17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În ultima vreme, în preajmă s-au vehiculat informaţii de tot felul așa că aveți nevoie de un timp petrecut în singurătate pentru a procesa pe îndelete cele aflate. Toate acestea duc spre epuizare fizică şi mentală. Aranjaţi-vă programul, astfel încât să petreceți suficiente momente liniştite, în care să vă relaxați sau pur şi simplu să vă plimbați prin locurile preferate.

Taur
Azi vă simțiți fizic foarte sănătos, corpul e foarte ferm, răspunde la comenzi, așa că sunteți sigur pe dumneavoastră. Cu atâta energie și vigoare la bord s-ar putea vorbi de faptul că veți fi tentat probabil să abordați tot ceea ce faceți cu elanul începuturilor. Un consult medical vă poate aduce vești bune, poate risipi o apăsare sau o îngrijorare inutilă.

Gemeni
Sunteți căutat de către şefi, dar şi de colegi sau colaboratori vechi. Ceea ce se petrece astăzi în segmentul socio-profesional a fost provocat cu ceva timp în urmă. Pe de o parte vi se pot propune colaborări noi, destul de profitabile. Însă, până a ajunge la partea frumoasă a lucrurilor, este posibil să vi se reproşeze fie faptul că lucrați greu în echipă, fie că aveți restanțe multe în sarcinile de lucru.

Rac
Ziua este favorabilă dialogurilor pe teme spirituale, meditaţiilor în locuri sfinte şi chiar a modificării filozofiei de viaţă. Din planurile subtile ale existenţei vă vin informaţii deosebite prin diverse mijloace: titlul unei cărţi, al unui film sau pur şi simplu conversând pe teme banale în aparenţă, cu cineva cunoscut. Pe de altă parte, va trebui să faceți un efort serios în relaţiile cu ceilalţi, pentru că una gândiți şi alta spuneți.

Leu
Desluşiți iţele segmentului profesional în care activați sau vă doriți să activați. Neplăcerile pot apărea de la valorile materiale folosite sau administrate împreună cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii. Feriți-vă de speculaţii, de cheltuieli nefondate sau de informaţii din surse nesigure. Ascultaţi-vă instinctele şi stați de vorbă pe îndelete cu cei apropiați.

Fecioară
Este o zi în care puneți la punct multe detalii ale relaţiei cu partenerul de viaţă sau ale relaţiilor profesionale. Posibil ca aceste persoane să dorească schimbări majore în relaţiile voastre. Ar fi bine să ascultaţi ce doresc aceştia concret, să cântăriți bine ceea ce aflați, dar să comparați şi cu doleanţele şi putinţele personale.

Balanţă
Aveți multe de făcut la serviciu, însă trebuie să vă rezervați momente şi energie şi pentru a rezolva treburi gospodăreşti plănuite mai demult. Dorinţa de a vă afirma cu orice preţ vă aduce niscai beneficii pe termen scurt, dar pe termen lung este foarte păguboasă. Aveți nevoie să vă prelucrați sistemul valorilor morale şi să abordați o nouă filozofie de viaţă.

Scorpion
Relaţiile sentimentale vă acaparează gândurile, dar şi eforturile, posibil chiar şi economiile băneşti. Cu ajutorul celor dragi vă puteți îmbunătăţi personalitatea şi relaţiile cu lumea înconjurătoare. Deschideţi-vă sufletul, fără rezerve, fie faţă de persoana iubită, fie faţă de copii sau faţă de generaţiile mai tinere decât dumneavoastră, iar răsplata va veni imediat, sub diverse forme.

Săgetător
Lăsați forfota cotidiană la o parte şi, pe cât posibil, petreceți cât mai mult timp cu membrii familiei. Cu aceste persoane puteți discuta despre relaţiile parteneriale, fie că este vorba despre un partener de viaţă, fie despre colaborările din segmentul socio-profesional. Există detalii importante ale acestor tipuri de relaţii, înţelese mai bine de către cei dragi. Astfel vă va fi mai uşor să gestionați conflictele din sectorul partenerial.

Capricorn
Călătoriile pe distanţe scurte şi dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat reprezintă aspectele importante ale zilei. Primiți informaţii bune şi sfaturi viabile necesare în segmentul profesional. De asemenea, şi îngrijirea sănătăţii este o temă la care este bine să luați aminte, mai ales că astăzi se ivesc diverse persoane care îţi pot oferi sprijin deosebit în acest sens. Vorbiți puţin şi ascultați mai mult.

Vărsător
Sunt posibile câştiguri financiare din sfera profesională. Este bine să asculţați vocea interioară, pentru că vă va îndruma foarte bine în tot ce aveți de făcut. Cheltuieli se întrezăresc fie pe hobby-uri, fie pe mofturile celor dragi. Fiți prudent, întrucât cei dragi vă pot ademeni să cheltuiți mult prea mult doar pe ce doresc ei. Răsfăţaţi-vă simţurile cu o ieşire în oraş alături de prieteni.

Peşti
Sunteți plin de energie, însă cumva vă este greu să o gestionați. Probabil că din cauza relaţiilor cu membrii familiei sau a treburilor gospodăreşti pe care le aveți de rezolvat sunteți tentat să vă canalizați eforturile numai spre casă şi familie. Ar fi bine să vă opriți din iureşul cotidian şi să vă gândiți la cum anume ați dori să vi se îmbunătăţească viaţa de acum încolo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS