14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Azi întâlniți persoana de care aveați cea mai mare nevoie, deoarece ea deţine soluţia cheie la problema care vă preocupă. Ascultaţi ce vă spune cu entuziasm şi puneți imediat în practică sfaturile sale. Dacă ați fi continuat să căutaţi singur soluţia problemei, fără să cereți sau să acceptaţi ajutor de la nimeni, ați fi bătut mult timp pasul pe loc.

Taur
Se deschide în faţă o aventură foarte interesantă care vă atrage ca un magnet. Greu să-i rezistați, ca atare trebuie să vă luați inima în dinţi şi să vă opuneți temerilor care vă încearcă, indeciziei care vă însoţeşte, chiar dacă nu ştiți ce vă aşteaptă la capăt. Surprizele se vor ţine lanţ, din ce în ce mai bune şi mai incitante.

Gemeni
Mai apar şi supărări în iubire, dar nu puneți la suflet o banală ceartă. Liniştiți-vă înainte de a da replica, pentru că, dacă îi răspundeți imediat, poate ieşi cu furtuni nedorite. Posibil ca la originea acestei tensiuni să se afle problemele personale din viaţa unuia dintre voi la care celălalt nu participă efectiv, ba dimpotrivă, poate îngreuna şi mai mult situaţia.

Rac
Sunteți foarte preocupat de soarta unor persoane dragi care trec prin momente dificile şi încercați, atât cât vă stă în putinţă, să le ridicați moralul cu o vorbă bună, cu o încurajare, chiar cu o mână de ajutor. Prezenţa dumneavoastră le face bine, pentru că le vorbiți din experienţa proprie şi ştiți ce sfaturi s-ar potrivi cel mai bine în acest caz.

Leu
Iubirea e la cote maxime astăzi şi aveți o relaţie cu totul specială cu oameni faţă de care simţiți o anumită afinitate sufletească. Prietenia contează enorm, dragostea e la loc de cinste, gesturile de simpatie şi de tandreţe nu lipsesc din peisaj, dar veți vedea că acestea se vor amplifica şi mai mult dacă sunteți cel care le dăruieşte primul.

Fecioară
Nu ignorați sfaturile pe care vi le oferă cineva cu intenţii bune şi sincere, chiar vrea să vă fie de ajutor şi nu se ascunde nimic în spatele propunerilor sale. Dacă vă încăpăţânați să respingeți orice sprijin din afară nu faceți decât să pierdeți timp și energie.

Balanţă
Nu vă aflați în cea mai dinamică şi optimistă companie, dar ceva din interior vă spune să rezistați, pentru că e o stare trecătoare. Sunteți influenţat de anturaj, şi azi parcă atrageți cei mai pesimişti, blazaţi şi apatici oameni, ceea ce vă poate afecta în mare măsură, dar faceți totuşi efortul să vă integrați printre ei, simţind că aveți un rol în acest mediu.

Scorpion
Sunteți obosit, deşi ați mai avea multe lucruri de rezolvat şi astăzi. Dacă vă apucați totuşi de treabă şi vi se pare că s-au adunat doar obstacole, ar fi bine să nu mergeți mai departe cu orice preţ, pentru că nu va ieşi nimic bine. Și nivelul energetic este destul de scăzut și nici nu sunt întrunite toate condiţiile unui succes facil.

Săgetător
Sunteți foarte ferm în deciziile acestei zile și nu lăsați loc de întoarcere. Ați ales altă cale, complet diferită de tot ce se petrecea înainte, și nu mai vreți să priviți înapoi. Dați dovadă de tărie de caracter, de determinare, pentru că vreți o schimbare majoră în viață și dacă ați regreta alegerea făcută, nu ar însemna decât să rămâneți blocat între trecut și viitor.

Capricorn
Sunteți încântat de ritmul alert în care evoluează unele proiecte din viaţa dumneavoastră. Că e vorba de o relaţie sentimentală care urcă foarte frumos spre un nivel promiţător, că e vorba de o afacere care capătă contur din ce în ce mai bine sau doar de un vis care pare să se materializeze sunteți fericit de ceea ce se vede în faţă!

Vărsător
Vă schimbați starea psihică de la o clipă la alta fără să vă dați seama, pentru că sunteți mai capricios şi nu reuşiți să vă menţineți tonusul prea mult timp. Orice veste care apare, chiar şi banală, are efecte fulgerătoare şi, dacă acum zâmbiți şi vă simţiți bine, în clipa următoare deja ați alunecat în apatie. Aveți nevoie de cineva care să vă ridice moralul, cumva.

Peşti
Chiar dacă nu sunteți de acord cu eticheta pe care cineva v-o aruncă pe umeri, aveți răbdare! Veți demonstra nevinovăţia adunând probe în propria favoare. Acum, pe loc, e greu să arătaţi că dețineți adevărul pentru că unii sunt foarte vehemenţi în judecăţi şi critici şi fac declaraţii nefondate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS