți că dau bir cu fugiţii, se eschivează, refuză orice propunere din partea dumneavoastră.

Vărsător
Sunteți foarte ataşat de ceva din trecut de care încă nu vă puteți rupe. Fie că e vorba de amintiri frumoase din care vă alimentați şi acum inima sau amintiri nu tocmai plăcute pe care le tot cărați fără rost, tot acolo în urmă vă concentrați, în loc să fiți atent la ce se petrece acum în preajmă. E un moment în care vă retrageți mai mult în vremuri de odinioară care mai au încă un rol în viaţa dumneavoastră poate pentru că nu ați rezolvat vechi obligaţii.

Peşti
Orele petrecute în doi sunt superbe, pentru că inspiră un sentiment de linişte, de pace, pentru că nimic nu pare să tulbure apele. Va completaţi perfect unul pe altul, discutaţi uşor, vă învăluiţi unul pe altul în iubire şi armonie, încât orice problemă anterioară se poate risipi mult mai uşor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS