17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Se pare că a sosit timpul să vă reevaluați propriul sistem de valori și să mai schimbați câte ceva, în bine, pe ici, pe colo… Faceți tot posibilul pentru a vă păstra banii în buzunar. Veți găsi destule resurse pentru a obţine ceea ce v-ați propus, dar şi pentru a reuşi să aplanați orice conflict. Totul este să nu vă lăsați copleşit de lene.

Taur
Trebuie să începeți să dați dovadă de empatie şi de compasiune pentru cei din jur. În ceea ce priveşte relaţia de dragoste, se pare că începeți să vă reanalizați propriul ideal. Cumva, trebuie să începeți să fiți prezent trup şi suflet în propria viaţă. Profitați de „starea vremii“ astrale pentru a identifica aspecte ascunse în subconştient.

Gemeni
Odată cu primăvara, apare şi dorinţa de a părăsi locul în care iarna v-a ţinut prizonier și de a petrece timpul alături de prieteni, în văzul lumii. Probabil că veți face totul pentru a câştiga o dezbatere, însă limitaţi-vă intensitatea intenţiilor pentru a nu face rău. În orice caz, vestea bună este aceea că veți afla cine vă sunt cu adevărat prietenii.

Rac
Dacă nu ați învăţat încă să oferiți şi să primiți, o veți face în această perioadă. Este asemenea unei reîntoarceri acasă, orice ar însemna acest lucru. Cheia oferită este aceea a armoniei, a împăcării cu familia. Indiferent ce se întâmplă, alegeți să nu perpetuați conflictul. Vin veşti bune pe toate planurile.

Leu
Exuberanţa şi jovialitatea pe care le manifestați îi atrag pe cei care au câte ceva de învăţat de la dumneavoastră. Pe cât posibil, evitați excesul, mai ales cel alimentar. Vă manifestați potenţialul creator, vă reevaluați şansele, vă manifestați generozitatea cu multă bucurie. Descoperiți informaţii noi legate de persoana iubită sau de asociaţi.

Fecioară
În loc să vă asigurați că puteți controla ceea ce alţii gândesc sau decid, ajutaţi-i pe ceilalţi să îşi găsească curajul, fiți sursa lor de inspiraţie. Primiți o veste bună în ceea ce priveşte finanţele – este posibil să culegeți roadele muncii depuse de luna trecută, însă mai devreme decât vă aşteptați şi chiar mai bine remunerată decât credeați.

Balanţă
Nu este cazul să vă simţiți dat la o parte din grup sau neînţeles de cei cu care interacţionați, deoarece toţi vă citesc gândurile şi vă ghicesc doleanţele. În acest moment vă este foarte clar ce anume vă doriți de la viaţă, în general, şi de la persoana iubită, în special. Îi fermecați pe cei din jur și puteți obţine cu uşurinţă ceea ce vă propuneți.

Scorpion
Vă simţiți bine în starea în care vă aflați şi sunteți mulţumit de felul în care curge viaţa. Deşi simţiți nevoia să vă organizați pe îndelete habitatul şi rutina zilnică, undeva, în adâncul sufletului, ar putea să existe convingerea că nu acesta este drumul pe care vreți să mergeți. Încercați să nu reacţionați cu agresivitate în urma stimulilor primiţi din exterior.

Săgetător
Dacă vă lipseau partenerii de distracţie, aveți toate şansele să îi întâlniți. Însă, dacă vi se spune sau vi se reproşează faptul că ați exagerat, nu dați vina pe exuberanţa pe care o simţiți. Nu uitați că deciziile au fost ale dumneavoastră. Apoi, aşteptați-vă să primiți informaţii care deja vă sunt cunoscute. Nu vă enervați nici de această dată, sunteți cu un pas în faţa celorlalţi.

Capricorn
Aveți puterea de a soluţiona problemele vechi, legate de familie și de vecini. În cazul în care acest probleme sunt legate de comunicare şi de felul în care vă manifestați în trecut față de aceste persoane, profitați de aceste zile pentru a descoperi soluţia de care aveți nevoie. Aveți nevoie de disciplină mentală pentru a face acest lucru.

Vărsător
Dacă ați avea un plan pe care să îl urmați cu stricteţe, ar fi mai bine decât dacă ați acţiona „liber“ de prejudecăţi, aşa cum vă place să credeți că sunteți. Însă în cazul în care vă găsiți într-o competiţie, alegeți să acţionați din instinct şi nu după reţete care până mai deunăzi au funcţionat. Concentrați-vă pe cooperare, deşi ați putea avea senzaţia că sunteți forţat să acţionați izolat.

Peşti
În această perioadă trăiți cu senzaţia că vă lipseşte controlul şi căutaţi să îl descoperiți prin intermediul celor cu care interacţionați. Deşi s-ar putea să nu vă fie pe plac, ar fi bine dacă ați păstra secrete rezultatele la care ați ajuns, neîmpărtășind informaţiile pe care le aveți, cel puţin nu acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS