10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Calculele făcute vizavi de plata aferentă eforturilor depuse în segmentul profesional sunt de departe altele decât cele pe care le fac superiorii ierarhici de la serviciu. Discrepanţa dintre ce sumă aşteptaţi drept plată şi ceea ce primiți efectiv vă răscoleşte profund. La prima vedere este bine să vă dozați eficient cheltuielile şi să vă rezumați la strictul necesar.

Taur
Este greu să vă adaptați evenimentelor zilei şi unui ritm impus de ceilalţi. Pentru că vă doriți ceva mai multă intimitate, discreţie şi mai ales timp şi energie de a vă ocupa numai de dumneavoastră, sigur că intrați în polemici cu oricine vă iese în cale. Mai ales, membrii familiei vă provoacă mult şi vă solicită eforturile. Reuşiți să vă descurcați onorabil şi cu rezolvarea dorinţelor şi nevoilor personale.

Gemeni
Stările de spirit sunt amestecate şi la fel şi evenimentele la care veți lua parte. Ziua este favorabilă meditaţiei profunde la diverse concepţii, idei, relaţii sau situaţii în care sunteți implicat. Revizuirea acestora este imperioasă, pentru că influxurile astrale vă tot provoacă în acest sens. Fiți prudent şi lăsați acţiunea propriu-zisă pentru zilele următoare.

Rac
Provocările dinspre segmentul socio-profesional sunt majore, pentru că legați totul de eforturile personale depuse şi plata aferentă acestora. La prima vedere, nemulţumirile financiare vă induc o atitudine nepotrivită faţă de persoanele superioare ierarhic de la serviciu, dar şi faţă de orice persoană autoritară care vă iese în cale.

Leu
Ziua vă aduce multă forţă, în special în segmentul profesional. Vă displac multe şi mărunte la serviciu, în relaţiile colegiale, cele cu şefii sau vizavi de poziţia şi imaginea dumneavoastră în cadrul unui grup de lucru. Aveți şanse deosebite de a realiza corecţiile necesare îmbunătăţirii acestora. Traversați o perioadă în care vă puteți reorganiza planurile de viaţă exact cum vă doriți.

Fecioară
Vă revizuiți multe idei, concepţii, poate chiar filozofii de viaţă îmbrăţişate până acum. Dinspre planurile subtile ale existenţei vă vin informaţii preţioase, care vă conduc spre formularea unor observaţii şi concluzii cu totul noi. S-ar putea să negați realitatea cotidiană, pe considerentul că vi se pare că majoritatea oamenilor fac lucrurile într-un alt fel, însă ascultați-vă sufletul și urmați îndrumările sugerate de acesta.

Balanţă
Pe lângă aspectele financiare personale cotidiene, de genul cumpărături, achitarea unor facturi, datorii vor apărea în plus fie cheltuieli care vizează domeniul profesional, fie informaţii deosebite legate de veniturile obţinute la un loc de muncă. Totul roieşte în jurul banilor astăzi, fiind astfel dificil să vă concentrați pe altceva. Partenerul de viaţă apelează la bugetul dumneavoastră pentru a-şi rezolva chestiuni personale.

Scorpion
Colaborărilor ar trebui să le acordați atenţie. Se preconizează schimbări importante în orice tip de parteneriat, inclusiv în relaţia cu un partener de viaţă. Datorită poziţiei sociale pe care o aveți, partenerii de afaceri şi cel de viaţă pot dizolva rapid legăturile cu dumneavoastră sau vă pot provoca la discuţii zgomotoase pe tema condiţiilor şi termenilor de desfăşurare a proiectelor şi acţiunilor comune.

Săgetător
O zi în care va trebui să vă ocupați de treburile mărunte şi de rutină, atât la serviciu, cât şi acasă. Bazați-vă mai mult pe dumneavoastră, pentru că toţi ceilalţi au alte treburi şi vor refuza politicos să vă acorde vreun ajutor. Neplăceri pot apărea numai de la faptul că vă doriți cu ardoare să faceți cu totul altceva decât vă propune contextul zilei.

Capricorn
Îndreptaţi-vă atenţia spre relaţia cu persoana iubită şi copiii. Veselia este în toi, izul vacanţei domneşte în fundalul cotidian, aşa încât profitați de toate acestea şi alăturați-vă celor dragi în diverse acţiuni recreative sau necesare rezolvării unor nevoi personale. Discrepanţe pot apărea de la cheltuielile comune, pentru că toţi ceilalţi au pretenţia să plătiți orice aspect legat de evenimentele zilei.

Vărsător
Astăzi este bine să vă alăturați membrilor familiei, să luați legătura cu rudele apropiate sau să vă îndreptaţi atenţia spre treburile gospodăreşti. Fie îndatoririle profesionale, fie partenerul de viaţă vă vor da peste cap planurile domestice. Organizaţi-vă treburile zilei astfel încât să rezolvați priorităţile, dar să vă rămână timp şi energie şi pentru cei dragi.

Peşti
Multă lume roieşte în preajmă şi oricât ați dori să evitaţi contactul cu ceilalţi, tot se va găsi o modalitate prin care cineva să vă ţină de vorbă pe teme diverse. În special, despre sectorul profesional şi cel al sănătăţii aflați astăzi informaţii preţioase. Unele aspecte discutate mai demult, dar uitate într-un colţ al minţii, vor reveni astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS