Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Perioada aceasta va fi favorabilă întâlnirilor cu prietenii, ca activitate de timp liber. În general, activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că acestea vă vor da posibilitatea să vă puneți în evidenţă calităţile, dar şi să faceți cunoştinţe noi, care v-ar putea fi de ajutor în viitorul apropiat.

Taur
Drumurile scurte, în orice direcţie sau scop, vă vor aduce avantaje în această perioadă. O veste de la cunoştinţele de pe alte meleaguri vă va face să încheiaţi ziua într-o notă de optimism. La serviciu veţi avea parte de blocaje, aşa că va trebui să depuneţi un efort susţinut. În familie se vor discuta proiecte de interes comun, la care veţi avea un cuvânt greu de spus.

Gemeni
Veţi putea încheia cu succes unele activităţi începute de mai mult timp, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile. Acasă este posibil să se petreacă un eveniment ce vă va obliga să daţi dovadă de multă diplomaţie. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi bulversată de tot felul de evenimente. Încercaţi să le discutaţi în linişte cu acesta şi, mai ales, evitaţi să-i faceţi reproşuri.

Rac
În profesie se profilează posibilitatea de a face ceva schimbări, dar ar fi bine să nu vă pripiţi. Totuşi, având în vedere că vă aflaţi într-o perioadă de maxim din punct de vedere intelectual, deciziile luate se vor dovedi în scurt timp inspirate. Fiinţa iubită ar dori mai multă atenţie din partea dumneavoastră. Încercaţi să vă găsiţi mai mult timp şi pentru ea.

Leu
Trebuie să fiţi mai eficient, deoarece întârzierile ce ar putea apărea în derularea proiectelor dumneavoastră vă vor costa mult în viitorul apropiat. Farmecul personal îşi va spune cuvântul şi veţi face o impresie excelentă unor persoane de sex opus. Ocaziile de a face o cucerire nu se vor lăsa aşteptate.

Fecioară
Traversaţi o perioadă propice punerii în practică a proiectelor pe care le aveţi în domeniul sentimental. Chiar dacă relaţia cu superiorii ierarhici va fi ceva mai tensionată, aceştia vă apreciază iniţiativele şi sunt gata să vă sprijine atunci când aveţi nevoie.

Balanţă
În plan sentimental nu aveţi de ce să vă plângeți, căci persoana iubită este alături de dumneavoastră ori de câte ori aveţi nevoie. Din păcate, în familie sunt unele neînţelegeri. Ar fi bine lăsaţi totul să se rezolve de la sine şi să nu vă încăpăţânaţi în a vă susţine punctele de vedere.

Scorpion
Energia fizică nu este punctul dumneavoastră forte. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi deosebite şi încercaţi să vă păstraţi ceva mai mult timp pentru odihnă. Oricum, ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc, deoarece este posibil să fiţi victima unui accident. În ceea ce priveşte deciziile din domeniul serviciului, ar fi bine să vă consultaţi cu un prieten înainte de a le lua.

Săgetător
Astăzi veţi fi preocupat de chestiunile de familie ceva mai mult decât în mod obişnuit. Activităţile gospodăreşti vă vor mânca mult timp, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să rezolvaţi totul în timp util. Oricum, iniţiativele în sectorul casnic se vor bucura de succes. La serviciu veţi fi iritat, ceea ce v-ar putea pune în situaţia de a avea unele neînţelegeri cu superiorii ierarhici.

Capricorn
Aveţi în faţă o zi propice câştigurilor din colaborări sau cu ajutorul partenerului de viaţă. De asemenea, aveţi şansa de a vă găsi parteneri pentru proiectele în care sunteţi implicat. Vă bucuraţi de o creştere a popularităţii, ceea ce vă dă posibilitatea de a obţine sprijinul celor din jur atunci când aveţi probleme.

Vărsător
Interesul pentru prieteni sau activităţi de divertisment va creşte considerabil spre sfârşitul intervalului. N-ar fi exclus să reuşiţi să lămuriţi nişte neînţelegeri mai vechi. La serviciu, atmosfera este plăcută, mai ales datorită colegilor mai tineri al căror entuziasm vă stimulează.

Peşti
Prudenţa va trebui pusă pe primul plan, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile cu cei apropiaţi. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi ceva mai agitată şi ar fi de dorit să vă cenzuraţi pornirile impulsive. De altfel, reacţiile necugetate v-ar putea aduce neplăceri pe toate planurile. O rudă apropiată vă va face o propunere asupra căreia se va face o dezbatere aprinsă.

ȘTIRI VIDEO GdS