9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Se conturează modificări în relaţiile parteneriale, de aceea ar fi bine să observați din ce parte bate vântul schimbării. Perioada este favorabilă numai unei analize privitoare la colaborările în care sunteți implicat sau doriți să vă implicați, dar şi pentru a studia pe îndelete relaţia cu partenerul de viaţă.

Taur
Aveți multe de făcut la serviciu, dar persistă senzaţia de mers în gol. Se întrezăresc noutăţi în plan profesional, de aceea nu puneți bază pe ce a fost sau pe ce este încă. Îngrijiți-vă sănătatea, pentru că se pot evidenţia afecţiuni ale sistemului renal, ale coloanei vertebrale şi ale segmentelor capului. Relaţiile parteneriale sunt amestecate, astfel că sunt posibile răsturnări de situaţie bulversante.

Gemeni
Este multă forfotă în plan sentimental, astfel că sunt şanse să vă avântați în prima idilă posibilă. Controlați-vă stările şi aveți răbdare ca evenimentele să-și urmeze cursul firesc. Atmosfera de la locul de muncă este bună, însă în fundal domneşte discordia, mai ales din partea femeilor. Sănătatea este vulnerabilă, dar cu bunăvoinţă veți depăşi totul cu bine.

Rac
Atenţia şi eforturile vă sunt îndreptate mai mult spre casă şi familie. Vin vremuri domestice noi, însă deocamdată se simt la nivel subtil. Rezolvați cu atenţie şi răbdare sarcinile cotidiene şi îndatoririle profesionale, pentru că vă vor veni satisfacţii şi din aceste direcţii. Se ivesc situaţii diverse atât într-o relaţie sentimentală, cât şi în relaţia cu copiii.

Leu
Este multă agitaţie în preajmă în această perioadă. Prieteni, rude, simple cunoştinţe vă vor căuta fie pentru a le oferi un sfat, un sprijin moral sau material, fie pur şi simplu doresc să mai schimbe o vorbă cu dumneavoastră despre subiectele cotidiene, de larg interes. Niscai probleme pot apărea dinspre segmentul familial.

Fecioară
Preocupările financiare sunt o temă importantă. La prima vedere sunteți nemulţumit de veniturile obţinute din activitatea profesională, dar în umbră se trasează alte variante de câştig. Totul este să aveți încredere şi răbdare. Deocamdată, descurcați-vă cu ce aveți şi folosiți strictul necesar.

Balanţă
Sunteți pus pe fapte mari în această perioadă. Este bine să vă temperați elanul şi să vă ocupați numai de activităţi uşoare şi bine cunoscute. Vi se rotunjesc veniturile, însă nemulţumirile persistă în segmentul financiar. Sunteți tentat să cheltuiți mai mult decât câştigați deocamdată, aspect neplăcut şi neindicat.

Scorpion
Indiferent ce ați face, în suflet există o mare dorinţă de interiorizare şi de visare cu ochii deschişi. Se pot evidenţia afecţiuni mai vechi sau mai noi. Îngrijiți-vă sănătatea, planificați-vă activităţile şi acceptați sprijinul celor dragi. Este o perioadă de mari transformări interioare, astfel că este dificil să fiți foarte prezent şi implicat în activităţi comune cu alţii.

Săgetător
Foarte animate sunt relaţiile cu prietenii, însă mai mult prin prisma lor. Evitați să vă apropiați prea mult de aceste persoane, inclusiv de persoanele care v-au susţinut până acum la locul de muncă. Acum sunteți numai pe forţele proprii şi nimeni nu vă mai poate ajuta aşa cum doriți. Aveți nevoie de momente de odihnă şi de regândirea unor planuri de viaţă.

Capricorn
Chiar dacă lucrurile par amestecate, nedesluşite ar fi bine să observați atent ce se petrece, să notați eventual într-un jurnal şi să vorbiți cât mai puţin cu alţii. Fiți prudent și, deocamdată, gândiți-vă la noi trasee profesionale. Pentru moment, este mai bine să rămâneți doar spectator. Evitați provocările celorlalți.

Vărsător
Foarte interesante sunt relaţiile de muncă. Unii colegi sau şefi îşi vor retrage susţinerea de până acum, iar alţii vor face demersuri să se apropie mai mult de dumneavoastră şi să vă antreneze în activităţi noi. Însă, deocamdată evitați luarea deciziilor importante, relaxați-vă şi stați la poveşti împreună cu cei dragi. Apar surprize pe toate planurile!

Peşti
Sunteți nevoit să achitaţi diverse facturi, datorii sau să vă ocupați de relaţiile cu instituţii financiare. Se pare că a sosit momentul să vă ocupați de acte necesare fie dobândirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit. Informați-vă, deocamdată, și regândiți-vă planurile financiare şi lăsați în săptămânile următoare acţiunea propriu-zisă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS