Berbec
Relaţiile cu familia şi activităţile necesare îmbunătăţirii traiului domestic vă acaparează toate forţele. Se pot relua discuţii importante legate de bunuri patrimoniale, moşteniri sau sume de bani pe care doriți să le investiți într-o casă părintească sau să ajutaţi o rudă dragă.

Taur
Se întrezăresc călătorii pe distanţe scurte, fie la rude, prieteni apropiaţi, fie trebuie să plecați într-o delegaţie. Aveți grijă la planurile făcute pentru că partenerul de viaţă se simte respins. Ascultați şi de sfaturile acestor persoane, chiar dacă asta ar însemna să vă modificați programul sau poate chiar conduita.

Gemeni
Azi s-ar putea să vă rotunjiți veniturile fie primind o sumă de bani restantă de la serviciu, fie cineva apropiat vă face cadouri sau favoruri deosebite. Pe de altă parte, va trebui să cheltuiți ceva bani pentru necesităţile zilnice. Tot ce ţine de regimul financiar este învăluit într-un mister greu de pătruns, aşa încât fiți foarte atent la fiecare bănuţ pe care îl cheltuiți.

Rac
Aveți multă energie, dar şi reacţii imprevizibile. Sunteți tentat să vă apucați de mai multe treburi deodată, fie la serviciu, fie acasă. Alegeți-vă priorităţile care vă privesc personal şi evitați să vă implicați în treburile altora. Prietenii sau protectorii vă pot sprijini, însă ar fi bine să vă bazați numai pe dumneavoastră.

Leu
Stările de spirit sunt schimbătoare, de aceea ar fi bine să fiți discret şi să vă gândiți pe îndelete la ce faceți. Este nevoie să abordați o nouă strategie de relaţionare cu ceilalţi şi la un nou mod de a reacţiona în faţa evenimentelor în care sunteți implicat. Profitați de energia acestei zile, care vă ajută să fiți obiectiv şi să vedeți noile trasee pe care ar fi bine să mergeți de acum încolo.

Fecioară
Disputele cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la cote mari. Amalgamul de situaţii în care sunteți implicat sau îndemnat să vă implicați nu prea vă este de folos. Stați departe de influenţa pe care aceste persoane o exercită asupra dumneavoastră, pentru că în spatele acesteia se pot ascunde lucruri neplăcute sau nepotrivite.

Balanţă
Şedinţele şi dialogurile profesionale cu şefii sau reprezentanţii oficiali ai unor instituţii sunt temele principale ale zilei. Fiți prudent şi prezent în toate, ascultați mai mult şi vorbiţi doar când sunteți întrebat. Este posibil să fiți înţeles greşit, chiar dacă pe alocuri aveți dreptate. Mai bine v-ați gândi la un plan de îmbunătățire a imaginii publice.

Scorpion
Planificaţi-vă vizite în locuri încărcate de energie benefică, la expoziţii de artă sau delectați-vă citind într-o sală de lectură a unei librării. Este posibil să primiţi veşti din şi despre străinătate, dar pot apărea şi răsturnări de situaţie spectaculoase.

Săgetător
Ziua este favorabilă pentru achitarea facturilor sau datoriilor făcute în comun cu alţii. Sunt posibile nereguli în documentele financiare, de aceea ar fi bine să faceți şi o verificare atentă a acestora. De asemenea, alcătuiți un plan financiar pe termen lung, dar ascultaţi-vă vocea interioară, pentru că vă oferă informaţii preţioase.

Capricorn
Relaţiile parteneriale se pot reconfigura astăzi. Sunt posibile discuţii aprinse ori cu partenerul de viaţă, ori cu cei de afaceri. Nu le puneți la suflet, deoarece lucrurile se vor întoarce peste câteva zile în favoarea dumneavoastră. Totuşi, ar fi bine să fiți mai selectiv cu aceste persoane şi să aveți curajul de a vă desprinde de oricine vă necăjeşte sau s-a dovedit neserios în activităţile comune.

Vărsător
Se anunţă multe treburi la serviciu, dar şi cele de rutină necesare casei vă solicită aportul. Relaţiile colegiale sunt tensionate şi ar fi bine să vă feriți de sfaturile sau de ajutorul lor. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, însă nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. Controlați-vă reacţiile şi îngrijiți-vă mai mult.

Peşti
Energia astrală a zilei vă aduce în atenţie relaţiile cu persoana iubită şi cele cu copiii. Dacă sunteți în postura de a lucra cu copiii, fiți mai înţelegător cu ei. V-ar prinde bine ca din când în când să priviți viaţa prin ochii lor. Însă, dacă persoana iubită vă cere explicaţii legate de comportamentul din ultima vreme, pregătiți-vă de o discuţie amplă.