14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Banii şi bunurile comune cu alţii sunt tema principală a acestei zile. Traversați o perioadă în care vi se deschid noi variante de câştig prin intermediul altora, dar fiți foarte prudent. Favorurile oferite acum va trebui să le dați înapoi undeva, cândva, cu vârf şi îndesat. Folosiți totul cu măsură. De evitat investiţiile, împrumuturile şi asocierile în afaceri!

Taur
Relaţiile parteneriale vă dau bătăi de cap și bine ar fi să verificați colaborările în care sunteți implicat sau vreți să vă implicați. Desprindeți-vă de cele vechi şi pregătiți-vă pentru altele noi. Sunteți prea implicat în orice altceva, însă mai puţin în viaţa de familie. De reţinut că tot acasă vă veți întoarce după ce se va sfârşi iureşul din sectorul partenerial.

Gemeni
Foarte multă zarvă se anunţă la serviciu. Sunteți foarte ocupat, tot timpul apar îndatoriri noi, însă plata se lasă aşteptată. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil! Mâncați sănătos şi hidratați-vă suficient.

Rac
Astăzi sunteți creativ şi demonstrați mult chef de aventuri. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii vă pot umbri sufletul, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă veți depăşi totul cu brio. Este nevoie să vă schimbați atitudinea, concepţiile şi doleanţele vizavi de iubire şi implicaţiile ei. În acest sens, de mare folos v-ar fi aprofundarea unui hobby sau studiul artelor.

Leu
Casa şi familia vă vor solicita toate eforturile astăzi. Este nevoie să vă ocupați pe îndelete de treburile gospodăreşti. Verificați atent instalaţiile de gaze şi de apă, deoarece se pot produce avarii greu de remediat. Un membru al familiei poate avea probleme de sănătate sau juridice. Fiți alături de cei dragi, dar oferiţi-vă ajutorul numai în cazul în care vi se cere.

Fecioară
Începutul săptămânii vă poate pune pe drumuri. Fie că sunteți nevoit să vizitați o rudă sau un prieten care se află la ananghie, fie trebuie să plecați în scop profesional. Dacă sunteți implicat în vreo formă de şcolarizare, ar fi bine să vă bazați doar pe forţele proprii.

Balanţă
Sunteți preocupat de câştigurile obţinute în urma muncii depuse la un loc de muncă. Ceea ce e culmea este că aveți şanse să primiți bani, însă totodată vin şi avertismente legate de cheltuiala acestora. Recomandabil este să faceți economii şi să evitaţi acordarea împrumuturilor, indiferent despre cine şi ce este vorba.

Scorpion
Debordați de energie astăzi. Stările de spirit sunt fluctuante şi asta vă poate crea neplăceri în relaţiile cu ceilalţi. Ocupați-vă serios de trupul şi sufletul dumneavoastră. Programaţi-vă tratamente de înfrumuseţare, şedinţe de masaj sau plimbați-vă prin magazinele preferate. Prudenţă la relaţiile cu şefii sau colegii de serviciu.

Săgetător
Astăzi ar fi bine să fiți cât mai discret. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal, însă evitați consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil, deoarece se pot produce erori greu de remediat. La serviciu se ţes conflicte ascunse la care ar trebui să luați aminte.

Capricorn
Este o zi importantă vizavi de relaţiile cu prietenii şi protectorii. Pe de o parte unii vă susţin, pe de alta vă pun beţe în roate aceleaşi persoane. Învingeţi-vă temerile legate de aceste relaţii şi continuaţi-vă drumul vieţii exact aşa cum vă spune sufletul. Totuşi există în preajmă oameni care chiar vă vor binele şi vă pot ajuta mai ales în proiectele de anvergură sau în cele cu scopuri umanitare.

Vărsător
Vreți, nu vreți, veți avea de-a face cu şefii astăzi. Sunt posibile discuţii, replici mai mult sau mai puţin dure, iar dacă aveți şi o funcţie de conducere, zarva va fi şi mai pronunţată. De reţinut că există mult subiectivism în ceea ce se spune şi petrece, de aceea abţineți-vă de la critici şi ascultați atent ce vi se spune.

Peşti
Cunoştinţele din străinătate vă vor căuta fie la telefon, fie prin e-mail. Este o zi potrivită pentru a aranja călătorii îndepărtate, chiar dacă se pare că deocamdată apar tot felul de piedici în acest sens. Dacă sunteți implicat în diverse forme de instruire, astăzi aflați informaţii importante despre acestea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS