20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Se întrezăresc călătorii pe distanţe scurte. Unele pot avea ca scop rezolvarea unor chestiuni profesionale, dar pe altele veți fi nevoit să le faceți pentru a vă achita facturi sau diverse plăți restante. Mentalul este răscolit şi există riscul să luați decizii pripite şi fără rost. Fiți atent dacă lucrați cu documente şi, mai ales, ordonați-vă bine informaţiile, dacă trebuie să le transmiteţi prin poşta electronică.

Taur
Se pare că vă vin bani astăzi, fie de la partenerul de viaţă, fie datorită colaborărilor profesionale. Tema veniturilor vă preocupă mult zilele acestea, mai ales că la serviciu se petrec tot felul de modificări şi reorganizări. Gândurile vă zboară la planurile de amenajare a casei, planuri care au nevoie de mulţi bani. Partea frumoasă este că aveți şi de unde să cheltuiți.

Gemeni
Începutul săptămânii vă pune în lumina reflectoarelor faţă de ceilalţi. Este nevoie pe de o parte să vă organizați treburile personale pentru întreaga săptămână, iar pe de altă parte trebuie să fiți prezent în relaţiile cu ceilalţi. Evitați critica excesivă, implicarea în treburile celorlalţi şi oferiți-vă sfaturile doar dacă vă sunt cerute. După-amiază, v-ar prinde bine un masaj.

Rac
Astăzi, cel mai bine funcţionați în locuri retrase, departe de zgomotul cotidian. Forţele vitale sunt la un nivel scăzut, de aceea fiți prudent şi evitați activităţile prea solicitante. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator. Hrăniți-vă sănătos, plimbați-vă în aer liber şi dormiți mai mult. De mare ajutor vă sunt persoanele dragi şi de încredere.

Leu
Debutul săptămânii vă aduce în atenţie relaţiile cu prietenii şi protectorii. În privinţa acestora ar fi bine să ţineți cont de recomandările membrilor familiei. Este posibil să nu vedeți adevărata faţă a aşa-zişilor binevoitori şi să vă treziți implicat în situaţii neplăcute. Dacă primiți propuneri noi de implicare în activităţi comune cu alţii, activităţi de anvergură, fiți prudent.

Fecioară
Se anunţă întâlniri şi dialoguri cu şefii. Mentalul este alert, existând riscul să gândiți mai repede decât reuşiți să vorbiți. Controlați-vă gândurile, ordonați-vă priorităţile şi vorbiți cât mai puţin. Pe de altă parte, astăzi imaginea publică şi chiar poziţia socială vă pot fi compromise. Cineva din anturajul apropiat vă poate oferi informaţii profesionale preţioase.

Balanţă
Este o zi bună în care v-ați putea reformula sistemul de valori. Posibil prin discuţiile purtate astăzi fie cu persoane aflate în alte ţări, fie cu persoane şcolite la nivel înalt în ale vieţii, să vă schimbați viziunea asupra cotidianului şi de aici chiar să vă reconfigurați anumite planuri de viaţă. Activităţile culturale v-ar linişti sufletul, aşa încât după-amiază vizionați un film bun.

Scorpion
Săptămâna începe cu preocupări legate de banii şi bunurile administrate şi folosite în comun cu alţii. Este nevoie să achitaţi facturi restante, taxe sau alte datorii. Gândiți bine, aveți idei strălucite, aşa încât veți reuşi să depăşiți orice obstacol material pentru a vă rezolva toate cele de trebuinţă şi pe deasupra nici să nu rămâneți dator. Pe de altă parte, evitați să deveniți prea materialist.

Săgetător
Ziua vă aduce discuţii importante cu partenerul de viaţă sau cu cei profesionali. Traversați o perioadă în care vă este greu să vă adunați gândurile şi să fiți coerent în explicaţii. La cote mari este astăzi comunicarea nonverbală, aşa încât fiți atent la mimica, gesturile, limbajul subliminal al interlocutorilor. Foarte posibil ca unele colaborări să se destrame.

Capricorn
Începutul săptămânii vă aduce multă treabă în sfera profesională. Elanul de a munci într-un anume ritm impus de dumneavoastră poate fi obstrucţionat fie de colegi, fie pur şi simplu de cauze greu de explicat în cuvinte. Selectați-vă priorităţile pentru întreaga săptămână şi aveți în vedere şi colaborarea cu ceilalţi, atunci când este cazul. Forfota de la serviciu vă oboseşte mult.

Vărsător
Gândurile vă zboară la distracţii şi aventuri. Cu toate că sunteți foarte solicitat la serviciu vă este greu să vă concentrați pe ceea ce aveți de făcut aici. Se pare că există în preajmă prieteni sau aşa-zişi protectori care vă şoptesc diverse informaţii. Astăzi, accentul celor aflate vizează relaţiile sentimentale. Ţineți-vă la distanţă de oricine doreşte să vă împărtăşească din propria-i înţelepciune.

Peşti
Ambianţa casei, dorul de locurile natale şi de rude vă învăluie astăzi într-un farmec greu de definit. Este o zi favorabilă treburilor gospodăreşti, dar şi dialogurilor cu membrii familiei. Dacă aveți ocazia, mergeți în vizită la rude sau prin locurile copilăriei. Chiar şi răsfoitul unui album cu fotografii sau un dialog la telefon cu o rudă dragă v-ar aduce momente plăcute şi liniştite.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.