10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Se prognozează pentru azi o stare strălucită din punct de vedere fizic. E de aşteptat să nu mai fiți moleşit şi să nu vă mai porniți greu, ci să reacţionați prompt şi să stați ferm pe poziţii atunci când e necesar. Pe de altă parte, reuşiți să depăşiți azi inhibiţiile emoţionale, să dărâmați zidul îndărătul căruia v-ați ascuns şi să vă mărturisiți cu onestitate din sentimente.

Taur
E posibil să lăsați impresia unei stabilităţi financiare de invidiat, ba chiar a unui huzur şi confort sporit personal. Se prea poate să exagerați pentru a fi la înălţime, să dați o aparenţă fastuoasă şi îndestulătoare, în timp ce ştiți în ce nevoi, necesităţi şi neputinţe materiale vă scăldați în realitate. În cazuri extreme, ați putea să vă învingeți vanităţile şi să cereți bani cu împrumut celor apropiați.

Gemeni
S-ar zice că ţineți să vă puneți de-a curmezişul, să mergeți împotriva curentului şi a deciziilor luate în familie. Vi s-ar putea reproşa, în consecinţă, că sunteți un eretic, că refuzați să vă plecați în faţa experienţei de viaţă a celor mai în vârstă. Dispuneți de bune abilităţi de comunicare, ştiți să seduceți şi să convingeți, să vă susţineți cauza atât în viaţa sentimentală, cât şi în cea profesională şi financiară.

Rac
Este de aşteptat ca astăzi să vă zbateţi surescitat şi să consumați mari resurse de energie ca să vă asigurați o zonă de confort personal. Numai că în zbuciumul vieţii cotidiene, efortul pe care îl depuneți ca să construiți un mediu în care să vă puteți relaxa este masiv şi epuizant. O soluţie ar fi retragerea într-un loc privat discret, care vă inspiră şi are efect calmant.

Leu
Ar putea să nu fie ziua marilor satisfacţii financiare. Manifestați teama că nu câştigați suficient şi că resursele proprii sunt pe sfârşite, vă lăsați poate copleşit şi de îngrijorarea că nu veți fi capabil să vă satisfaceți nevoi financiare dintre cele mai uzuale. Altfel, rămâneți un romantic incurabil, înclinat să-şi viseze viaţa, dar şi să-şi trăiască visul.

Fecioară
Renunţați probabil la orice tip de rigoare formală, de solemnitate şi gravitate. Probabil că nu vă mai arătaţi preocupat excesiv de securitatea personală, că nu mai ţineți să obţineți nişte maxime certitudini în condiţii de minime riscuri. În loc de a-i admonesta şi dăscăli sever pe alţii, preferați să strângeți relaţiile cu ei, să creați o atmosferă de apropiere.

Balanţă
Reglați unele aspecte care nu funcţionează eficient în viaţa de cuplu. Probabil că vă simţiți pe teren minat, vă simţiți pregătit cumva de bătălie, de o răfuială sentimentală, dar partea bună este că mânuiți cuvintele cu mare artă, astfel încât practica de a vă spune oful şi apăsările poate fi dusă în condiţii de siguranţă, fără a-i aduce prea mari ofense celuilalt.

Scorpion
E de aşteptat să nu exercitaţi un bun control asupra banilor proprii. E posibil să faceți nişte calcule greşite, să mizați în mod eronat pe nişte sume de bani ipotetice sau pe nişte promisiuni de împrumut care rămân neonorate. Risipa poate avea urmări dezastruoase asupra bugetului, mai precaut ar fi să strângeți şi să adunați orice mărunţiş vă trece prin mână!

Săgetător
Părinţii vă reproşează azi mici accese de lene, indolenţă așa că nu cădeți la pace prea uşor şi nu vă conformați ordinelor primite. Aveți un simț dezvoltat al prieteniei, părând înţeles în mod tacit că fiecare are dreptul să gândească aşa cum vrea. Sunt lucruri pe care probabil le apreciază la dumneavoastră persoana iubită, care vă fac să creşteți în ochii ei.

Capricorn
La locul de muncă apar tensiuni şi puneți paie pe foc, neştiind să aplanați conflictele. Printre cunoscuţi şi rude, ori în cazul în care frecventați medii mai familiare, vă puteți satisface unele vanităţi, epatați şi nu vă deranjează să urmați simple convenţii sociale. Se pare că cei apropiaţi reuşesc însă să pătrundă dincolo de aparenţe, ştiu că sunteți apt şi de un suport emoţional puternic.

Vărsător
Astăzi e zi de bilanţ, trageți roadele unei strategii financiare întreţinute pe termen îndelungat sau evadați din limitele unor restricţii financiare impuse, beneficiind de venituri peste aşteptări. În relaţia cu persoana iubită nu mai căutaţi scuze şi nu vă mai ascundeți, ci faceți tot ce-i posibil să îi dezvăluiți ce simţiți pentru ea. Atitudinea e una triumfalistă şi trufaşă, de forţă şi dominatoare.

Peşti
S-ar putea să aveți reflexele de adaptare tocite, să preferați să vă menţineți într-o situaţie de fapt cunoscută ori musai în preajma cunoscuţilor, într-un mediu familiar care să nu vă ofere surprize. Lucrurile noi, neprevăzutul şi necunoscutul vă neliniştesc şi vă sperie, astfel încât e posibil să ţineți să vă însingurați ori să vă limitați la minim legăturile sociale. E o zi în care ați putea medita şi lucra bine singur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS