22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Totul vine la un moment dat, fiți sigur de asta, singurul dezavantaj e că nu se întâmplă chiar atunci când ați dori. Vi se pune din greu răbdarea la încercare, dar nu înseamnă că nu se mai întâmplă. Nu renunţați la scopul cel mai înalt, oricât de mult ar dura. Există un timp pentru toate, deci inclusiv pentru materializarea visului, doar că nu coincide perfect cu propria programare.

Taur
Nu dați satisfacţie celor care sunt puşi pe harță şi critică tot ce aud. Continuați ce ați început fără să ţineți cont de multele oprelişti care vin de la oameni nervoşi şi irascibili din preajmă. Veți vedea că nervii acestora sunt exact motorul principal de energie: pentru a le arăta lor că sunteți capabil de ceea ce ei pun sub semnul întrebării, deveniți mult mai concentrat pe scopul cel mare.

Gemeni
Priviți la partenerul de suflet ca şi cum ar fi reflexia personală, pentru că cine se aseamănă se adună. Sunteţi foarte asemănători din multe puncte de vedere, fie că e vorba de calităţi, fie că e vorba de defecte, ca atare nu judecați la el ceea ce vedeți, pentru că ar însemna să vă judecați pe dumneavoastră. Priviți-vă unul pe altul cu toleranţă, cu îngăduinţă, pentru că nici el nu e perfect, cum nici dumneavoastră nu sunteți.

Rac
Acceptați ideea că ați pierdut, iar acest final nu e o înfrângere, aşa cum sunteți tentat să spuneți, ci o mare dovadă de înţelepciune, pentru că aşa nu mai consumați inutil timp şi energie pentru ceva care nu mai are rost să continue. Stăpâniți bine cuvintele, iar o discuție lămuritoare de afaceri v-ar putea furniza un oarece profit.

Leu
Ca să puteți ajunge la un anumit punct de pe harta viselor, uneori e nevoie să îmbrăcați şi o haină care nu vă reprezintă, vă deghizați cumva într-un om care nu sunteți de fapt. O faceți pe leul când, de fapt, sunteți un mieluşel; o faceți pe durul și sunteți, în realitate, un sensibil, dar e nevoie şi de astfel de atitudini false din când în când, pentru a lăsa altă impresie asupra dumneavoastră.

Fecioară
Aveți nevoie de câteva momente de linişte pentru a asculta mai profund în conştiinţa dumneavoastră. E acolo o voce care nu se aude tot timpul din cauza vacarmului cotidian în care trăiți sau, poate, nu i-ați acordat suficientă atenţie, poate nu ați auzit-o întotdeauna foarte clar, dar azi e mult prea sonoră şi prea puternică pentru a o mai ignora.

Balanţă
Sunteți în faţa unui proiect nou ce vă entuziasmează la maximum, de aceea investiți toate resursele de inspiraţie şi de creativitate doar în această direcţie. La asemenea investiţie de energie, e şi normal să apară repede şi rezultatele foarte bune, ca atare vă implicați trup şi suflet şi măriți pasul, pe cât posibil, ca să primiți deja laudele visate.

Scorpion
Concentrați-vă asupra dorinţelor celor care vă sunt alături, pentru că deţineți soluţia problemelor lor. Vă dedicați binelui altora cu inima deschisă, bucuros că puteți fi de ajutor. E un motiv de satisfacţie să descoperiți că puteți fi salvatorul lor, că ştiți ce nu ştiu alţii să facă sau că deţineți informaţiile de care au alţii nevoie și săriți în ajutorul lor, fericit că sunteți atât de important pentru ei.

Săgetător
Aveți curajul să visați şi să planificați viitoarele proiecte, pentru că inspiraţia de care aveți parte acum e infinită şi generatoare de succes. Abundenţa se resimte în orice plan: abundenţa financiară, abundenţa de idei, abundenţa de soluţii, ca atare profitați din plin de acest moment bogat pentru a da naştere unor planuri extraordinare pentru viitor.

Capricorn
Dați piept cu tot felul de limite sau interdicţii şi, ştiți prea bine, unde-i lege nu-i tocmeală! Respectați regulile impuse de autorităţi sau de cei mai puternici, altfel vă veți trezi cu urmări nedorite cum ar fi sancţiuni, mustrări sau critici mai mult sau mai puţin meritate. La baza acestora se află documente sau dovezi incontestabile ce sună ultimativ, deci, aveți mare grijă.

Vărsător
Iertarea poate fi nemărginită, ca atare oferiţi-vă acest mare dar divin: capacitatea de a ierta pe cei care, cumva, v-au greşit cu ceva. Sunteți încărcat de o energie nouă, sunteți plin de toleranţă, de îngăduinţă, şi la urma urmei de iubire pură, dând dovadă de dorinţa de a şterge de pe lista amintirilor neplăcute ceea ce v-a deranjat în ultima perioadă.

Peşti
Piedicile care se ivesc acum nu au legătură cu dumneavoastră, de aceea devine frustrant că trebuie să bateţi pasul pe loc din cauza altora care fac tot posibilul să vă taie elanul. Insistați, luptați cu cei care vi se opun cu încăpăţânare, pentru că aveți ghinionul de a atrage alături doar oameni pesimişti, negativiști, neputincioşi, care nu fac altceva decât să se plângă că nu mai fac față.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS